Feedback

Zanussi ZWF0143BWH

/ Vrijstaande Wasmachine
575,00
artencraft.be
Gratis verzending
Zanussi ZWF0143BWH
  Bezorgprijs vanaf € 575,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 575,00 door Art & Craft .
Inverter motor
De Inverter motor zorgt ervoor dat de wasmachine langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Dit type motor is bovendien stiller dan een standaard motor.
Snelwasprogramma
Met de snelwasoptie wordt de wastijd verkort met 50%.
XXL
De apparaten met de aanduiding XXL zijn voorzien van een XXL-trommel die plaats biedt aan meer was, en zijn voorzien van XXL-deur waardoor de was gemakkelijker in en uit te laden is.
Belangrijkste eigenschappen
  Inverter motor
  Snelwasprogramma
  XXL
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Zanussi ZWF0143BWH wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Zanussi ZWF0143BWH wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
ZWF0143BWH
Ean
7332543473038
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 575,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
10 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 10 kilo. Dit is vooral praktisch voor erg grote huishoudens of huishoudens met zeer veel was.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 78 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Zanussi
Informatie Zanussi ZWF0143BWH
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.