Feedback

AEG L8FE96ES

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG
L8FE96ES
679,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 537,21
op 6 juni 2019
Huidige prijs
€ 679,00
Bij Veiligkopen
Gemiddelde prijs
€ 764,79
AEG L8FE96ES
  Bezorgprijs vanaf € 679,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze AEG voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 9 kg en energielabel A+++. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter beter gemend met het water zodat ze beter het wasgoed bereiken. De DirectSpray techniek besproeid voortdurend het wasgoed zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. Verminder vervelend geurtjes en kreukels in het wasgoed met de verschillende stoomprogramma's. Verder zit er op deze wasmachine een groot display, is er beveiliging tegen overlopen, zit er een onbalans-correctiesysteem en anti-schuim spoelsysteem op. Het jaarlijkse energieverbruik van deze wasmachine is circa 106 kWh.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
DirectSpray
Met DirectSpray wordt de was gedurende het wasprogramma voortdurend besproeid met de mix van water, wasmiddel en wasverzachter. Hierdoor wordt de was heel gelijkmatig vochtig gemaakt en worden wasmiddel en wasverzachter heel gelijkmatig over de was verdeeld. Daarbij zorgt DirectSpray voor een efficient watergebruik.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ÖKOPower programma
Met het ÖKOPower programma kan de dagelijkse was in 59 minuten worden gedaan.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
8000 Serie
De wasmachines uit de 8000 Serie van AEG zijn uitgerust met ÖKOMIX technologie, ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van 8 of 9 kilogram.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
Belangrijkste eigenschappen
  FUZZY-LOGIC systeem
  DirectSpray
  ÖKOInverter
  ÖKOPower programma
  ProSteam technologie
  8000 Serie
  ProSense-technologie
  ÖKOMix-technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,3 / 30 ervaringen
8,5 / 402 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L8FE96ES wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L8FE96ES wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L8FE96ES
Ean
7332543501021
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 679,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
79 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 79 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L8FE96ES
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van AEG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
699,00
Miele WDA111
Beste alternatief
659,00
Samsung WW90K6604QW
Goed alternatief
749,00
AEG L89697NFL
Goed alternatief
698,00
Siemens WM16W672NL
Goed alternatief
703,95
Bosch WAW32642NL
Goed alternatief
699,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief