Feedback

Alternatieven voor de Siemens WM14T640NL

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Siemens WM14T640NL wasmachine.
649,00
Samsung WW90K6604QW
Beste alternatief
699,00
Siemens WM16W672NL
Goed alternatief
729,00
Bosch WAW32642NL
Goed alternatief
749,00
Miele WDB030 WCS Eco
Goed alternatief
649,00
AEG L6FBSPEED
Goed alternatief
639,00
LG F4J7VY2WD
Goed alternatief
622,71
Zanussi ZWD8169NW
Goed alternatief
660,00
Whirlpool FSCR10430
Goed alternatief
749,00
Siemens WM14W592NL
Goed alternatief
616,43
Samsung WD80J6400AW
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
Siemens WM14T640NL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Siemens WM14T640NL is een krachtige wasmachine die uitblinkt door zijn energiezuinigheid, innovatieve technologie en efficiënte wasprogramma’s. De voorlader is uitgerust met een slimme en stille iQdrive motor met een lange levensduur, evenals met het veiligheidssysteem aquaStop dat bij lekkage waterschade voorkomt. De i-Dos technologie bepaalt automatisch bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid wasmiddel. De Siemens WM14T640NL met energieklasse A+++ heeft een trommelinhoud van 8 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.400 toeren. Met de optie speedPerfect wast u tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het grote display biedt maximaal bedieningsgemak en een ruime keuzemogelijkheid in gebruiksfuncties.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
i-Dos doseersysteem
Het i-Dos automatische doseersysteem stemt zelf de hoeveelheid wasmiddel af op het wasgoed met behulp van sensoren. Dit leidt tot een besparing van water en wasmiddel.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
Belangrijkste eigenschappen
  Home Connect
  AntiVibration design
  i-Dos doseersysteem
  WaterPerfect Plus
  AquaLift 3D systeem
  iQdrive motor
  SpeedPerfect
  EcoPerfect
  Wavetrommel
  VarioPerfect
  iSensoric
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
8,9 / 30 ervaringen
9,3 / 745 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14T640NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WM14T640NL, WM 14 T 640 NL
Ean
4242003708750
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
70 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 70 kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens WM14T640NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
649,00
Samsung WW90K6604QW
Beste alternatief
699,00
Siemens WM16W672NL
Goed alternatief
729,00
Bosch WAW32642NL
Goed alternatief
749,00
Miele WDB030 WCS Eco
Goed alternatief
649,00
AEG L6FBSPEED
Goed alternatief
639,00
LG F4J7VY2WD
Goed alternatief