Feedback

Whirlpool PRIMO 1408 UM

/ Vrijstaande Wasmachine
Whirlpool PRIMO 1408 UM

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Whirlpool PRIMO 1408 UM is een zuinige wasmachine met een A++ energielabel. De voorlader in de kleur wit bevat unieke 6th Sence technologie, waarmee u tot 30% kunt besparen op energie, wastijd en waterverbruik. De Clean+ optie garandeert door de krachtige werking van het vlekkenmiddel uitstekende wasresultaten, ook bij lagere temperaturen. De Whirlpool PRIMO 1408 UM kan 8 kg was draaien, met een maximaal toerental van 1.400. Met een keuze uit 7 wasprogramma’s, van kort tot lang, kunt u elk wasje draaien wat u wilt. De wasmachine heeft verstelbare voetjes.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool PRIMO 1408 UM wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool PRIMO 1408 UM wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
PRIMO 1408 UM
Ean
8003437260827
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
72 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 72 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 58 dB is deze wasmachine iets luider dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 78 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Whirlpool
Informatie Whirlpool PRIMO 1408 UM
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.