Feedback

Siemens WM16W542NL

Vrijstaande wasmachine | Prijzen vanaf € 619,00 tot € 849,00
www.bestsellers.eu (goedkoopste)
1 / 4
4 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 619,00
€ 619,00
★★★★★ (621 ervaringen)
24 uur
€ 649,00
€ 649,00
24 uur
€ 749,00
€ 749,00
onbekend
€ 749,00
€ 749,00
onbekend
€ 749,00
€ 749,00
1-3 dagen
€ 849,00
€ 849,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 619,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 899,00
Laagste prijs ooit
€ 599,00
Huidige prijs ligt 15% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 106.12
Siemens WM16W542NL
  Bezorgprijs vanaf € 619,00
  Levering binnen 24 uur
  6 aanbieders
Productomschrijving
Deze stille, energiezuinige wasmachine is voorzien van een apart wasprogramma die de meest lastige vlekken zonder voorbehandeling uit uw (sport)kleding verwijdert. Ook het reinigen van outdoor kleding is geen enkel probleem. De wasmachine wast tot 65% sneller met de optie speedPerfect. U heeft 10 jaar garantie op de motor en het verbruik van water en energie wordt per programma vooraf op de display weergegeven.

iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
antiVlekken automaat
De antiVlekken automaat verwijdert de meest voorkomende soorten vlekken. Het soort vlek kan op de machine geselecteerd worden en het wasprogramma wordt automatisch daarop aangepast.
Belangrijkste eigenschappen
  iQdrive motor
  Bijvulfunctie
  WaterPerfect Plus
  EcoPerfect
  VarioPerfect
  iSensoric
  SpeedPerfect
  Home Connect
  SuperKort 15
  antiVlekken automaat
  Onderbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM16W542NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM16W542NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WM16W542NL, WM16W542NL iQ700 iSensoric
Ean
4242003664926
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 619,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
80 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 80 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WM16W542NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.