Feedback

Smeg LSTA147

/ Inbouw Wasdroogcombinatie
1.079,33
veiligkopen.nu
Gratis verzending
1.114,96
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Smeg LSTA147
  Bezorgprijs vanaf € 1.079,33
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.599,00
dinsdag 2 mei 2017
Gemiddelde prijs
€ 1.198,77
Laagste prijs
€ 910,97
dinsdag 31 juli 2018
Huidige prijs
€ 1.079,33
bij Veiligkopen
Productomschrijving
De Smeg LSTA147 was-droogcombinatie met energieklasse A biedt u schone en droge was, met gebruikmaking van 15 wasprogramma’s voor alle soorten wasgoed. De witte voorlader met brede deur heeft een laadcapaciteit voor wassen van 7 kg en voor drogen van 4 kg. Het variabele toerental is maximaal 1.400 toeren. De Smeg LSTA147 beschikt over 2 tijdsprogramma’s en 6 automatische droogprogramma’s. Op het led-display van de was-droogcombinatie kunt u de gewenste starttijd instellen en de resttijd aflezen. Andere beschikbare functies zijn AquaStop (waterbeveiliging), kinderbeveiliging, schuimbewaking, eindesignalering en onbalansherkenning.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Smeg LSTA147 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Smeg LSTA147 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
LSTA147
Ean
8017709199982
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.079,33
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 72 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie biedt een wasmachine en een wasdroger ineen. In een wasdroogcombinatie kan je minder drogen dan je kunt wassen, waardoor na een volle wasbeurt een deel van de was uit de machine moet worden gehaald om te kunnen drogen. Wasdroogcombinaties zijn vaak iets minder energiezuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Smeg
Informatie Smeg LSTA147
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.