Feedback
8,1

Whirlpool FSCR70414

/ Wasmachine
Whirlpool FSCR70414
 2 ervaringen
  Beoordeeld met een 8,1

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze Whirlpool FSCR70414 wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Beste koop”
Door Gitta op maandag 25 juli 2016
Deze Whirlpool wasmachine, type FSCR70414. was de 'beste koop' volgens de Consumentenbond, dus ik ga er van uit dat hij ok is.
+1 bedankje
“Goed”
Door Gerrit op woensdag 3 augustus 2016
het is de wasmachine FSCR70414: het apparaat bevalt tot nu toe goed hoor!
+2 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool FSCR70414 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
FSCR70414
Ean
8003437260940
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
7 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 7 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Whirlpool
Informatie Whirlpool FSCR70414
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.