Feedback

Alternatieven voor de Zanussi ZWY61205WA

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Zanussi ZWY61205WA wasmachine.
454,00
LG FH8G1MINI
Beste alternatief
469,00
Bosch WOT24255NL
Goed alternatief
454,00
Whirlpool TDLR 70220
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
Zanussi ZWY61205WA

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 3 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Wie graag snel wast, kan rekenen op de Zanussi ZWY61205WA. Deze A+-bovenlader heeft namelijk een wasprogramma op 30 graden Celsius, dat kleding in 30 minuten reinigt. Overige programma's zijn bedoeld voor fijne was, synthetische stoffen, katoen en wol. En ongeacht welke kleding u in de zes-kilotrommel stopt, dankzij de uitstelfunctie is een wasbeurt pas klaar wanneer รบ daar tijd voor heeft. Het Fuzzy-Logicsysteem past bovendien het programma aan als de trommel minder wasgoed bevat.
30 minuten wasprogramma
Met het 30 minuten wasprogramma wast u maximaal 3kg wasgoed in slechts 30 minuten op 30 graden weer schoon.
Snelwasprogramma
Met de snelwasoptie wordt de wastijd verkort met 50%.
PowerJet-technologie
Met behulp van hogedruk waterstralen zorgt de Powerjet-technologie dat het wasmiddelbakje altijd schoon blijft. Dit voorkomt het achterblijven van resten in het bakje en gaat schimmelvorming tegen.
Fuzzy Logic
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Finish at
Met deze finish at functie kan het moment worden ingesteld waarop wascyclus klaar is.
Belangrijkste eigenschappen
  30 minuten wasprogramma
  Snelwasprogramma
  PowerJet-technologie
  Fuzzy Logic
  Finish at
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Zanussi ZWY61205WA wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Zanussi ZWY61205WA wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
ZWY61205WA
Ean
7332543370429
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een bovenlader zit de deur van de wasmachine aan de bovenkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 6 kilo. Dit is geschikt voor kleinere huishoudens van 1 of 2 personen.
Gewicht
56.4 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 56.4 kilo is deze wasmachine een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 58 dB is deze wasmachine iets luider dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 78 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Zanussi
Informatie Zanussi ZWY61205WA
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
454,00
LG FH8G1MINI
Beste alternatief
469,00
Bosch WOT24255NL
Goed alternatief
454,00
Whirlpool TDLR 70220
Goed alternatief