Feedback

Zanussi ZWF8163NS

Vrijstaande wasmachine
1
€ 429,00 € 426,34
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
€ 429,00
Levertijd 1-2 dagen. Betaling: .
Goedkoopste!
Zanussi ZWF8163NS wasmachine
1/4
Omschrijving Zanussi ZWF8163NS
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 429,00 door Mediamarkt . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en beschikt over 8 programma's. De Zanussi ZWF8163NS wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.

XXL
De apparaten met de aanduiding XXL zijn voorzien van een XXL-trommel die plaats biedt aan meer was, en zijn voorzien van XXL-deur waardoor de was gemakkelijker in en uit te laden is.
Autosense
Door de functie AutoSense worden het wasprogramma, het watergebruik en het energieverbruik aangepast aan de grootte van de was. Dit bespaart op water en energie en daarnaast levert dit tijdwinst op bij het wassen.
Inverter motor
De Inverter motor zorgt ervoor dat de wasmachine langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Dit type motor is bovendien stiller dan een standaard motor.
Fuzzy Logic
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Snelwasprogramma
Met de snelwasoptie wordt de wastijd verkort met 50%.
Belangrijkste eigenschappen
  XXL
  Autosense
  Inverter motor
  Fuzzy Logic
  Snelwasprogramma
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 429,00
€ 429,00
1-2 dagen
€ 429,00
€ 429,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 429,00 MediamarktMediam..
Hoogste prijs ooit
€ 449,00
Laagste prijs ooit
€ 354,53
Momenteel wordt de Zanussi ZWF8163NS aangeboden voor € 429,00 door Mediamarkt. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Zanussi ZWF8163NS
  Bezorgprijs vanaf € 429,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Zanussi ZWF8163NS wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
ZWF8163NS
Ean
7332543471706
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 429,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
70.4 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 70.4 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 51 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 78 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Zanussi ZWF8163NS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Zanussi ZWF8163NS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Zanussi