Feedback

Siemens WMN16S4471

Vrijstaande wasmachine
1
€ 569,00 € 586,72
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of onder rembours.
Goedkoopste!
2
€ 599,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of onder rembours.
Siemens WMN16S4471 wasmachine
1/3
Omschrijving Siemens WMN16S4471
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 569,00 door Veiligkopen . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 7 kg en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.

AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manierenĀ  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is eenĀ  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Belangrijkste eigenschappen
  AntiVibration design
  VarioPerfect
  iQdrive motor
  iSensoric
  SpeedPerfect
  SuperKort 15
  Home Connect
  EcoPerfect
  VarioSoft trommel
  WaterPerfect Plus
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
★★★★★ (590 ervaringen)
24 uur
€ 569,00
€ 569,00
24 uur
€ 599,00
€ 599,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 569,00 VeiligkopenVeilig..
Hoogste prijs ooit
€ 778,99
Laagste prijs ooit
€ 569,00
Huidige prijs ligt 3% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 17.72


Siemens WMN16S4471
  Bezorgprijs vanaf € 569,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WMN16S4471 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WMN16S4471, WMN16S4471 iQ700 iSensoric
Ean
4242003635087
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 569,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
80 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 80 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 49 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 72 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WMN16S4471 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Siemens WMN16S4471
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens