Feedback

Siemens HX9R3AE50N

/ Fornuis
Prijsontwikkeling
Siemens HX9R3AE50N
Productomschrijving
Dit fornuis wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Dit gasfornuis beschikt over 4 (gas)pitten en is 60 cm breed, 85 cm hoog en 60 cm diep.
ecoClean Plus
Bij ovens met ecoClean Plus zijn de wanden en het plafond voorzien van een speciale coating van poreus keramiek. Deze coating absorbeert vuil en vetspetters en breekt ze af bij hoge temperatuur wanneer de oven wordt gebruikt.
Snel voorverwarmen
Met de snel voorverwarmen functie wordt de oven extra snel verwarmd.
3D hetelucht
Bij 3D hetelucht verdeelt de ventilator gelijkmatig de warmte in de binnenruimte van de oven waardoor bakken en braden op een of meerdere niveau's mogelijk is.
Belangrijkste eigenschappen
  ecoClean Plus
  Snel voorverwarmen
  3D hetelucht
  Gas
  4 kookzones
Scores
7,8 / 4 ervaringen
9,4 / 989 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over dit Siemens HX9R3AE50N fornuis. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Merk
Sku
HX9R3AE50N, HX 9 R 3 AE 50 N
Ean
4242003807217
Productgroep
Fornuizen
Gewicht
56.1 kg
Energieklasse
A
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens HX9R3AE50N
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere fornuizen van Siemens