Feedback
8,4

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Goed" score uit 213 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 18 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.keukencoach.com
Ervaringen
Er zijn 213 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren114 ervaringen
4 sterren69 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super geholpen”
Door J. van Dam op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Van uitkiezen tot aan het plaatsen van onze keuken zijn wij super geholpen door I-Kook Veendam
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door K.Plat op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
De informatie door Willem zeer goed. Ook het inmeten en plaatsen perfect. Super keuken,we zijn zeer tevreden. Fam.Plat
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Review”
Door Schollema op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Goed geholpen in de winkel, echter de afwerking na het plaatsen van de keuken een onvoldoende.
REACTIE VAN ERIK KREMER (KEUKENCOACH/MONTEUR I-KOOK VEENDAM)
Bedankt voor jullie terugkoppeling en gelukkig zijn jullie tevreden met de keuken! Tijdens de montage hebben we niet afgekit omdat jullie nog een bestaande glazen achterwand gingen plaatsen. Wij verkeerden in de veronderstelling dat dit was besproken tijdens de oplevering. Kennelijk is er toch een misverstand ontstaan. Dat spijt ons.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door F Azaguag op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe keuken. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“100% naar wens”
Door Brenda Ploeg op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Hier worden oplossingen/voorstellen aangedragen voor de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Ze willen verkopen net als ieder ander, maar dan wel afgestemd op je eigen ideeën en voorkeuren. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je ook bij de concurrenten bent geweest dan zul je precies weten wat ik bedoel. Ik had nooit verwacht dat ik een keuken 100% naar mijn wens zou krijgen en ik heb hem wel!! en als je weet wat deze kost.. Dank je wel Sjoerd!! Je idee was top!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiteindelijk goed”
Door Schenderling op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
In 1ste instantie n slechte verkoper, luisterde niet naar onze wensen, maar had her voornamelijk over zichzelf we wilden eigenlijk weglopen ! Maar toen ging David zich ermee bemoeien en kwam het uiteindelijk allemaal toch nog goed
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gewoon eerlijk”
Door J Hendriksen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Geen opdringerige verkoop, maar kundig advies en meedenken. Daardoor precies dé keuken die perfect aanstuit bij ons interieur. Van het groter geheel tot aan de kleinste details! Daar bovenop geen kunstmatig hoge prijzen om vervolgens 60% korting te verkopen: gewoon eerlijke prijzen met juiste prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J HENDRIKSEN
Keuken die aansluit op het interieur
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne keukenspecialist”
Door poolman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Huissen
Vriendelijk professionele medewerker. Achteraf gezien goed advies gekregen. Wij zijn blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede leverancier met ruimte voor verbetering”
Door Arnold op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
In het bestelproces is goed meegedacht. De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, en bevalt uitstekend. Ook is de keuken goed gemonteerd. Verbeterpuntjes zijn er ook: de monteur mag meer aandacht besteden aan het netjes achterlaten van de woning (garage lag vol zaagstof en -afval, verpakkingsmaterialen lagen verspreid in de tuin).
Helaas waren er tijdens montage beschadigingen ontstaan, maar die zijn in overleg grotendeels weer netjes opgelost. Verder ontbrak het ventilatierooster voor de koelkast, dit heb ik zelf op moeten lossen. Kortom, op zich een goede leverancier, met nog wat ruimte voor verbetering
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gun factor”
Door Elly & Bert Slot op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Om zoveel mogelijk kennis over keukens en apparatuur op te doen, hebben wij eerst een 25 tal winkels bezocht. I-Kook Veenendaal kwam hier als 1 van de 2 beste winkels uit. Ontvangst, informatie, adviezen en prijs-kwaliteitverhouding allemaal uitstekend. (dit terwijl wij zeer kritisch zijn) De heer Tim Groeneveld zocht alles voor ons uit. De apparatuur welke wij wilde hebben, zit niet in het I-Kook assortiment, maar een dag later belde hij al, dat zij dit merk toch ook konden leveren. Een mooie keuken op papier gezet. Bij het 2e bezoek geen enkele moeite om een aantal wijzigingen door te voeren. Dit alles op een prettige en ook professionele manier. Het model keuken wat wij in gedachten hadden, stond niet in 1 van de showrooms. Geen probleem, Sjoerd Vervloed regelde een bezichtiging van een geplaatste keuken bij een klant. Al met al een zeer prettige en leerzame ervaring bij I-Kook Veenendaal. Onze dank!

Aanvulling ontvangen op 6 augustus 2017: Wij hebben de keuken uiteindelijk niet bij I-Kook Veenendaal gekocht. Buiten het feit dat I-kook de scherpste prijsaanbieding hadden, hebben wij toch gekozen voor een Schuller keuken. Dit omdat de korpus hoogte van de Schuller 78 cm is en de keuken van I-Kook een korpus hoogte van 71 cm heeft. Als we naar de gun factor hadden gekeken, hadden wij de keuken bij Tim Groeneveld gekocht. Het was een moeilijke beslissing, maar wij moesten toch rationeel blijven. Ruimte erg belangrijk, zeker omdat wij de bovenkastjes hebben laten vervallen. Te meer omdat Tim zeer goed en snel communiceerde en ons diverse malen zelf heeft terug gebeld met informatie en soms vragen. Bij grote gerenommeerde keukenbedrijven is dit niveau vaak om te huilen. In een aantal gevallen hebben wij helemaal niets meer gehoord, terwijl men van alles beloofde. Misschien zijn wij extreem kritisch. Maar opvallend is, dat de keuken branche net doet of ze zeer doorzichtig is, maar dit is absoluut niet het geval.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“De tijd genomen”
Door J.Knoops op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Goed de tijd genomen. De waterkraan moest helaas anders dan normaal gemonteerd worden (kwart gedraaid) omdat er geen voldoende ruimte was ivm de vensterbank. Een dieper blad had de oplossing kunnen zijn. Afwasmachine was niet besteld, maar prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ervaring zoals mag worden verwacht”
Door Kees den Uijl op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Onze ervaring is zoals verwacht mag worden van een keuken leverancier. Keuken is geleverd zoals besteld en precies op de afgesproken datum. Er onbrak een afwerkings strip maar deze is keurig nageleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijke behandeling”
Door John Vermeulen op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
Bij aankomst in het filiaal voelde het al direct goed. Wat we al hadden verwacht: een vriendelijke behandeling. Er werden in redelijk korte tijd goede afspraken gemaakt en die werden (zoals verwacht) ook nageleefd. De kwaliteit keuken is goed. Kortom: een aanrader voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Erika Henning op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Ik werd erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. De keuken kon erg snel geleverd worden. We hadden een 'goedkope' keuken en daardoor is de apparatuur ook niet van super kwaliteit maar dat daar was de prijs ook naar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
FOTO VAN ROEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
FOTO VAN D. VAN DER VEEN
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Fam Kooistra/Eppink op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
We hebben een fijne ervaring met I-Kook Hengelo. Jan Klinge heeft ons goed geadviseerd in het uitzoeken van de keuken. Hij hielp ons met het kijken naar de mogelijkheden, die bij ons en ons budget pasten. Daartoe hoorde ook het vinden van het terrazzoaanrechtblad, wat wij graag wilden. Wij zijn erg tevreden en we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN FAM KOOISTRA/EPPINK
+ Toon extra foto van Fam Kooistra/Eppink
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden met de keuken”
Door J van Aefst op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn goed geholpen door de verkoopster met duidelijke uitleg. Zij verstaat haar vak bijzonder goed. Ik heb zelf de keuken geplaatst en alles was goed geleverd. Ook hadden wij een keuken kraan die begon te lekken na twee weken dat was geen probleem wij kregen gelijk een nieuwe. Verder zijn wij tevreden met de aangeschafte keuken.
FOTO VAN J VAN AEFST
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal super”
Door Iris Markua op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
We hebben een keuken gekocht en deze is in samenspraak met ons samengesteld zoals wij deze wilden. We zouden I-kook zeker adviseren als bedrijf als mensen een keuken zoeken. Klantgerichte verkoper, helemaal super. Toen we problemen hadden met de magnetron, werden we op vriendelijke en prettig wijze geholpen. Dit zodat het probleem verholpen kon worden. Top!
FOTO VAN IRIS MARKUA
Keuken zoals we wilden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerst netjes later niet tevreden”
Door Bennink op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. In eerste instantie netjes geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Na dat het contract getekend was moest ik zelf verschillende keren bellen om installatie tekeningen. En een wijziging was ook moeilijk in het systeem te verwerken. Na installatie zijn wij nooit gebeld om te vragen of alles in orde was. Beetje nazorg is toch belangrijk. De ingehuurde installateur liet zeer te wensen over. Er moet nog zeker naar de keuken laden worden gekeken. Het verhogingskit voor het fornuis ziet er niet uit. Daar moet toch echt iets aangedaan worden.
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (KEUKENCOACH I-KOOK ZAANDAM)
Jammer dat we hier iets gemist hebben! Doordat in eerste instantie de keuken 100% was opgeleverd met je dachten we klaar te zijn :-). We hebben inmiddels de openstaande punten opgepakt zodat je straks toch helemaal tevreden bent. Matthijs Visser, keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer correct”
Door Léon Weinheimer op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sittard
Na een eerste gesprek , goed ontwerp ontvangen waarin geheel is meegedacht over een correcte opstelling. Fijne samenwerking met de leverancier van het composieten blad aangezien wij dit in eigen beheer geregeld hadden. Zeer correcte gehele oplevering van alle partijen die aan deze keuken gewerkt hebben.
FOTO VAN LÉON WEINHEIMER
Keukenmontage
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Review”
Door Marianne op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring was eerst goed met de eerste paar keer dat ik er kwam..de tekening enzo ..wel liep het daarna niet helemaal lekker meer en liep ik wel tegen wat dingen aan..de maten waren niet helemaal goed gegaan en vond ik het lastig dat degene die de tekening had gemaakt 'boos' was op de monteur van I Kook en ik voelde me daar tussen zitten..dat vond ik wel erg jammer..de aflevering etc is wel gewoon goed gegaan en ben zeker erg blij met mijn nieuwe keuken..
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Bedankt voor je feedback Marianne. Wat je schrijft is inderdaad niet leuk. Je Keukencoach Jerry neemt nog even contact met je op. Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Toppers”
Door Janine lamberts op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Bij Ikook mijn droomkeuken volledig laten ontwerpen met zeer deskundig advies, volledig aangepast op je levensstijl en ook nog binnen gevraagd budget! Geen opdringerige verkoop, maar op een prettige manier met je mee denken vanuit je wensen en mogelijkheden!Toppers!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
FOTO VAN ERWIN TEESINK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geslaagd”
Door e meulink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hattem
de tekening viel gelijk in de smaak. de service is heel goed, en ook de afwerking. wij zijn heel tevreden van begin tot het eind van onze keuken. het is ook prettig dat we in onze eigen woonplaats zijn geslaagd
FOTO VAN E MEULINK
Keukenmontage in actie
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Positief”
Door Veny op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit was inmiddels onze derde keuken die, uiteraard voor verschillende woningen, werd aangekocht. Zoals reeds de eerste keer, is ook nu alles vlot verlopen mede dankzij het entoesiasme van het personeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kwaliteitskeuken”
Door G van Meeteren op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
We zijn uiterst deskundig geholpen bij het ontwerpen en kopen van onze nieuwe keuken. Er is volop meegedacht. Ook de bezorging en installatie zijn uitstekend verlopen. We genieten iedere dag van onze kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles naar tevredenheid”
Door Ger Zuiderveen op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Het uitzoeken en de bestelling plus levering van de keuken verliepen feilloos in een prettig en goed contact. Problemen die er waren bij installatie zijn zo spoedig mogelijk opgelost Vragen over gebruik (koelkast, inductie en waterkraan) werden ook maanden later naar tevredenheid beantwoord
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed contact helaas keuken nog niet af”
Door Steemers `t Veld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
de aankoop ging naar tevredenheid, maar het plaatsen van de keuken moest binnen een dag 28-07-16 !!! en dat is te zien aan het matige resultaat , het herstel hier van laat op zich wachten, misschien is de afstand toch te groot, al was dat geen probleem bij de aankoop. het contact is goed en worden vriendelijk te woord gestaan ,helaas is de keuken nog niet af
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zelfinstallatie”
Door W van de Wal op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goed geholpen tijdens aankoop.Keuken is prima, helemaal zoals we het willen.
Levering was netjes op tijd. Hebben de installatie zelf gedaan, ivm pech tijdens verbouwing huis, dus kunnen daar niets over vertellen. Alleen missen we nog steeds een besteklade.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. akdeniz op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht, goed geholpen met uitzoeken. het leveren duurde langer dan afspraak, daarna 2x verkeerd gegaan met naleveren, communicatie verliep niet echt lekker. De monteur heeft ons super geholpen en meegedacht met alles. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken.
FOTO VAN FAM. AKDENIZ
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankje”
Door E.Groeneveld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Super goede ervaring met zowel de klantgerichtheid als mede de adviezen en het meedenken van het kopen van onze nieuwe keuken.We zijn super goed geholpen en geadviseerd.Geen opdringerige verkopers maar gewoon rustig zitten, tekenen, overleggen en ja bestellen,ook de levering was goed ruim op tijd en zeker niet onbelangrijk helemaal compleet en niet beschadicht,een aanrader voor de mensen die nog een keuken moete of willen kopen,bedankt Ron en Collega.
FOTO VAN E.GROENEVELD
De keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Masha van der Wilk op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Onwijs goed geholpen, geen verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Diederik op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Mooie kwalitatief goede keuken voor een eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door johannes op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Oudehaske
We zijn prima geholpen door Fokke. Op een nuchtere wijze met veel vakkennis. Geen grappen over de prijs zoals bij veel andere keukenboeren in deze markt. Fokke zegt waar het op staat en zo zijn wij tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

Naschrift ontvangen op 13 december 2016: we hebben uiteindelijk geen keuken gekocht. daarom hebben we niets in de review benoemd over de levering. wel uitstekende service gehad.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Persoonlijk en creatief”
Door Jos op maandag 14 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij kopen nu voor ons B&B wederom ,na een prima ervaring een nieuwe keuken bij I-Kook. De benadering is persoonlijk en er wordt goed geluisterd en creatief meegedacht. De afspraken worden correct nagekomen
FOTO VAN JOS
Keuken voor B&B
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prijskwaliteit zeer goed maar planning liep spaak”
Door A Nauta op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
We zijn zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding van de keuken. alleen bij de planning van het monteren van de keuken liep het spaak. de keuken is daardoor enkele weken later geplaatst. er ontbreken plankjes. hier zit ik nog steeds op te wachten. voor een keuken die in mei is geplaatst vind ik dit wel erg lang duren. de keuken monteur zit ook nog te wachten om het af te maken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden ermee”
Door Wiel Gerrist op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er mee. We zijn heel goed geholpen. Alles is goed uitgelegd via een groot beeldscherm kon je alles volgen hoe de keuken eruit zou zien. Bij aanlevering hadden we een paar dingen wat beschadigd waren maar geen probleem er werd een nieuw onderdeel besteld en een bericht gestuurd als het binnen was. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede combinatie van materialen en kleuren”
Door Wim en Casper op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hoi met wim en casper uit Roosendaal, Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn zeer goed geholpen door Marvin,hij denkt echt goed met je mee zo dat je de goede materialen en kleuren bij elkaar kiest. Hebben hem ook late plaatsen was ook in een dag klaar en netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Genieten er al weer een paar maanden echt TOP. I-KOOK bedankt
FOTO VAN WIM EN CASPER
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Naar volledige tevredenheid”
Door Esther op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken voor een goede prijs. Ik ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. Er waren wat problemen met de installatie door een derde partij, maar dankzij de hulp van I-Kook zijn de problemen volledig naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Fam Boer op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We hebben de keuken nu alweer een paar maanden en het bevalt prima. We zijn super aardig geholpen door olaf en ook de montage verliep perfect ! Echt een aanrader om even bij I-Kook binnen te lopen ! Kortom zijn wij er helemaal blij mee !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wel aanraden”
Door Anton op vrijdag 14 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vriendelijke verkopers, mooi ontwerp en goed advies. Op zich snelle plaatsing nog net voor kerst. Het duurde door omstandigheden (wissel van installateur) wel lang tot de keuken afgewerkt was. (9 maand later). De smetplinten stonden wel in de rendering maar niet op de offerte. Dat was een vervelende verrassing achteraf (bijbetaling). Ik zou I-kook wel aanraden maar controleer goed de offerte en de installatietekeningen. De installateur en de adviseur verschilden nog als eens van mening over wat mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door W. Wessels op dinsdag 13 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht, prettig contact met verkoper. Helaas toch wat misverstanden over " wie doet wat" voor plaatsing. Niets dan lof voor keukensteller. Heeft keurig werk afgeleverd.
Mooie keuken, klein technisch minpunt. De lade in lade, beschadigd door bevestiging handgrepen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“We hebben veel plezier van de keuken”
Door V Harten op zaterdag 20 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Geweldig geduldig om samen te zoeken naar een keuken die bij ons paste. Geen bekende keuken verkoop praktijken die je proberen te dwingen tot een snelle aankoop. Super! Op tijd geleverd en netjes geplaatst. We hebben veel plezier van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (9 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bBergen op Zoom (18 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
cCapelle aan den IJssel (21 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
dDen Haag (21 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
eDen Helder (0 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
fEtten-Leur (1 ervaring), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
gHattem (10 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
hHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
iHuissen (19 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
jLeeuwarden (9 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
kOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
lOudehaske (6 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
mSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
nSliedrecht (13 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
oSoesterberg (29 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
pVeendam (26 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
qVeenendaal (10 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
rZaandam (1 ervaring), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens