Feedback
9,7

Siemens ET375FUB1E

/ Inbouw Kookplaat
Prijsontwikkeling
Siemens ET375FUB1E
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,7
Productomschrijving
Deze inbouw kookplaat wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Inductiekookplaat
Een inductiekookplaat geeft bij het inschakelen onmiddellijk warmte af aan de pan die erop geplaatst wordt. Meteen na het uitschaken is de warmte weer verdwenen. Een inductiekookplaat is gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak.
touchSlider
Bij de touchSlider kan de temperatuur van een kookzone worden ingegeven door met de vinger het bedieningspaneel aan te tippen of er overheen te vegen.
Koken op gas
Een gaskookplaat biedt een open vlam om op te koken. Gaskookplaten zijn relatief zuinig in gebruik maar wat lastiger schoon te maken.
Lavagrill
De kookplaat is voorzien van een lavagrill.
Kinderslot
Het kinderslot vergrendelt alle kookzones tegen ongewenst inschakelen.
Domino kookplaat
De kookplaat maakt onderdeel uit van de Domino serie. Binnen de Domino serie kunnen kookplaten met verschillende functies onderling worden gecombineerd.
Belangrijkste eigenschappen
  Inductiekookplaat
  touchSlider
  Koken op gas
  Lavagrill
  Kinderslot
  Domino kookplaat
  Inbouw kookplaat
Scores
Siemens ET375FUB1E kookplaat
9,7 / 1 ervaringen
9,4 / 155 ervaringen
9,4 / 1003 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Siemens ET375FUB1E kookplaat. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Lavagrill”
Door W. op maandag 19 maart 2018
Siemens ET375FUB1E Domino barbecue-lavagrill. Keuze voor de Domino kookelementen is gebaseerd op de goede ervaringen welke ik al 15 jaar had met de Siemens Domino elementen in mijn vorige keuken. De nieuwe Domino elementen zijn technisch nog verder verbeterd en de strakke uitstraling, het eenvoudig schoonmaken, plus vrijheid van combineren van de elementen maakt de keuze heel bewust. De keuze voor gas was ook bewust, snelheid, reactietijd en bedieningsgemak hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor de gasbranders.
+1 bedankje
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
ET375FUB1E, ET 375 FUB 1 E
Ean
4242003687635
Productgroep
Kookplaten
Kleur
RVS
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens ET375FUB1E
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere kookplaten van Siemens