Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 300,00 tot € 400,00

Zanussi ZWF91483W

Inbouw wasmachine | Prijzen vanaf € 389,00 tot € 389,00
www.bestsellers.eu (goedkoopste)
1 / 10
10 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
4 dagen
€ 389,00
€ 389,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 389,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 475,00
Laagste prijs ooit
€ 389,00
Huidige prijs ligt 7% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 31.41
Zanussi ZWF91483W
  Bezorgprijs vanaf € 389,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Zanussi LINDO300 ZWF91483W leent zich met een vulcapaciteit tot 9 kg uitstekend voor kleine en grote wassen. De voorlader heeft tevens een grote vulopening om eenvoudig en snel de was in en uit de wasmachine te halen. De Zanussi LINDO300 ZWF91483W heeft energieklasse A+++, beschikt over een uiterst stille en duurzame motor en kan maximaal 1.400 toeren draaien. Met de functie AutoSence wordt het energie- en waterverbruik optimaal aangepast aan de cyclusduur van uw was. De voorlader heeft ook een Quick Wash-optie (tot 50% sneller), overloopbeveiliging en kinderbeveiliging.
XXL
De apparaten met de aanduiding XXL zijn voorzien van een XXL-trommel die plaats biedt aan meer was, en zijn voorzien van XXL-deur waardoor de was gemakkelijker in en uit te laden is.
Fuzzy Logic
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Inverter motor
De Inverter motor zorgt ervoor dat de wasmachine langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Dit type motor is bovendien stiller dan een standaard motor.
Autosense
Door de functie AutoSense worden het wasprogramma, het watergebruik en het energieverbruik aangepast aan de grootte van de was. Dit bespaart op water en energie en daarnaast levert dit tijdwinst op bij het wassen.
Belangrijkste eigenschappen
  XXL
  Fuzzy Logic
  Inverter motor
  Autosense
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Zanussi ZWF91483W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Zanussi ZWF91483W wasmachine? Stel hier uw vraag.
VRAAG VAN BROUWERS OP 5 NOVEMBER 2017
wil vragen hoe lang een wasprogramma duurt. op synthetisch doet de mijn er 200 min over en katoen 270 minuten is dat normaal?
Op pagina 8 van de handleiding (https://www.zanussi.nl/support/user-manuals/?q=ZWF91483W) staan kortere geschatte wastijden vermeld. Echter hoe zwaarder je de wasmachine belaad hoe langer het wasprogramma duurt. Op https://www.zanussi.nl/support/contact-us/ kan je direct contact opnemen met Zanussi. Misschien in dit geval het handigst om zeker te weten dan de machine verder oke is. ANTWOORD VAN PIETER
Beantwoord deze vraag
Eigenschappen
Sku
ZWF91483W
Ean
7332543367979
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 78 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Zanussi
Informatie Zanussi ZWF91483W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.