Feedback

Siemens WM14T472NL iSensoric

/ Vrijstaande Wasmachine
Siemens WM14T472NL iSensoric

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 862,99
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 617,94
Laagste prijs
€ 453,69
dinsdag 30 januari 2018
Geen aanbieders
Productomschrijving
De iSensoric beschikt over iQdrive en is voorzien van een groot display. De krachtige iQdrive motor staat bekend om zijn duurzame en stille werking. Weinig tijd? De optie SpeedPerfect maakt het mogelijk om tot wel 65% sneller te wassen, met precies hetzelfde stralende eindresultaat. Voor sport- en outdoorkleding is er een speciaal programma. Dankzij de WaterPerfect Plus functie wordt het waterverbuik automatisch aangepast op de hoeveelheid wasgoed. Het gevolg is een wasmachine die tot wel 30% zuiniger wast dan energieklasse A+++.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
Belangrijkste eigenschappen
  iQdrive motor
  WaterPerfect Plus
  SpeedPerfect
  EcoPerfect
  AquaLift 3D systeem
  AntiVibration design
  VarioPerfect
  Home Connect
  Wavetrommel
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14T472NL iSensoric wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14T472NL iSensoric wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WM14T472NL iSensoric, WM 14 T 472 NL iSensoric, WM14T472NLiSensoric
Ean
4242003735077
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
71 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 71 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 49 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 76 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WM14T472NL iSensoric
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.