Feedback
9,4

Budget Select Keukens

Website: www.budgetselect.nl "Uitstekend" score uit 21 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.budgetselect.nl | 3 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.budgetselect.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Budget Select Keukens
U wilt een topkwaliteit keuken inclusief inbouwapparatuur, voor een prijs die past binnen uw budget. Dan bent u bij Budget Select Keukens helemaal aan het juiste adres, wij bewijzen al jaren dat een topkwaliteit keuken niet duur hoeft te zijn. In onze moderne showrooms in Apeldoorn, Elst, en Rijssen vindt u topkwaliteit keukens in alle stijlen vanaf euro 2.000,- compleet met apparatuur.

Waarom zou u tien-, vijftienduizend euro betalen voor een nieuwe keuken? Voor de helft of zelfs minder koopt u bij Budget Select Keukens een keuken van vergelijkbare kwaliteit, helemaal compleet. En dan krijgt u er ook nog eens vijf jaar garantie op de keukenmeubelen en onze uitstekende service bij.

De zekerheid van Budget Select Keukens:
• De scherpste prijs
• Het beste keukenadvies
• Standaard 5 jaar garantie op de keuken meubelen
• Montage en kookklare oplevering
• Onderdeel van Voortman Groep met ruim 40 jaar ervaring
Ervaringen
Er zijn 21 ervaringen over Budget Select Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, offerte, prijs, service

