Feedback
9,7

Samsung WW80J6603EW

/ Vrijstaande Wasmachine
Samsung
WW80J6603EW
577,52
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 399,00
op 26 september 2018
Huidige prijs
€ 577,52
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 545,13
Samsung WW80J6603EW
  Bezorgprijs vanaf € 577,52
  Levering binnen 24 uur
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,7

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Samsung WW80J6603EW geldt als een zeer energiezuinige wasmachine, die uitgerust is met een duurzame en stille digitale inductiemotor. EcoBubble-technologie zorgt voor een diepe reiniging van uw wasgoed, óók bij lage temperaturen. U bespaart hiermee tevens op energieverbruik. U kunt in iets minder dan een uur een compleet wasprogramma afdraaien met 5 kg wasgoed. Ook hardnekkige vlekken worden verwijderd dankzij BubbleSoak-technologie. De Samsung WW80J6603EW heeft een trommelcapaciteit van 8 kg en een toerental van 1.600. U bespaart extra tijd met het QuickWash-programma voor kleine wasjes en u houdt met Eco Drum Clean een schone trommel.
Interior Drum Light
De trommel is van binnen verlicht.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
VRT Plus
Bij de VRT Plus-technologie wordt de trommel met behulp van een zogenaamde 3 dimensional vibration sensor in evenwicht gehouden. Magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel zorgen dat de trommel in balans blijft. Hierdoor beweegt en trilt de machine nauwelijks en produceert veel minder geluid.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Belangrijkste eigenschappen
  Interior Drum Light
  Crystal Gloss Design
  Diamond Drum Trommel
  Bubble Soak-technologie
  Smart Check
  VRT Plus
  Eco Drum Clean
  EcoBubble technologie
  Keramisch Verwarmingselement
  Digital Inverter Motor
  Super Speed
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
Samsung WW80J6603EW wasmachine
9,7 / 1 ervaringen
9,4 / 20 ervaringen
9,1 / 42 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Samsung WW80J6603EW wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Zeer tevreden”
Door Renske op dinsdag 21 juni 2016
Ik ben zeer tevreden met het apparaat, maakt mijn was schoner dan mijn oude apparaat en is een stuk stiller. (Ik heb een wasmachine van Samsung type WW80J6603EW.)
+2 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW80J6603EW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW80J6603EW, WW 80 J 6603 EW
Ean
8806086638289
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 577,52
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
71 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 71 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 52 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 76 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WW80J6603EW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
524,00
AEG L6FB86GW
Goed alternatief
599,00
Bosch WAW28542NL
Goed alternatief
599,00
Electrolux EWF1676GDW
Goed alternatief
579,00
Siemens WMN16T3471 iQ500
Goed alternatief
596,65
Miele WDB030 Eco
Goed alternatief
529,00
LG F4J6VY0W
Goed alternatief