Feedback

Samsung WW70J5426DA/EN

/ Wasmachine
Samsung
WW70J5426DA/EN
478,99
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 388,00
op 30 juni 2018
Huidige prijs
€ 478,99
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 435,57
Samsung WW70J5426DA/EN
  Bezorgprijs vanaf € 478,99
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 478,99 door Bol.com . De wasmachine beschikt over 14 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Zelfreinigende wasmiddellade
De zelfreinigende wasmiddellade zorgt dat het wasmiddel beter wordt weggespoeld uit de lade.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Belangrijkste eigenschappen
  EcoBubble technologie
  Zelfreinigende wasmiddellade
  Bubble Soak-technologie
  Diamond Drum Trommel
  Digital Inverter Motor
  Keramisch Verwarmingselement
  Eco Drum Clean
  Crystal Gloss Design
  Smart Check
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,1 / 21 ervaringen
8,9 / 44 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW70J5426DA/EN wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW70J5426DA/EN, WW 70 J 5426 DA EN
Ean
8806088736648
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 478,99
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
60 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 60 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is bij het wassen aanzienlijk luider in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WW70J5426DA/EN
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
449,00
AEG L6FB86GW
Beste alternatief
429,00
Samsung WW70J5426DW
Goed alternatief
439,00
Bosch WAN28062NL
Goed alternatief
446,17
Indesit XWDE 861480X WSSS EU
Goed alternatief
449,00
LG FH4J6TS8
Goed alternatief
429,00
Zanussi ZWFN8260
Goed alternatief