Feedback

Siemens WM14T462FG

Vrijstaande wasmachine
1
€ 508,00 € 560,87
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
€ 559,00
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours.
3
€ 699,00
Levertijd 1-2 dagen. Betaling: creditcard.
Siemens WM14T462FG wasmachine
1/2
Omschrijving Siemens WM14T462FG
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 508,00 door Bol.com . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en beschikt over 14 programma's. De Siemens WM14T462FG wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.

Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
Belangrijkste eigenschappen
  Wavetrommel
  Bijvulfunctie
  SpeedPerfect
  AntiVibration design
  iQdrive motor
  EcoPerfect
  AquaLift 3D systeem
  WaterPerfect Plus
  Home Connect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 508,00
€ 508,00
onbekend
€ 559,00
€ 559,00
1-2 dagen
€ 699,00
€ 699,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 508,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 749,00
Laagste prijs ooit
€ 495,00
Huidige prijs ligt 9% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 52.87


Siemens WM14T462FG
  Bezorgprijs vanaf € 508,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14T462FG wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WM14T462FG
Ean
4242003746509
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 508,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
69 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 69 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14T462FG wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Siemens WM14T462FG
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens