Feedback
8,4

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Goed" score uit 196 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 18 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.keukencoach.com
Ervaringen
Er zijn 196 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren102 ervaringen
4 sterren66 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Diederik op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Mooie kwalitatief goede keuken voor een eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden ermee”
Door Wiel Gerrist op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er mee. We zijn heel goed geholpen. Alles is goed uitgelegd via een groot beeldscherm kon je alles volgen hoe de keuken eruit zou zien. Bij aanlevering hadden we een paar dingen wat beschadigd waren maar geen probleem er werd een nieuw onderdeel besteld en een bericht gestuurd als het binnen was. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerst netjes later niet tevreden”
Door Bennink op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. In eerste instantie netjes geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Na dat het contract getekend was moest ik zelf verschillende keren bellen om installatie tekeningen. En een wijziging was ook moeilijk in het systeem te verwerken. Na installatie zijn wij nooit gebeld om te vragen of alles in orde was. Beetje nazorg is toch belangrijk. De ingehuurde installateur liet zeer te wensen over. Er moet nog zeker naar de keuken laden worden gekeken. Het verhogingskit voor het fornuis ziet er niet uit. Daar moet toch echt iets aangedaan worden.
Jammer dat we hier iets gemist hebben! Doordat in eerste instantie de keuken 100% was opgeleverd met je dachten we klaar te zijn :-). We hebben inmiddels de openstaande punten opgepakt zodat je straks toch helemaal tevreden bent. Matthijs Visser, keukencoach I-KOOK REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (KEUKENCOACH I-KOOK ZAANDAM)
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. akdeniz op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht, goed geholpen met uitzoeken. het leveren duurde langer dan afspraak, daarna 2x verkeerd gegaan met naleveren, communicatie verliep niet echt lekker. De monteur heeft ons super geholpen en meegedacht met alles. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken.
Eindresultaat van de keuken
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door johannes op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Oudehaske
We zijn prima geholpen door Fokke. Op een nuchtere wijze met veel vakkennis. Geen grappen over de prijs zoals bij veel andere keukenboeren in deze markt. Fokke zegt waar het op staat en zo zijn wij tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

Naschrift ontvangen op 13 december 2016: we hebben uiteindelijk geen keuken gekocht. daarom hebben we niets in de review benoemd over de levering. wel uitstekende service gehad.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Aanrader”
Door Cleyman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kregen een goede uitleg, hulp bij de keuze, er werd veel tijd vrijgemaakt om door de toonzaal te lopen zodat we alles goed konden zien in werkelijkheid, levering op korte termijn en perfect in orde! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Ruben op zaterdag 23 mei 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
I-Kook in Oud-Beijerland heeft voor ons een plan gemaakt voor onze keuken na een gesprek over onze wensen. De verkoper had veel ervaring en maakte ruim de tijd om ons te helpen. De 3D tekening gaf een perfect beeld van hoe de keuken er uit zou komen te zien. I-Kook in Oud-Beijerland heeft twee zeer ervaren monteurs in dienst. Na opmeten van onze keuken werd er een exacte offert opgesteld en na ondertekenen van de overeenkomst kon het plaatsen van de keuken gelukkig snel ingepland worden. De montage geen super goed, aangezien wij een nog als schots en scheef monumenten pand hebben met een balken plafond zagen we hier het meest tegenop. Maar na het maken door I-Kook van een vlakke achterwand met een nis daarin ging de montage zonder tegenslagen. Tijdens het opleveren hebben we gezamenlijk de werking van alle apparatuur en installatie gecontroleerd. De keuken is super mooi geworden en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door paul verhulst op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
