Feedback

LG F4J7VY2WD

/ Vrijstaande Wasmachine
LG
F4J7VY2WD
579,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
LG
F4J7VY2WD
599,00
bol.com
Gratis verzending
LG
F4J7VY2WD
599,00
expert.nl
Gratis verzending
LG
F4J7VY2WD
639,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 499,00
op 1 juli 2019
Huidige prijs
€ 579,00
Bij Bemmel & Kroon
Gemiddelde prijs
€ 641,68
LG F4J7VY2WD
  Bezorgprijs vanaf € 579,00
  Levering binnen 24 uur
  4 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 4 winkels en wordt al bezorgd voor € 579,00 door Bemmel & Kroon . De LG F4J7VY2WD wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Wasgoed toevoegen
Door te drukken op de knop "item toevoegen" tijdens het wassen, wordt de wastrommeldeur binnen enkele seconden geopend en dan kan je wasgoed toevoegen aan de was.
TrueSteam
Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
SmartThinQ
Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Download Programma
Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Belangrijkste eigenschappen
  Wasgoed toevoegen
  TrueSteam
  Smart Diagnosis
  Allergy Care
  TurboWash
  SmartThinQ
  Download Programma
  Inverter Direct Drive Motor
  6 Motion
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,2 / 11 ervaringen
9,7 / 34 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG F4J7VY2WD wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
F4J7VY2WD, F 4 J 7 VY 2 WD
Ean
8806098078882
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 579,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 9 kilo. Dit is vooral praktisch voor grotere huishoudens of huishoudens met veel was.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
53 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 53 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG F4J7VY2WD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
598,12
AEG L9FE96CS
Beste alternatief
579,00
Samsung WW80K6404QW
Goed alternatief
549,00
Siemens WM14T490NL
Goed alternatief
584,00
Bosch WAW32461NL
Goed alternatief
549,00
LG F4J6VY0W
Goed alternatief
509,00
Zanussi ZWF9147BW
Goed alternatief