Feedback

Bosch WAYH2892NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Bosch
WAYH2892NL
1.129,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 995,00
op 19 juli 2018
Huidige prijs
€ 1.129,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 1.177,00
Bosch WAYH2892NL
  Bezorgprijs vanaf € 1.129,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 1.129,00 door Bol.com .
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
HomeProfessional Wasmachine
De HomeProfessional wasmachines vormen de topmodellen en ook duurste modellen van Bosch. Deze wasmachines kennen een maximale belading van 9 kilogram. Deze wasmachines zijn van zo goed als alle technische mogelijkheden en opties voorzien die Bosch in huis heeft.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
ComfortControl
Met ComfortControl geeft de wasmachine een indicatie van het energie- en waterverbruik.
Antivlekken-systeem
Het Antivlekken-systeem verwijdert een groot aantal verschillende vlekken. De temperatuur, de trommelbeweging en de inweektijd worden door de wasmachine automatisch afgestemd op het soort vlekken.
i-DOS intelligent doseersysteem
Het i-DOS doseersysteem meet de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Sensoren meten het gewicht, het soort textiel, en de mate van bevuiling. Het wasgoed wordt gewassen met alleen zoveel wasmiddel als noodzakelijk. Hierdoor wordt minder wasmiddel gebruikt, en hoeft de wasmachine ook niet extra na te spoelen. Dit leidt tot een besparing aan water.
Home Connect
De bediening van de wasmachine is mogelijk via de zogenaamde Home Connect App.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  HomeProfessional Wasmachine
  VarioPerfect
  ComfortControl
  Antivlekken-systeem
  i-DOS intelligent doseersysteem
  Home Connect
  VarioSoft-trommel
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
9,1 / 23 ervaringen
9,1 / 363 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAYH2892NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WAYH2892NL
Ean
4242005035298
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.129,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
82 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 82 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 48 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1556
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1556 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Bosch WAYH2892NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Bosch
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 1000,00 tot € 1250,00
1.099,00
AEG L7WE76EBI
Beste alternatief
1.099,00
Miele WCE670 TDos Wifi
Goed alternatief
1.199,00
Samsung WW10M86INOA
Goed alternatief
1.249,00
Bosch WAXH2E70NL
Goed alternatief
1.091,94
Siemens WD14U540EU
Goed alternatief
1.154,00
Whirlpool AWG 1212/PRO
Goed alternatief