Feedback
9,6

AEG L9FE96CS

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG
L9FE96CS
999,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 597,11
op 8 augustus 2019
Huidige prijs
€ 999,00
Bij Expert
Gemiddelde prijs
€ 909,30
AEG L9FE96CS
  Bezorgprijs vanaf € 999,00
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,6

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
AEG voorlader wasmachine uit de 9000 serie. Deze wasmachine filtert het kraanwater zodat zelf bij lage temperaturen het wasmiddel en wasverzachter optimaal hun werk kunnen doen. Daarnaast zorgt de ÖKOMix-technologie ervoor dat het wasmiddel en de wasverzachter vooraf vermengd wordt met het gefilterde wat zorgt voor een volledig gelijkmatige verdeling. Gebruik de stoom programma's om om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze gelijk weer gedragen kunnen worden. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kg, verder zit er een groot LED display op en heeft de wasmachine energielabel A+++.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
9000 Serie
De wasmachines uit de 9000 Serie van AEG zijn uitgerust met SoftWater technologie, ÖKOMIX technologie, ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht 9 kilogram.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
SoftWater technologie
Door gebruikmaking van de SoftWater technologie haalt de wasmachine onzuiverheden zelf uit het water. Hierdoor kan de was op lage temperaturen worden gewassen en blijft kleding nog beter beschermd.
Belangrijkste eigenschappen
  FUZZY-LOGIC systeem
  ProSense-technologie
  ÖKOMix-technologie
  9000 Serie
  ProSteam technologie
  ÖKOInverter
  SoftWater technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
AEG L9FE96CS wasmachine
9,6 / 1 ervaringen
9,3 / 30 ervaringen
8,5 / 402 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze AEG L9FE96CS wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Geweldig”
Door Kees op woensdag 25 oktober 2017
De machine bevalt ons meer dan uitstekend! Was ervaringen zijn geweldig.
+2 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L9FE96CS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L9FE96CS
Ean
7332543501526
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 999,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
80 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 80 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
47 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 47 dB is deze wasmachine een stuk stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L9FE96CS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van AEG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
866,00
Miele WKB120
Beste alternatief
999,00
Samsung WW10H9600EW
Goed alternatief
839,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
779,00
Siemens WM16O5C2NL
Goed alternatief
999,00
LG FH612CTWD
Goed alternatief
844,00
Miele WMB120
Goed alternatief