Feedback

Alternatieven voor de Whirlpool WWDC 9716

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Whirlpool WWDC 9716 wasmachine.
678,95
AEG L76680NWD
Beste alternatief
624,00
Samsung WD70K5B00OW
Goed alternatief
749,00
Whirlpool FWDD1071681WS
Goed alternatief
725,00
AEG L7WB86GW
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
Whirlpool WWDC 9716

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Whirlpool WWDC 9716 maakt een afzonderlijke droger overbodig. Deze wasmachine wast en droogt ineen. Dankzij het extra grote laadvermogen is deze wasmachine ook zeer geschikt voor grotere huishoudens. Het vulgewicht voor wassen bedraagt 9 kg en voor drogen 6 kg. Het maximaal aantal toeren bedraagt 1600 per minuut. Een overzichtelijke display en uitgestelde startfunctie zorgen voor extra gebruiksgemak. De WWDC 9716 beschikt over een stoom functie, energieklasse A en een fraaie zwarte deur.
6th SENSE 3Dry
De 6th SENSE 3Dry technologie droogt het textiel met meerdere warme luchtstromen.
SoftMove
Bij de SoftMove technologie worden de bewegingen van de wastrommel zachter gemaakt en afgestemd op het soort textiel dat wordt gewassen. Hierdoor worden kleur en vorm van het wasgoed beter beschermd.
6th SENSE technologie
Met behulp van sensoren die de lading in de wastrommel meten, past de 6th SENSE technologie automatisch het waterverbruik, het energieverbruik en de duur van het wasprogramma aan.
SteamCare
SteamCare verwijdert geurtjes en vermindert kreukels in het wasgoed met behulp van stoom.
Belangrijkste eigenschappen
  6th SENSE 3Dry
  SoftMove
  6th SENSE technologie
  SteamCare
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool WWDC 9716 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool WWDC 9716 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WWDC 9716
Ean
8003437201912
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 9 kilo. Dit is vooral praktisch voor grotere huishoudens of huishoudens met veel was.
Gewicht
73 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 73 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 54 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
83 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 83 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren duidelijk luider in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Whirlpool
Informatie Whirlpool WWDC 9716
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
678,95
AEG L76680NWD
Beste alternatief
624,00
Samsung WD70K5B00OW
Goed alternatief
749,00
Whirlpool FWDD1071681WS
Goed alternatief
725,00
AEG L7WB86GW
Goed alternatief