Feedback
9,0

Siemens WM16Y541NL

Vrijstaande wasmachine
1 / 5
5 foto's
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Siemens WM16Y541NL
 4 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
De iQ800 is een wasmachine is uitgerust met slimme technieken zoals VarioPerfect en WaterPerfect Plus. Het VarioPerfect systeem stelt u in staat om te kiezen voor een sneller wasprogramma of juist een energiezuinig programma. Het WaterPerfect Plus systeem bestaat uit sensoren die het waterverbruik aanpassen op de hoeveelheid wasgoed. De Siemens WM16Y541NL is zelfs 10% zuiniger dan de zuinigste energieklasse A+++. Met een overzichtelijk LCD display is de Siemens iQ800 eenvoudig en zeer intuïtief in gebruik.

VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioPerfect
  WaterPerfect Plus
  AntiVibration design
  iQdrive motor
  SuperKort 15
  Home Connect
  SpeedPerfect
  EcoPerfect
  Bijvulfunctie
  VarioSoft trommel
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over deze Siemens WM16Y541NL wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Bevalt tot nu goed”
Door WP op maandag 28 maart 2016
Het apparaat wat ik heb gekocht is een wasmachine van Siemens Type WM16Y541NL. Tot nu toe nog goed. Heb hem slechts twee weken in bezit. Hij is lekker stil en wast erg goed schoon. De levensduur valt natuurlijk nog niet veel over te zeggen.
+2 bedankjes
“Prima”
Door Irene op maandag 22 augustus 2016
Ik heb een wasmachine van Siemens type wm16y541nl gekocht en t apparaat bevalt na 6 wassen prima! Makkelijk te bedienen, duidelijke handleiding, heel droog na centrifugeren op 1600 toeren, centrifugeren maakt best wat geluid, makkelijk dat je de tijd van een wasprogramma zelf kan bepalen. Top dat je tussendoor was er bij kunt doen!
+1 bedankje
“Goed”
Door Henk-Jan op maandag 29 augustus 2016
Een wasmachine van Siemens type WM16Y541NL. Goed voor zover je dat in minder dan een week kunt beoordelen. Eerste indruk is goed; we missen alleen de trommelverlichting tov de oude AEG.
+1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Jolijn op woensdag 19 april 2017
Ik ben zeer tevreden alles werkt naar behoren. Gaat om een Siemens wasmachine WM16Y541NL en droger WT47Y700NL
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM16Y541NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WM16Y541NL, WM16Y541NL iQ800 iSensoric
Ean
4242003637036
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
81 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 81 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
50 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 50 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WM16Y541NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.