Feedback

Whirlpool WWDP 10716

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
749,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Whirlpool WWDP 10716
  Bezorgprijs vanaf € 749,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 3 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 749,00 door Witgoedhuis .
6th SENSE technologie
Met behulp van sensoren die de lading in de wastrommel meten, past de 6th SENSE technologie automatisch het waterverbruik, het energieverbruik en de duur van het wasprogramma aan.
SoftMove
Bij de SoftMove technologie worden de bewegingen van de wastrommel zachter gemaakt en afgestemd op het soort textiel dat wordt gewassen. Hierdoor worden kleur en vorm van het wasgoed beter beschermd.
Colour 15
Het Colour 15 programma zorgt voor een betere bescherming van kleuren en van het wasgoed. Met dit programma kan de was op 15 graden Celsius worden gedraaid, met hetzelfde resultaat als een was die op 40 graden Celsius wordt gedraaid.
SteamCare
SteamCare verwijdert geurtjes en vermindert kreukels in het wasgoed met behulp van stoom.
Belangrijkste eigenschappen
  6th SENSE technologie
  SoftMove
  Colour 15
  SteamCare
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool WWDP 10716 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool WWDP 10716 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WWDP 10716
Ean
8003437202025
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 749,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
10 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 10 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor zeer grote gezinnen of gezinnen met heel veel was.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Whirlpool
Informatie Whirlpool WWDP 10716
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.