Feedback
8,3

Wave Afzuigkappen

Voorkom Miskoop - Betrouwbare Ervaringen
Wave Afzuigkappen
0 afzuigkappen met 7 ervaringen en een score van 8,3 uit 10.
Ervaring met een Wave afzuigkap?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen Wave Afzuigkappen
Er zijn 7 ervaringen over Wave Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een Wave afzuigkap? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Probleemloos”
Door Peter op dinsdag 20 feb 2018
De afzuigkap is van Wave. Alle apparatuur bevalt tot nu toe prima en zijn probleemloos.
“Fraai maar onder de maat”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Afzuigkap van het merk Wave in combinatie met een plasmafilter van PlasmaMade is een waardeloze combi. Het plasmafilter van PlasmaMade voldoet aan geen enkele emissienormering en stoot veel te veel ozon uit in de woning. Met als gevolg gevaarlijke hoeveelheden giftig ozon in de woning, welke een ernstig gevaar vormen voor de gezondheid, onder meer longklachten en pijnlijke ogen. De firma PlasmaMade beschikt over geen enkele certificering of octrooi en vormt een ernstig gevaar voor de keukenbranche. Fabrikant Wave werkt zeer nauw samen met PlasmaMade, ze laten bijna al hun producten fabriceren in Italië, het design is fraai, maar de afzuigcapaciteit is ver onder de maat.
“Zeer tevreden”
Door Marnix op vrijdag 4 mei 2018
De afzuigkap is van WAVE. Alle apparatuur zijn we zeer tevreden over.
“Juiste keuze”
Door Janneke op dinsdag 29 mei 2018
We hebben gekozen voor een wave afzuigkap. We hebben absoluut de juiste keuze gemaakt. Zowel qua uiterlijk als gebruik bevallen alle apparaten heel erg goed en zijn makkelijk en duidelijk in gebruik.
“Naar behoren”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Wave Plafond afzuigkap 8662.28. De wave afzuigkap (beschaafd geluidsniveau) is ingebouwd in het plafond en is daardoor geen storend element boven het kookeiland. Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen.
“Perfect”
Door Dwight op dinsdag 27 nov 2018
Afzuigunit is van Wave. Bevalt perfect.
“Top”
Door Pronk op dinsdag 12 feb 2019
Super tevreden over mijn (witte) WAVE 1611 afzuigkap. Top kwaliteit waarbij ik nu ook uit ervaring kan melden dat ze ook geweldige service leveren. De afstandbediening bleek defect te zijn, hele prettige meneer op de serviceafdeling gesproken, en binnen no time vervangen. WAVE for LIFE !!