Feedback

LG FH4G1JCS2

/ Wasmachine
LG
FH4G1JCS2
829,00
bol.com
Gratis verzending
LG
FH4G1JCS2
839,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
LG
FH4G1JCS2
839,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 749,00
op 24 juni 2019
Huidige prijs
€ 829,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 916,34
LG FH4G1JCS2
  Bezorgprijs vanaf € 829,00
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasmachine momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 829,00 door Bol.com . De wasmachine beschikt over 14 programma's .
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
TrueSteam
Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
SmartThinQ
Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
Download Programma
Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Belangrijkste eigenschappen
  Inverter Direct Drive Motor
  TrueSteam
  Smart Diagnosis
  SmartThinQ
  Allergy Care
  Download Programma
  TurboWash
  6 Motion
  Energieklasse A+++
Scores
9,2 / 11 ervaringen
9,7 / 34 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH4G1JCS2 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG FH4G1JCS2 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
FH4G1JCS2, FH 4 G 1 JCS 2
Ean
8806087940893
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 829,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
10 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 10 kilo. Dit is vooral praktisch voor erg grote huishoudens of huishoudens met zeer veel was.
Geluidsniveau wassen
55 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 55 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 73 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG FH4G1JCS2
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
780,23
Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos
Beste alternatief
829,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
779,00
Siemens WM16O5C2NL
Goed alternatief
879,00
Samsung WW80M760NOM
Goed alternatief
999,00
AEG L7WE86CBI
Goed alternatief
769,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief