Feedback

Zanussi ZWF61400W

Vrijstaande wasmachine
1
€ 339,00 € 337,73
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal.
Goedkoopste!
Zanussi ZWF61400W wasmachine
1/6
Omschrijving Zanussi ZWF61400W
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 339,00 door Witgoedhuis . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 6 kg en beschikt over 14 programma's.

Fuzzy Logic
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Snelwasprogramma
Met de snelwasoptie wordt de wastijd verkort met 50%.
Easy Iron
Het easy iron programma houdt het wasgoed in beweging en gebruikt koud water bij het afkoelen. Hierdoor worden fijne en synthetische stoffen beter beschermd tegen kreukels.
PowerJet-technologie
Met behulp van hogedruk waterstralen zorgt de Powerjet-technologie dat het wasmiddelbakje altijd schoon blijft. Dit voorkomt het achterblijven van resten in het bakje en gaat schimmelvorming tegen.
Aquafall
Het AquaFall-systeem zorgt ervoor dat het wasgoed helemaal doordrenkt raakt van het wasmiddel en hierdoor raakt het wasgoed sneller schoner.
30 minuten wasprogramma
Met het 30 minuten wasprogramma wast u maximaal 3kg wasgoed in slechts 30 minuten op 30 graden weer schoon.
Belangrijkste eigenschappen
  Fuzzy Logic
  Snelwasprogramma
  Easy Iron
  PowerJet-technologie
  Aquafall
  30 minuten wasprogramma
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+
  Maximaal vulgewicht van 6 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 339,00
€ 339,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 339,00 WitgoedhuisWitgoe..
Hoogste prijs ooit
€ 379,00
Laagste prijs ooit
€ 278,00
Momenteel wordt de Zanussi ZWF61400W aangeboden voor € 339,00 door Witgoedhuis. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Zanussi ZWF61400W
  Bezorgprijs vanaf € 339,00
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Zanussi ZWF61400W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
ZWF61400W
Ean
7332543393022
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 6 kilo. Daarmee is dit apparaat bedoeld voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
59 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 59 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 79 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Zanussi ZWF61400W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Zanussi ZWF61400W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Zanussi