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door E. Meerveld op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Dit was de tweede keer dat wij een keuken hebben besteld bij en laten plaatsen door Budget Select. Erg tevreden over zowel het voortraject (er werd goed meegedacht bij het ontwerp), als tijdens en na het plaatsen van de keuken. Dit werd door vakman gedaan. Ook bij, in ons geval, transportschade aan afzuiger, werd er snel gehandeld om nieuwe te laten leveren en te plaatsen. Absoluut een aanrader dus, goede kwaliteit voor mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door L & D op maandag 18 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst, na ruim een week ervaring met de keuken vonden wij het tijd om ook hier onze reactie te plaatsen. Vanaf het moment van uitzoeken tot na het moment van plaatsen is ons zeer goed bevallen. Ook de tussentijdse contacten met het bedrijf waren goed. Per mail en telefoon goed op de hoogte gehouden. In de winkel zijn wij super geholpen door Elbert. Mooi was dat een paar dagen na de plaatsing de verkoper zelf een bos bloemen kwam brengen en het resultaat kwam bekijken. Kijk dat is onderscheidend!! Kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Goed advies”
Door Jan Blankespoor op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Goed advies er werd naar ons geluisterd. Mooie impressie vooraf gekregen met duidelijke technische tekening voor het leidingwerk. We hebben de keuken zelf gemonteerd. We waren verrast betreft de hoge kwaliteit. We werden goed op de hoogte gehouden door middel van duidelijke mailing. Tijdens montage hadden we enkele vragen deze werden snel en vakkundig beantwoord. Het eindresultaat is super. Bedankt Budget Select Keukens een dikke pluim
Keuken zelfmontage
Keuken zelfmontage
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Budget Select Keukens”
Door Els op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We hebben onze keuken inmiddels bijna 1 jaar en willen alsnog laten weten hoe tevreden wij erover zijn. Wij zijn bij Budget Select Keuken terecht gekomen vanwege de goede recensies en alles bleek waar. Het uitzoeken van de keuken met hulp van Gert ging prima. Alles werd op tijd geleverd. De keuken werd door Andre uitstekend geplaatst, in 1 dag nog wel. De contacten met het hoofdkantoor (Voortman) waren erg prettig, van elke actie werden we goed op de hoogte gebracht. We kunnen Budget Select Keukens zeker aanraden. Hebben we al gedaan trouwens. We zijn nog steeds heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Frans op dinsdag 24 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn erg prettig geholpen, de adviezen waren prima en hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. We konden rustig overleggen over de opstelling, de kleuren en het werkblad.
De levering was stipt op tijd en helemaal compleet.
Kookeiland
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afspraken zijn nagekomen”
Door Rëmon de Hoop op maandag 18 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Heb een hele mooie keuken gekocht met hulp van Maurice Kleine. Werd goed geholpen en er werd ruim de tijd voor mij genomen. Ook de afhandeling van het geheel ging volgens plan en werd goed gecommuniceerd. Afspraken werden na gekomen.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede samenwerking”
Door van Deelen op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
De keuken is precies zoals wij hem wouden hebben! De installateurs waren ook netjes optijd om de keuken te plaatsen. Ook deden ze dit met beleid en overlegde waar we bepaalde dingen wouden hebben. Zoals de klink van de koelkast,of we hem onder de deur bevestigd wouden hebben of er naast. Door deze fijne samenwerking is alles naar wens verlopen en hebben wij echt een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bedankje”
Door merel huzen op zondag 31 mei 2015 '15 | vestiging Rijssen
Herman heeft ons geholpen met het uitzoeken van een keuken, wij zijn er ontzettend blij mee. Alles werd netjes afgeleverd binnen en geplaatst.
Erg gastvrij en goede service, zeker een aanrader voor iedereen. Herman bedankt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door van den Noort op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Rijssen
We hebben dankzij o.a. de goede service van Herman een mooie keuken gekocht. Onder leiding van zijn goede adviezen, zijn we tot dit mooie resultaat gekomen. (zie foto). Moeten wij in de toekomst nogmaals een keuken kopen? We komen zeker terug!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Soepel verlopen”
Door Iwan van Ee op donderdag 16 apr 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Op een zaterdagmorgen naar de winkel in Apeldoorn gegaan. We hadden al heel wat keukenzaken hiervoor bekeken en wisten eigenlijk al waar we ongeveer naar toe wilde wat stijl betreft. Samen met Gert een mooie samenstelling kunnen maken en een tijd later diezelfde dag met de de order, van een mooie keuken voor een prima prijs, in de hand naar buiten!
Wat bleek bij aflevering: door een kleine 'misvatting' stonden twee wandcontactdozen niet (meer) op de order en waren dus niet bezorgd. Na een belletje met Gert werden een uur later nog de twee wandcontactdozen bezorgd!! Netjes nog een dag voordat de keuken zou worden geplaatst. En dat plaatsen liep al net zo soepel. Mark was bij ons de monteur. Mocht die bij jou de keuken komen plaatsen dan kan je er meteen vanuit gaan dat het perfect voor elkaar komt. Wat een vakman. Om met zijn eigen woorden te spreken "Probleem? Oplossen!" En zo ging hij na een lange dag pas naar huis toen alles netjes was geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden over resultaat”
Door Familie Van den Berg op maandag 13 apr 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van Gert hebben wij een mooie keuken samengesteld en gekocht. Deze is naar volle tevredenheid begin maart 2015 bij ons geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Service is goed. Goed bedrijf met prettige, hulpvaardige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Fijne winkel”
Door Luc van den Berg op vrijdag 3 apr 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met Budget Select Keukens is prima. Zeer vakbekwame mensen. Bereid de tijd voor jou als klant te nemen, goed telefonisch en per mail te bereiken. Afwikkeling van aankoop tot plaatsen van de keuken zeer goed verlopen. Kortom fijne winkel!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. overweg op zondag 1 feb 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Voor de tweede keer al een erg goede ervaring met budget select keukens, goede kwaliteit keuken, goede service. Tijdens de montage waren er een paar dingetjes niet helemaal zoals afgesproken, maar dit is snel opgepakt en direct opgelost. Montage prima verzorgd, de monteur moest nog wat aanpassingen doen om alles passend te maken, maar hij deed dit gewoon zonder klagen, hele aardige monteur! Offerte en bestelling duidelijk en snel geregeld door de vestiging in Apeldoorn.
Super blij met onze keuken
Super blij met onze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken aankoop”
Door Kitty en Jan Nijhof op dinsdag 6 jan 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
soft close keuken gekocht. Gerard Vlastuin heeft ons voortreffelijk geholpen. De offerte is duidelijk, de afspraken zijn nagekomen. De montage is keurig verricht op de afgesproken dag en tijd. De prijs kun je goed noemen gezien de kwaliteit van de keuken. Dit bedrijf moet u zeer zeker naar toe gaan. Donderdagavond en zaterdags werkt hij bij Budget select.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima”
Door Esmi Vader op vrijdag 1 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij zochten een keuken met goede apparatuur voor een klein budget. Beide verkopers zijn zeer klantvriendelijk en luisterden goed naar onze wensen. Uiteindelijk is er een mooie keuken goed afgeleverd. De monteur was zeer kundig... Het enige minpuntje (wellicht omdat we leken waren/zijn) is dat alle leidingen verlegd moesten worden...en dit niet duidelijk met ons gecommuniceerd is. Uiteindelijk met helaas flink wat extra kosten, is de keuken gemonteerd.
foto van de keuken
foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“tevreden”
Door gerrits op dinsdag 1 jul 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Vanaf de verkoop tot en plaatsing en de service ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“correct bedrijf en komen hun afspraken na!”
Door Ed de Vries op maandag 16 jun 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
wij waren best wel sceptisch ten opzichte van 'keukenverkopers' en keuken bedrijven in het algemeen.
Maar onze aankoop bij Budget in Apeldoorn is ver boven verwachting afgehandeld.
De monteurs waren met 2 man de gehele dag bezig en hebben de keuken perfect gemonteerd. Zelfs werd er geholpen om de oven neer te zetten en aan te sluiten terwijl wij deze zelf hadden gekocht.Daarna kregen wij tips over onderhoud van de keuken en er werd een afspraak gemaakt om de afwerkranden in te meten.
Kortom..prima prijs/kwaliteit verhouding en wij bevelen dit bedrijf van harte aan.Serieuze mensen die hun afspraken nakomen en geen vervelende 'push' verkopers .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“We waren toe aan een nieuwe keuken!”
Door Hordijk op zaterdag 7 jun 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
In de zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we begonnen bij Budget Select. Na nog twee andere keukenzaken gezien te hebben, hebben we echter besloten om terug te gaan naar Budget Select.

De verkoper die ons hielp was erg vakkundig en dacht goed mee en was daarnaast niet opdringerig.

Steekwoorden hierbij zijn:
- Eerlijk
- Enthousiast
- Spontaan
- Kwaliteit
- Goedkoop
- Goede service

Dit alles heeft er toe geleid dat we een mooie keuken hebben gekocht voor een aantrekkelijke prijs.

Conclusie: Mocht je ideeën op willen doen voor uw nieuwe keuken en daarnaast een eerlijk en goed advies willen, dan raden wij u aan om eens langs Budget Select in Apeldoorn te gaan.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Hele mooie keuken”
Door Zwier Stoel op maandag 2 jun 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Perfect geholpen bij het uitzoeken van een kwalitatieve keuken. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de keuken zowel bij het afspreken van de plaatsing datum en de leverdatum. Keuken was compleet geleverd en klopte volgens tekening. Plaatsen van de keuken is door vakmensen gedaan. De verkoper heeft zelf nacontrole van de keuken gedaan of alles goed verlopen is. wij hebben er een goed gevoel van over gehouden zou anderen Budgetkeukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Buitengewoon goed”
Door Christa Frank op maandag 24 jun 2013 '13
Buitengewoon goed, wij zijn zeer tevreden over Budget select keukens. Vorig jaar hebben wij een keuken besteld en werden geholpen door verkoper Bart. Hij heeft ons goed geholpen en ons tot op het moment dat de keuken in februari 2013 geleverd werd goed op de hoogte gehouden. De keuken is van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs aangeboden. Onze keuken werd in een chalet geplaatst, wat veel meer problemen oplevert als bij een gewone woning. De monteur was zeer ervaren, maar doordat de chelet meer problemen opleverde heeft het bedrijf er een keukenzetter/timmerman bij laten komen. De keuken is boven verwachting perfect gemonteerd en afgetimmerd. Doordat het een complexe situatie was, moesten er drie deurtjes vervangen worden, de monteur heeft het tijdelijk zo netjes afgewerkt, dat het nauwelijks te zien was. Wij werden netjes gebeld toen de deurtjes er waren, zodat de keuken afgemaakt kon worden. Ik heb een hele goede ervaring met Budget select keukens en raad andere mensen deze zaak zeerzeker aan, vanwege de goede prijs, kwaliteit, levering,goed op de hoogte gehouden door de verkoper en vooral de goede service, want zij hebben zich goed aan de afspraken gehouden.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Zeker de moeite waard”
Door D bewoners 27 op zondag 7 okt 2012 '12 | vestiging Elst GLD
Wij zijn gisteren bij Budget Select keukens (is van Voortman) geweest in Elst en hebben daar onze keuken gevonden en ook gekocht. Wij zijn er weer erg vriendelijk geholpen. Ze nemen er ook alle tijd voor en denken ook met je mee en geven erg goede adviezen hoe je je keuken ook anders kunt opstellen om meer kastruimte te creëren. Zo hebben we 3 verschillende opstellingen gemaakt dmv computertekeningen om de juiste keuze te kunnen maken. Over de prijs zijn wij het ook eens geworden en zijn hier erg tevreden over.
We hebben er 4 en een 1/2 uur gezeten en zijn ook erg goed voorzien van koffie, broodjes en soep. Wij raden de mensen dan ook aan om er eens te gaan kijken. Het is zeker de moeite waard. De jongens die daar werken (Lennart en Bernard) willen wij dan ook op deze manier bedanken voor hun geduld, aandacht en service!
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
Adresgegevens Budget Select Keukens
aApeldoorn (15 ervaringen), Vlijtseweg 178, 7317 AK Apeldoorn, tel 055 - 576 25 05
bElst GLD (1 ervaring), Nieuwe Aamsestraat 42A, 6662 NJ Elst, tel 0481 - 35 32 06
cRijssen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 42a, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 86 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens