Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 400,00 tot € 500,00

Whirlpool AWE 6735

Vrijstaande wasmachine
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Whirlpool AWE 6735

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Whirlpool AWE6735 is een krachtige wasmachine die dankzij het speciale Clean+ systeem zelfs bij lage temperaturen de hardnekkige vlekken aanpakt. De witgekleurde bovenlader is uitgerust met 6th Sence technologie, dat ervoor zorgt dat u tot 30% energiezuiniger, korter en met minder watergebruik wast. De Whirlpool AWE6735 heeft een A+ energielabel, een vulgewicht van 5,5 kg en draait een maximaal toerental van 1.200. Met een breedte van slechts 40 cm neemt deze wasmachine weinig ruimte in. De bovenlader heeft een display, waarop te zien is hoe lang het wasprogramma nog duurt.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool AWE 6735 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool AWE 6735 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
AWE 6735
Ean
8003437721625
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een bovenlader heeft de deur aan de bovenzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
5 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 5 kilo. Daarmee is dit apparaat alleen geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Gewicht
62 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 62 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
59 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 59 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 76 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit betreft een wat lager toerental dan de meeste andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Whirlpool
Informatie Whirlpool AWE 6735
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.