Feedback

Smeg LBB14CR-2

/ Vrijstaande Wasmachine
1.399,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
1.399,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Smeg LBB14CR-2
  Bezorgprijs vanaf € 1.399,00
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 1.399,00 door Veiligkopen . De wasmachine beschikt over 15 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Smeg LBB14CR-2 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Smeg LBB14CR-2 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
LBB14CR-2
Ean
8017709229528
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.399,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Kleur
Creme
Deze wasmachine heeft de kleur Creme. Een cremekleur komt nauwelijks voor bij wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 79 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Smeg
Informatie Smeg LBB14CR-2
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.