Feedback

Alternatieven voor de Siemens ET375FFB1E

Deze kookplaat wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve kookplaten voor deze Siemens ET375FFB1E kookplaat.
382,21
Siemens ET375FFP1E
Beste alternatief
Prijsontwikkeling
Siemens ET375FFB1E

Zoekt u toch een andere kookplaat? Wij hebben 1 alternatieve kookplaat voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze inbouw kookplaat wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Keramische kookplaat
Een keramische kookplaat moet verwarmd worden voordat de pan erop kan worden geplaatst en blijft enige tijd warm na gebruik. De kookzone kleurt rood bij het verwarmen. Een keramische kookplaat is gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak. Keramische kookplaten zijn minder energiezuinig.
Koken op gas
Een gaskookplaat biedt een open vlam om op te koken. Gaskookplaten zijn relatief zuinig in gebruik maar wat lastiger schoon te maken.
Inductiekookplaat
Een inductiekookplaat geeft bij het inschakelen onmiddellijk warmte af aan de pan die erop geplaatst wordt. Meteen na het uitschaken is de warmte weer verdwenen. Een inductiekookplaat is gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak.
Variabele kookzone
Een variabele kookzone is zowel geschikt voor pannen met een standaardafmeting als voor pannen met een grotere diameter.
Domino kookplaat
De kookplaat maakt onderdeel uit van de Domino serie. Binnen de Domino serie kunnen kookplaten met verschillende functies onderling worden gecombineerd.
Kinderslot
Het kinderslot vergrendelt alle kookzones tegen ongewenst inschakelen.
touchSlider
Bij de touchSlider kan de temperatuur van een kookzone worden ingegeven door met de vinger het bedieningspaneel aan te tippen of er overheen te vegen.
Belangrijkste eigenschappen
  Keramische kookplaat
  Koken op gas
  Inductiekookplaat
  Variabele kookzone
  Domino kookplaat
  Kinderslot
  touchSlider
  Inbouw kookplaat
Scores
9,5 / 171 ervaringen
9,4 / 1125 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens ET375FFB1E kookplaat. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
ET375FFB1E, ET 375 FFB 1 E
Ean
4242003689189
Productgroep
Kookplaten
Kleur
Zwart
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens ET375FFB1E
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere kookplaten van Siemens
Alternatieven
Alternatieve kookplaten van € 300,00 tot € 400,00
382,21
Siemens ET375FFP1E
Beste alternatief