Feedback
9,5

Siemens WM14T321NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Siemens
WM14T321NL
488,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 444,00
op 20 maart 2018
Huidige prijs
€ 488,00
Bij Bemmel & Kroon
Gemiddelde prijs
€ 548,97
Siemens WM14T321NL
  Bezorgprijs vanaf € 488,00
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,5

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Siemens WM14T321NL is een energiezuinige wasmachine die zelfs 30 procent zuiniger is dan nodig is om zich tot de meest energiezuinige klasse A+++ te mogen rekenen. Zo zorgt het WaterPerfect Plus systeem er namelijk voor dat sensoren bijhouden hoeveel wasgoed zich er in de trommel bevindt om hier het waterverbruik op aan te passen. Het grote display zorgt voor een eenvoudige bediening en met de SpeedPerfect optie wast u tot wel 65 procent sneller.
AntiVibration design
Wasmachines met het antiVibration design zijn stabieler en stiller. Het antiVibration design heeft betrekking op de zijwand van de machine die trillingen reduceert.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Wavetrommel
De wavetrommel zorgt voor een schone en effectieve wasverzorging.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
Belangrijkste eigenschappen
  AntiVibration design
  Home Connect
  AquaLift 3D systeem
  EcoPerfect
  Wavetrommel
  iSensoric
  SpeedPerfect
  VarioPerfect
  WaterPerfect Plus
  iQdrive motor
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
Siemens WM14T321NL wasmachine
9,5 / 1 ervaringen
9,0 / 31 ervaringen
9,3 / 1072 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Siemens WM14T321NL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Uitstekend”
Door Elise op vrijdag 20 januari 2017
De wasmachine bevalt uitstekend, hij is ook zeer geluidsarm.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14T321NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WM14T321NL, WM 14 T 321 NL
Ean
4242003735060
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 488,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
70 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 70 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 76 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Siemens WM14T321NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
aaa
Andere wasmachines van Siemens
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
429,00
Samsung WW70J5426DW
Beste alternatief
439,00
Bosch WAN28062NL
Goed alternatief
437,00
AEG L6FB84GW
Goed alternatief
459,00
LG FH4J6TS8
Goed alternatief
429,00
Zanussi ZWFN8260
Goed alternatief
459,00
Whirlpool FWD91496WSE EU
Goed alternatief