Feedback

Siemens WM16Y841NL IQ800 iSensoric

/ Vrijstaande Wasmachine
819,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
819,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Siemens WM16Y841NL IQ800 iSensoric
  Bezorgprijs vanaf € 819,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.199,00
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 902,82
Laagste prijs
€ 819,00
dinsdag 16 oktober 2018
Huidige prijs
€ 819,00
bij Veiligkopen
Productomschrijving
Met deze iQ800 wasmaschine van Siemens verandert de was doen in puur maatwerk. Elke soort vlek zal door de infrarood-gestuurde sensoren herkend worden en de meest effectieve manier worden aangepakt. Ook het doseersysteem i-Dos streeft naar een optimale verhouding tussen water, wasmiddel en de hoeveelheid was. Hiermee bespaart u water en wasmiddel, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. Stel het varioPerfect-systeem zo in dat u ofwel zuiniger, ofwel sneller wast.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
AquaSensor
De aquaSensor meet de vervuiling of vertroebeling van het water en past daar het aantal spoelbeurten op aan.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
i-Dos doseersysteem
Het i-Dos automatische doseersysteem stemt zelf de hoeveelheid wasmiddel af op het wasgoed met behulp van sensoren. Dit leidt tot een besparing van water en wasmiddel.
antiVlekken automaat
De antiVlekken automaat verwijdert de meest voorkomende soorten vlekken. Het soort vlek kan op de machine geselecteerd worden en het wasprogramma wordt automatisch daarop aangepast.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
Belangrijkste eigenschappen
  SpeedPerfect
  VarioSoft trommel
  AntiVibration design
  iQdrive motor
  Bijvulfunctie
  AquaSensor
  VarioPerfect
  WaterPerfect Plus
  i-Dos doseersysteem
  antiVlekken automaat
  iSensoric
  Home Connect
  EcoPerfect
  SuperKort 15
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM16Y841NL IQ800 iSensoric wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM16Y841NL IQ800 iSensoric wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WM16Y841NL IQ800 iSensoric, WM 16 Y 841 NL IQ 800 iSensoric, WM16Y841NLIQ800iSensoric
Ean
4242003642207
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 819,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 9 kilo. Dit is vooral praktisch voor grotere huishoudens of huishoudens met veel was.
Gewicht
82 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 82 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
50 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 50 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WM16Y841NL IQ800 iSensoric
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.