Feedback

Siemens WM14T550NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Vanaf €599,00 door www.bol.com | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 599,00
Goedkoopste aanbieder, 24 uurs levering
€ 657,00
€ 58,00 duurder dan goedkoopste aanbod
Siemens WM14T550NL
  Bezorgprijs vanaf € 599,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 599,00 door Bol.com . De Siemens WM14T550NL wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
antiVlekken automaat
De antiVlekken automaat verwijdert de meest voorkomende soorten vlekken. Het soort vlek kan op de machine geselecteerd worden en het wasprogramma wordt automatisch daarop aangepast.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
i-Dos doseersysteem
Het i-Dos automatische doseersysteem stemt zelf de hoeveelheid wasmiddel af op het wasgoed met behulp van sensoren. Dit leidt tot een besparing van water en wasmiddel.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioPerfect
  antiVlekken automaat
  iQdrive motor
  Bijvulfunctie
  AquaLift 3D systeem
  i-Dos doseersysteem
  SpeedPerfect
  Wavetrommel
  EcoPerfect
  WaterPerfect Plus
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14T550NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14T550NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WM14T550NL, WM 14 T 550 NL
Ean
4242003800218
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 599,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
71 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 71 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 48 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 72 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WM14T550NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.