Feedback

Siemens WM14E427NL iQ300

wasmachine
Siemens WM14E427NL iQ300 wasmachine
1/4
Omschrijving Siemens WM14E427NL iQ300
De Siemens WM14E427NL iQ300 is een veelzijdige moderne wasautomaat met energielabel A+++. Met het varioPerfect systeem kunt u switchen tussen 65% sneller of 50% zuiniger wassen terwijl de waterPerfect sensoren volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasgoed detecteren en daar het waterverbruik op aanpassen. Het grote overzichtelijke display is bijzonder gebruiksvriendelijk. Er kan onder meer gekozen worden voor een maximaal eindtijduitstel van het wasprogramma tot 24 uur of voor een super kort 15 minuten wasprogramma voor snelle wasjes!

VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
waterPerfect
Met waterPerfect detecteren  sensoren  de hoeveelheid wasgoed en passen het waterverbruik aan op het wasgoed. Het waterPerfect systeem optimaliseert het watergebruik voor elke wascyclus.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioPerfect
  waterPerfect
  EcoPerfect
  Home Connect
  SpeedPerfect
  SuperKort 15
  AquaLift 3D systeem
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 529,00
Laagste prijs ooit
€ 444,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 498.33


Siemens WM14E427NL iQ300
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14E427NL iQ300 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WM14E427NL iQ300
Ean
4242003637548
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
67 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 67 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 57 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 77 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14E427NL iQ300 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Siemens WM14E427NL iQ300
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens