Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
211 ervaringen (5 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
166 ervaringen (eergisteren)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
9,0

Coating Vloer

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-8452650 | Joan Muyskenweg 19, 1096 CJ Amsterdam
Gebruikersfoto: coating vloer
1 / 3
3 foto's
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 7,5


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Coating Vloer
Coating Vloer & Company levert en appliceert in heel Nederland hoogwaardige kunststofvloeren voor uw bedrijfspand of woning. Een coatingvloer, vloercoating, grindvloer, troffelvloer, acrylaatvloer of gietvloer kan altijd op maat geleverd worden.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Coating Vloer. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Keurig eindresultaat”
Door Bart van Duijn op zondag 27 nov 2016 '16
Ik had een strakke planning voor de verbouwing. We hadden afgesproken om week 40 te gaan beginnen. Ik had me vergist en had de tijd niet genomen voor het opstook protocol. Dus ik moest de planning aanpassen. Naar minimaal 2 weken later. Dat kon, alleen hadden ze pas weer tijd voor me in week 5 2017 Het was niet anders. Uiteindelijk hadden ze toch eerder tijd. En hebben ze de vloer in week 46 gemaakt. Ziet er keurig uit. Zeer mooi eind resultaat De mannen die de vloer hebben geplaatst hebben ook keurig gewerkt. Tijdens de afwerking liepen ze in speciale witte pakken! Uiteindelijk een heel mooi resultaat.
FOTO VAN BART VAN DUIJN
coating vloer
REACTIE VAN EVA
Op wat voor vloer is deze vloer aangebracht? En welke coating is dit? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Geen zaken mee doen”
Door Rogier op zaterdag 21 jan 2017 '17
Coatingvloeren legt jou als klant allerlei eisen op en als je er niet aan voldoet krijg je 'op je kop'. Bij de voorlichting is alles fantastisch maar er wordt je niet verteld dat als je katten hebt je elk nageltje in de vloer ziet terugkomen. Er worden eenzijdige afspraken met je ingeschoten die je na dient te komen in plaats van dat er in overleg een afspraak wordt gepland. Als je door uitloop van je afbouwwerkzaamheden de gietdatum wilt verzetten zit je als snel een maand of twee verder in de planning. Als je belt en aangeeft dat je het vreemd vind dat er een eenzijdige afspraak wordt gemaakt gaan ze hierover met je in discussie. We hebben te maken gehad met waterschade en hebben verzocht aan coatingvloeren de schade te herstellen. Ze hebben een zeer rigoureuze manier van herstel voorgesteld waarbij ze eventuele schade aan onze vloerverwarming door deze werkzaamheden uitsluiten. Inmiddels een partij gevonden die veel minder ingrijpend hoeft in te grijpen omdat ze wel verstand van zaken hebben. Ze kunnen tegen lagere kosten en met een zeer meedenkende, vriendelijke (niet arrogante) en duidelijk professionele manier van werken voor ons een goede oplossing bieden waarbij wij geen risico lopen. Ons advies: doe geen zaken met coatingvloer! Ze hebben in ons nieuwbouw pand bij diverse mensen een vloer gelegd en van al onze medebewoners heb ik niets dan klachten gehoord over de manier van werken waarmee de eigenaar van Coatingvloeren er voor wat betreft de klantvriendelijkheid een behoorlijk potje van maakt. Al mijn kennissen en vrienden die gietvloer willen laten leggen afgeraden met deze partij in zee te gaan.
REACTIE VAN JOCHEM
Met welke partij bent u uiteindelijk in zee gegaan?
REACTIE VAN ROGIER NOORDAA, VAN DER
Motion vloeren.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 166 ervaringen
“Uiteindelijk geen vloer gelegd”
Door Van Veen op zondag 14 aug 2016 '16
Absoluut geen goede ervaringen met dit bedrijf. Tijdens de gesprekken waren scheuren in de vloer (zelfs foto's laten zien) en een vochtige kelder geen probleem voor design beton. Tijdens het projectbezoek (twee weken voor aanvang werkzaamheden) bleken de scheuren wél een probleem, repareren zou nog eens €1200 extra kosten, of een ander type vloer á €1800 extra. Uiteraard niet blij, maar akkoord gegaan met ander type vloer (PU). Coatingvloer zou onze oude vloer verwijderen en afvoeren. De werkzaamheden starten en tijdens het verwijderen van de vloer blijkt de ondervloer boven de vochtige kelder te vochtig om de nieuwe vloer op de leggen. Terwijl tijdens het bezoek de expert nota bene in die kelder heeft gestaan waar toen zelfs een laagje water stond, en vochtmetingen heeft uitgevoerd op diverse plekken in de woning. Werkzaamheden worden gestagneerd, dit zou nog eens €700 kosten en het kan weleens drie maanden duren voordat ze weer verder kunnen, terwijl we in een tijdelijke woning zaten en niet terug ons huis in kunnen omdat de oude vloer al verwijderd is. Onze advocaat heeft de algemene voorwaarden doorgelicht, en die zitten bij dit bedrijf zo dichtgetimmerd dat ze nooit ergens verantwoordelijk voor te houden zijn. Garantie heb je dus ook in geen geval. De enige manier om ons geld terug te krijgen (pakweg €7000) zou zijn naar de rechter stappen om de redelijkheid van de algemene voorwaarden te laten bezien. Uiteindelijk is er geschikt en heeft het verwijderen van het linoleum en repareren van de scheuren ons zo'n €1600 gekost. De reactie van coatingvloer? We moesten maar blij zijn dat ze ons informeren en niet klakkeloos de vloer plaatsen. Verschillende zaken die via mail waren afgesproken maar niet verder op papier stonden komt coatingvloer op terug en verwijst naar de algemene voorwaarden en checklist. Communicatie is denigrerend en schiet te kort. Zo spreekt de bijvoorbeeld continu mijn vrouw aan in de mails (via telefoon durfden we inmiddels niks meer af te spreken) terwijl deze door mij of ons samen gestuurd worden. Aan de telefoon durft de expert zelfs te suggereren dat ik misschien niet eens weet wat er via de mail gecommuniceerd wordt want 'die schrijft mijn vrouw tenslotte'. De mensen in de showroom en de werklui zelf zijn altijd correct geweest in de communicatie. De expert/CEO laat echter flinke steken vallen op verschillende vlakken. Gaat u met dit bedrijf in zee, zorg dat letterlijk alles op papier staat en ondertekend is, en ga niet klakkeloos akkoord met de algemene voorwaarden! Een gewaarschuwd mens ... .

Naschrift Qasa: Deze ervaring is geplaatst zonder score omdat er uiteindelijk geen vloer is gelegd en geen oordeel mogelijk is over levering en montage.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door S. Pool op maandag 11 sep 2017 '17
Zeer goed geïnformeerd en dus prima advies gehad. Door ons moest alles last minute verplaatst worden, zelfs dit ging prima. Mooie vloer en 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Helder”
Door Remco van der Molen op maandag 30 okt 2017 '17
Wij zijn erg te spreken over de manier van werken van coatingvloer, en vooral erg blij met het eindresultaat. Een super strakke vloer met een warme uitstraling! Het eerste contact was prettig, daarna goed advies gekregen over type en kleur, en de uitvoering verliep vlekkeloos. Heldere communicatie, duidelijke afspraken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door JW Ravensbergen op donderdag 2 feb 2017 '17
Als horeca ondernemer van een caterbedrijf en pachter van een tennis park was ik opzoek naar een vloeistof dichte slijtvaste vloer voor in een professionele keuken. Na een aantal verschillende offertes te hebben aangevraagd kwam ik uit bij Coatingvloer.nl. De ontvangst in de showroom was zeer hartelijk en ik werd professioneel voorgelicht. Op zeer korte termijn kon de vloer worden ingepland, en na het eerste project bezoek bij ons door Coatingvloer kwam meteen al het vakmanschap naar voren, wij hadden duidelijk gekozen voor een verkeerde vloer die lang niet aan onze eisen zou kunnen voldoen. Ongeacht onze strakke planning werd ons een zwaarder belastbare vloer voorgesteld en werd ook binnen ons timeframe geleverd en gelegd. Ook de vaklui die onze troffelvloer kwamen plaatsen waren zeer flexibel netjes en vakbekwaam.( ik heb serieus zelden mensen meegemaakt die zo hard werken). Ook werd er door Coatingvloer meegedacht om met het hele project binnen ons budget te blijven. TOP! Uiteindelijk was onze vloer klaar en prachtig, geheel naar tevredenheid! De epoxy laag die de vloer waterdicht maakt moest nog twee dagen drogen en we zouden erop mogen lopen. Omdat er op onze tennisclub helaas toch een aantal eigenwijze mensen in het bezit van sleutels zijn, stonden er binnen drie uur al verse voetstappen met zand in de nog natte epoxy. Wanhopig heb ik contact opgenomen met Coatingvloer, die mij binnen een half uur terug mailde met de geruststelling dat de volgende dag er iemand voor de deur zou staan om de schade te herstellen! Dat vind ik service, en heb ik nog niet eerder meegemaakt in mijn carierre. Ik kan dan ook uit de grond van mijn hart Coatingvloer.nl aanraden aan iedereen die het maar wil horen en zal ook mijn volgende project zeker door hen laten uit voeren. JW Ravensbergen (Corbaux culinair).
