Feedback

AEG L8FB86ES

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG
L8FB86ES
849,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 543,20
op 29 januari 2019
Huidige prijs
€ 849,00
Bij Expert
Gemiddelde prijs
€ 725,11
AEG L8FB86ES
  Bezorgprijs vanaf € 849,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
AEG wasmachine met een maximum vulgewicht van 8 kg met ÖKOMix-, ProSense, ProSteam® technology om het wassen nog gemakkelijker te maken. Met de knop STARTUITSTEL is het mogelijk de start van het programma uit te stellen tot bv de daluren. Aan het einde van de wasbeurt is een extra spoelgang mogelijk om nog eventueel aanwezig wasmiddel te verwijderen, en is het mogelijk met stoom af te sluiten om de kreukels te verminderen. De wasmachine heeft een groot display, verbruikt per jaar +/- 10999 liter water en het energieverbruik is jaarlijk ongeveer 97 kWh.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ÖKOPower programma
Met het ÖKOPower programma kan de dagelijkse was in 59 minuten worden gedaan.
DirectSpray
Met DirectSpray wordt de was gedurende het wasprogramma voortdurend besproeid met de mix van water, wasmiddel en wasverzachter. Hierdoor wordt de was heel gelijkmatig vochtig gemaakt en worden wasmiddel en wasverzachter heel gelijkmatig over de was verdeeld. Daarbij zorgt DirectSpray voor een efficient watergebruik.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
8000 Serie
De wasmachines uit de 8000 Serie van AEG zijn uitgerust met ÖKOMIX technologie, ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van 8 of 9 kilogram.
Belangrijkste eigenschappen
  ÖKOMix-technologie
  ÖKOInverter
  ÖKOPower programma
  DirectSpray
  ProSense-technologie
  ProSteam technologie
  8000 Serie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
9,3 / 30 ervaringen
8,5 / 402 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L8FB86ES wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L8FB86ES wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L8FB86ES
Ean
7332543495351
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 849,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
73.5 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 73.5 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L8FB86ES
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van AEG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
866,00
Miele WKB120
Beste alternatief
999,00
Samsung WW10H9600EW
Goed alternatief
791,00
AEG L9FE96CS
Goed alternatief
839,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
779,00
Siemens WM16O5C2NL
Goed alternatief
999,00
LG FH612CTWD
Goed alternatief