Feedback

Siemens WM14E249NL

/ Vrijstaande Wasmachine
449,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 329,73
op 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 449,00
Bij MediaMarkt
Gemiddelde prijs
€ 411,09
Siemens WM14E249NL
  Bezorgprijs vanaf € 449,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De iQ100 iSensoric is een zuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine. Dankzij de WaterPerfect functie gebruikt deze wasmachine nooit meer water dan noodzakelijk. Sensoren detecteren de hoeveelheid wasgoed, en het watergebruik wordt automatisch aangepast. De wasmachine beschikt over energielabel A+++. De display is uitgerust met een eindtijd uitstel functie. Hiermee bepaalt de gebruiker zelf wanneer de was klaar moet zijn. De AquaStop waterbeveiliging voorkomt waterschade. Dankzij de hoogwaardige RVS trommel blijft zelfs de fijnste was optimaal beschermd.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is eenĀ  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manierenĀ  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Belangrijkste eigenschappen
  SuperKort 15
  SpeedPerfect
  iSensoric
  VarioPerfect
  Home Connect
  EcoPerfect
  WaterPerfect Plus
  Onderbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Gemiddelde score Siemens wasmachines
De gemiddelde score voor alle wasmachines van Siemens is een 9,2 uit 29 ervaringen. Bekijk alle Siemens wasmachines.
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14E249NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14E249NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WM14E249NL, WM 14 E 249 NL
Ean
4242003744239
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 449,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 6 kilo. Daarmee is dit apparaat bedoeld voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Gewicht
67 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 67 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 57 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 77 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens WM14E249NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
479,00
Siemens WM14Q363NL
Beste alternatief
419,00
Bosch WAN28062NL
Goed alternatief
469,00
AEG L76672FL
Goed alternatief
450,00
LG F14U2TDN0
Goed alternatief
499,00
Samsung WW80J6400EW/EN
Goed alternatief
439,00
Zanussi ZWF8167NW
Goed alternatief