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Trots op het werk”
Door José van Campen op donderdag 21 sep 2017 '17
Niets dan lof voor deze vakmannen! Onze nieuwe vloer (PU Green Line) ligt er werkelijk prachtig bij! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom werden we professioneel te woord gestaan en goed geadviseerd. Alle afspraken - inclusief planning - waren helder en zijn tot in de puntjes nagekomen. De vloergieters zijn behulpzaam en coöperatief, ze denken mee bij onvoorziene omstandigheden. Ze zijn trots op hun werk, en dat is volkomen terecht.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Netjes”
Door Dave van Luttervelt op vrijdag 18 aug 2017 '17
Van de verkoper in de winkel tot aan de jongens die de vloer gelegd hebben, top kwaliteit en top personeel. Heel netjes en duidelijk in communicatie. Zelfs toen het vanuit onze kant uit verzet moest worden vanwege vertraging tijdens de bouw.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 211 ervaringen
8,9
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 161 ervaringen
“Design beton look”
Door Ingrid van der kruit op maandag 10 apr 2017 '17
Design beton look vloer gekocht. Inclusief stadsverwarming. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen, men was er altijd op de afgesproken momenten. Werken zelfstandig. Kwaliteitscontroles vooraf deskundig uitgevoerd. Goede info over tijdslijnen. Zeer mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“PU green line vloer”
Door Liefting op woensdag 15 nov 2017 '17
Via google bij jullie terechtgekomen en vervolgens een afspraak gemaakt in de showroom. Erg vriendelijk geholpen waarbij we niet het idee hadden dat we op moesten schieten en snel beslissingen hoefden te maken. Goede informatie en advies gehad waarop we onze keuze hebben gebaseerd voor een PU green line vloer. Later nog een keer geweest voor definitieve keuze van de kleur. Tussentijds goede en snelle communicatie met betrekking tot de definitieve planning. Het projectbezoek á 3 weken van te voren was prima. Hieruit kwam naar voren dat in ons nieuwbouw huis teveel bouwvocht zat. Via een geadviseerd bedrijf is dit gelukkig binnen 2 weken opgelost. Het was misschien wel fijn geweest als we hierover eerder geïnformeerd zouden zijn geweest dat dit bij een nieuwbouw huis kan voorkomen. Het aanbrengen van de vloer gebeurde door mannen met veel kennis. Ook goed dat we aanwezig mochten zijn bij de definitieve kleurlaag (2 kleuren gemengd) en mochten bepalen hoe erg dit aanwezig mocht zijn. Dit hebben we dan ook als zeer fijn ervaren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede adviezen”
Door Ewoud op woensdag 15 nov 2017 '17
Goede adviezen, goede communicatie en een prachtig resultaat. Ze hebben bij ons de woonkamer gedaan 70m2 heel strak geworden en echt een toevoeging voor het huis.
FOTO VAN EWOUD
Strakke vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door H van Emmerloot op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Goede ervaring met coating vloer, gekozen voor een Design loft vloer. Super mooi geworden, goed geholpen. Geen omkijken naar het hele proces, perfect aangebrachte vloer! Makkelijk in onderhoud. Ik zou Coating vloer zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door Nanda op dinsdag 15 aug 2017 '17
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gietvloer die we hebben laten leggen voor Coatingvloer.nl. De vloer is heel erg mooi geworden en bevalt ons uitstekend. Het is erg makkelijk schoon te houden en het voelt erg fijn aan om over heen te lopen. Coatingvloer.nl is een erg fijn bedrijf. Ze hebben hoge kwaliteit geleverd en de communicatie en uitleg was heel goed. Zelfs toen het vanuit onze kant bijna leek mis te gaan hebben ze heel fijn gehandeld. Ik kan iedereen een gietvloer van Coatingvloer.nl aanraden!
FOTO VAN NANDA
Coating vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tot nu toe blij met mijn aankoop”
Door Elsa op dinsdag 7 okt 2014 '14
Wij hebben zojuist de opdrachtbevestiging getekend. En gaan voor een gietvloer op alle verdiepingen in de woning. Dus ook de badkamer en toiletten. Tot nu toe zijn wij erg vriendelijk geholpen. De offerte is duidelijk. De vloer zal in november geplaatst worden en natuurlijk zal ik dan laten weten hoe dat proces is verlopen en ik zal een foto plaatsen van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +42 bedankjes
Vestiging Coating Vloer
aAmsterdam (op afspraak), Joan Muyskenweg 19, 1096 CJ Amsterdam, tel 020 - 845 26 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland