Feedback

Siemens WMH6Y791NL

Vrijstaande wasmachine
(1 ervaring)
1
€ 1.049,00 € 1.094,56
Levertijd 1-3 dagen. Betaling: Ideal.
Goedkoopste!
2
€ 1.099,00
Levertijd 4 dagen. Betaling: Ideal of creditcard.
3
EP
€ 1.099,00
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours.
Siemens WMH6Y791NL wasmachine
1/3
Omschrijving Siemens WMH6Y791NL
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 1.049,00 door Witgoedhuis . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 9 kg .

Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
antiVlekken automaat
De antiVlekken automaat verwijdert de meest voorkomende soorten vlekken. Het soort vlek kan op de machine geselecteerd worden en het wasprogramma wordt automatisch daarop aangepast.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
Extraklasse
Sommige wasmachines van Siemens hebben de naamsvermelding extraKlasse. Dit zijn apparaten die met veel extra opties zijn uitgerust.
Bijvulfunctie
Met de bijvulfunctie kan een wasprogramma worden gepauzeerd en wasgoed in de trommel worden bijgevoegd.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
AquaSensor
De aquaSensor meet de vervuiling of vertroebeling van het water en past daar het aantal spoelbeurten op aan.
Belangrijkste eigenschappen
  Home Connect
  antiVlekken automaat
  Wavetrommel
  Extraklasse
  Bijvulfunctie
  iSensoric
  VarioPerfect
  AntiVibration design
  EcoPerfect
  SpeedPerfect
  iQdrive motor
  AquaSensor
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
1-3 dagen
€ 1.049,00
€ 1.049,00
4 dagen
€ 1.099,00
€ 1.099,00
onbekend
€ 1.099,00
€ 1.099,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 1.049,00 WitgoedhuisWitgoe..
Hoogste prijs ooit
€ 1.099,00
Laagste prijs ooit
€ 1.049,00
Huidige prijs ligt 4% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 45.56


Siemens WMH6Y791NL
  Bezorgprijs vanaf € 1.049,00
 1 ervaring
  Beoordeeld met 4 sterren
  3 aanbieders
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Siemens WMH6Y791NL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Stil”
Door Ad op Monday 20 Jun 2016
We hebben gekocht de WT47W590NL + de WMH6Y791NL. Draaien nu net een paar dagen. Beide machines zijn erg stil. Mooi. Echt High Tech. witgoed van Siemens. Het verschil met onze oude was droger en was machine van 2006 is echt heel groot. Duurzaamheid. Dat gaan we zien in de komende jaren.
+1 bedankje
Eigenschappen
Sku
WMH6Y791NL
Ean
4242003738719
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.049,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
83 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 83 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
47 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 47 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 73 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WMH6Y791NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Siemens WMH6Y791NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens