Feedback

LG F4J6TM0W

/ Wasdroogcombinatie
LG
F4J6TM0W
579,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
LG
F4J6TM0W
580,00
bol.com
Gratis verzending
LG
F4J6TM0W
580,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
LG
F4J6TM0W
599,00
expert.nl
Gratis verzending
LG
F4J6TM0W
599,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 439,20
op 24 januari 2019
Huidige prijs
€ 579,00
Bij Bemmel & Kroon
Gemiddelde prijs
€ 577,32
LG F4J6TM0W
  Bezorgprijs vanaf € 579,00
  Levering binnen 24 uur
  5 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 5 winkels en wordt al bezorgd voor € 579,00 door Bemmel & Kroon . De LG F4J6TM0W wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
NFC Tag on
NFC staat voor Near Field Communication. Dit is een technologie die het mogelijk maakt om uw telefoon te laten communiceren met de wasmachine. De telefoon moet daarvoor vlakbij het NFC tag on symbool op de wasmachine worden gehouden. Via de NFC tag on technologie kunnen onder meer wasprogramma’s worden gedownload en kan gebruikt worden gemaakt van Smart Diagnosis om problemen met de wasmachine te signaleren en te verhelpen.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Download Programma
Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Wasgoed toevoegen
Door te drukken op de knop "item toevoegen" tijdens het wassen, wordt de wastrommeldeur binnen enkele seconden geopend en dan kan je wasgoed toevoegen aan de was.
Belangrijkste eigenschappen
  6 Motion
  NFC Tag on
  Allergy Care
  TurboWash
  Inverter Direct Drive Motor
  Smart Diagnosis
  Download Programma
  Wasgoed toevoegen
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,2 / 11 ervaringen
9,7 / 34 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG F4J6TM0W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG F4J6TM0W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
F4J6TM0W, F 4 J 6 TM 0 W
Ean
8806084502070
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 579,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
63 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 63 kilogram en is iets lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 52 dB en dit is zeer vergelijkbaar bij het wassen met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 75 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG F4J6TM0W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
599,00
Zanussi ZWD8169NW
Goed alternatief