Feedback

LG F4J7VH2WD

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
LG
F4J7VH2WD
769,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 652,80
op 21 januari 2019
Huidige prijs
€ 769,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 813,61
LG F4J7VH2WD
  Bezorgprijs vanaf € 769,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 769,00 door Bol.com . De wasmachine beschikt over 14 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
TrueSteam
Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
SmartThinQ
Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
Download Programma
Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
Belangrijkste eigenschappen
  TrueSteam
  6 Motion
  Allergy Care
  SmartThinQ
  Smart Diagnosis
  Inverter Direct Drive Motor
  Download Programma
  TurboWash
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,2 / 11 ervaringen
9,7 / 34 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG F4J7VH2WD wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
F4J7VH2WD, F 4 J 7 VH 2 WD
Ean
8806098227396
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 769,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
79 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 79 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
55 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 55 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 75 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG F4J7VH2WD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
849,00
Samsung WD90N642OOW
Beste alternatief
799,00
AEG L7WE96ES
Goed alternatief
999,00
Bosch WDU28540NL
Goed alternatief
916,20
Siemens WD14U540NL
Goed alternatief
899,00
Samsung WD10N642R2A
Goed alternatief
819,00
AEG L8WE06CS
Goed alternatief