Feedback

Samsung WW90J6603EW

/ Vrijstaande Wasmachine
Samsung
WW90J6603EW
601,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 494,00
op 18 april 2018
Huidige prijs
€ 601,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 584,77
Samsung WW90J6603EW
  Bezorgprijs vanaf € 601,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Samsung WW90J6603EW maakt dankzij de EcoBubble-technologie tijdens het wasprogramma bubbels aan, waardoor vuil makkelijker wordt verwijderd, zelfs in koud water. De motor met digitale inverter is zuinig in gebruik, maakt weinig geluid en heeft een extra lange levensduur. De energieklasse van deze wasmachine is A+++ en de wascapaciteit is 9 kg. De wasmachine is voorzien van meerdere programmaopties zoals Supersnel en Bubblesoak en de centrifuge heeft een maximaal toerental van 1600.
VRT Plus
Bij de VRT Plus-technologie wordt de trommel met behulp van een zogenaamde 3 dimensional vibration sensor in evenwicht gehouden. Magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel zorgen dat de trommel in balans blijft. Hierdoor beweegt en trilt de machine nauwelijks en produceert veel minder geluid.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Belangrijkste eigenschappen
  VRT Plus
  Diamond Drum Trommel
  Crystal Gloss Design
  Bubble Soak-technologie
  Eco Drum Clean
  Super Speed
  Smart Check
  Digital Inverter Motor
  EcoBubble technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,1 / 21 ervaringen
8,9 / 44 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW90J6603EW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW90J6603EW, WW 90 J 6603 EW
Ean
8806086638357
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 601,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
71 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 71 kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 52 dB en dit is zeer vergelijkbaar bij het wassen met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 76 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WW90J6603EW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
659,00
Samsung WW90K6604QW
Beste alternatief
678,00
Siemens WM16W672NL
Goed alternatief
719,00
Bosch WAW32642NL
Goed alternatief
699,00
AEG L7FENS86
Goed alternatief
679,00
Miele WDB030 WCS Eco
Goed alternatief
620,00
LG F4WV708P1
Goed alternatief