goed geholpen en vriendelijk door david we hebben een mooie keuken iets minder is de afhandeling in den haag waar we de keuken op moesten halen werd slecht afgehandeld op zn hollands gezegd betalen en oprotten zal er nooit meer komen in den haag sliedrecht altijd
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed compleet en tijdig”
Door J.Moerman op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goede en complete en tijdige levering van de keuken. Er is goed advies gegeven over de opstelling van de keuken wat in ons geval een prima oplossing bleek te zijn. De prijs van de keuken was een aangename verrassing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door G. Kuijers op maandag 26 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Tevreden over I-KOOK, zijn vriendelijke geholpen. Er werd goed geluisterd zonder iets op te dringen, kregen goed en kundig advies. Zijn ook tevreden over het plaatsen van de keuken, goede en nette monteur. Wij kunnen het zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken ! REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 '13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Kon niet beter”
Door Brenda Hansen op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prijskwaliteit zeer goed maar planning liep spaak”
Door A Nauta op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
We zijn zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding van de keuken. alleen bij de planning van het monteren van de keuken liep het spaak. de keuken is daardoor enkele weken later geplaatst. er ontbreken plankjes. hier zit ik nog steeds op te wachten. voor een keuken die in mei is geplaatst vind ik dit wel erg lang duren. de keuken monteur zit ook nog te wachten om het af te maken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen keuken kopen”
Door Ardi op zondag 22 mrt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Koop hier werkelijk nooit je keuken. Je vraagt om wat betere apperatuur voor oven en afwasmachine, maar alles is top volgens de verkoper. Nu na installatie is het de goedkoopste troep die er geleverd kan worden. Luisteren naar klanten kunnen ze niet. Wij hadden verteld dat we pas 15-12 de sleutel kregen en er dan pas gemeten kon woredn. Eind november belt de keuken plaatser al op om te komen meten. Helaas dat gaat waarna i-kook terugbelt dat we dat hadden moeten doorgeven en nu doos onze schuld de keuken 2 weken later komt. Nee meneer u heeft niet goed geluisterd want dit is wel 10x gezegd. Maar eindelijk komt dan toch de keuken. Wel 1 kast teveel, voor koelkast+ vriezer. Volgens afspraak zou de keuken in 3 dagen geplaatst worden. Maar de ingehuurde zzpér denk zeker dat er goud te verdienen is door overal extra te rekenen. Dus hebben we dat zelf uitbesteed. Op de woensdag komt de zetter en de keuken plaatsen duurde geen 3 dagen maar werd er in 1 dag ingepleurd. Waardoor er nu telkens kasten scheef staan. 1 PLank was niet geleverd en 1 handgreep was kapot. Dit duurde wel 4 weken om een plank te bestellen. Maar eindelijk wordt de keuken als klaar geleverd. helaas is het gat gezaagd voor intluchting koelkast te groot gezaagd, zodat met bv stofzuigen het er zo uitvalt. Wasmachine staat telkens scheef, dus werd deze recht gezet. Maar er wordt dan niet gekeken naar het effect wat dit teweeg brengt. Dus maar weer bellen dat er andere kasten scheef staan. Maar denk je dat ze komen, nee totaal niet. De verkoper verschuilt zich steeds achter de zetter maar we hebben bij i-kook een keuken gekocht en niet bij de zetter. We gaan maar weer eens bellen, en anders moeten we maar eens langs gaan.
Maar je hebt zelf de zetter ingehuurd? Of begrijp ik het nou niet goed? REACTIE VAN M.
Nee dat hebben wij niet gedaan. is klusjesman die ook keukens zet voor hun REACTIE VAN ARDI
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Vlieger op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Hattem
Ben prima geholpen! Zeer vriendelijk en kundig. Ben erg blij en tevreden met de keuken (Lazio greeploos). Het enigste puntje is dat het lampje in de afzuigschouw het niet doet. Wellicht dat daar nog iemand naar kan komen kijken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met nieuwe keuken”
Door Fam. van der Groen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Onze ervaring is goed geweest vanaf moment bij binnenkomst in de winkel waar we netjes te woord zijn gestaan en geholpen zijn en ook het advies was duidelijk, het inmeten van de keuken is netjes gedaan. Prijs kwaliteit is prima in orde, ook na wat schade tijdens levering is dit netjes door de vestiging opgelost door nieuwe onderdelen te leveren. Wij zijn blij met onze keuze voor I-kook. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed”
Door De Vilder Jimmy op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Verhouding prijs / kwaliteit is zeer goed.Heb ook goede ervaring met de medewerkers van deze vestiging . Eventuele problemen worden vakkundig opgelost. Score ligt tussen goed en super , maw. zeer goed. Voor mij , is I-Kook , een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
Keuken langs de wand
Keuken langs de wand
nog een foto toegevoegd
REACTIE VAN DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z. REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
Kleurige keuken
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door Michael Klop op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Volledig nieuwe keuken aangeschaft en laten monteren. Verkoper stond altijd open voor vragen, gaf goed advies en dacht mee in mogelijkheden. Monteur was vriendelijk en professioneel. Al met al een aanrader voor iedereen!
Keukenontwerp tekening
Keukenontwerp tekening
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakkundig”
Door Fortmann op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vakkundig en bijzonder behulpzaam personeel! Daarnaast levert
I-Kook een mooie productenlijn en nemen zij uitgebreid de tijd om persoonlijke wensen te realiseren! Inmiddels is de 2e bestelling gedaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Maartje Jansen op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen bij ikook in Huissen. Het eerste ontwerp was meteen raak en de verkoper was duidelijk in de mogelijkheden en beperkingen. De prijs was ook duidelijk. Enige minpuntje is de afvalbak, die niet helemaal naar verwachting is. We zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ruim boven verwachting”
Door bert klok op dinsdag 15 jul 2014 '14
Verkoper was deskundig, nam de tijd, ik kon zelf ideeën inbrengen. Hij gaf hele goede tips waarom iets wel en waarom iets niet. Kortom, ik ben zeer tevreden van begin tot eind. Prijs-kwaliteit verhouding is ruim boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
REACTIE VAN BURCHITZ
+ Toon extra foto van Burchitz
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
Kwaliteitskeuken
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken! REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Mijn ervaringen”
Door A.M. op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Aanvulling ontvangen op 15 juli 2016: Zojuist heb ik eerder een review geplaats over I-Kook Den Haag en mijn ervaringen gedeeld met jullie. Nadat ik de review geplaatst had, heb ik contact gehad met een lid van het MT van I-Kook, waarbij een passende oplossing is gedaan. Ik ben tevreden met de oplossing die is geboden door I-Kook en ben blij dat I-Kook mijn ervaring serieus heeft opgepakt en ook mijn ervaring gedeeld heeft met de vestiging. Dus dat is super opgelost door I-Kook!

Hieronder mijn ervaringen, ja ervaringen met I-Kook Den Haag bij het kopen van een keuken. Eindelijk is mijn keuken af. Wat een opluchting na zoveel gedoe. Ja u leest het goed gedoe! Waar zal ik beginnen. Aantal maanden geleden hebben wij een keuken besteld bij I-kook D-H. We werden keurig geholpen bij het samenstellen van de keuken, werd goed meegedacht. om binnen het budget te blijven. Maar op het moment toen we de keuken binnen hadden gehad begon de ellende. Allereerst was de spatwand en bovenwand beschadigd (transport), kan I-kook niks aan doen. 2 maanden later werd het pas gemonteerd (duurde erg lang). Tot onze verbazing hadden wij elders een spoelbak gekocht 50x50, gebeld met I-kook die gaf aan max 60 cm moet kunnen. Helaas paste deze spoelbak niet bij het monteren! ja duhh de hele order was niet gewijzigd door I-kook. Ik moest haasten om weer een nieuwe spoelbak te kopen van 40x40. wij hebben nu 10 cm over aan de muur kant. Slechte zaak dus. Ook was er een kookplaat geleverd die wij niet hadden besteld ivm aparte pannendragers die wij wilden. I-kook heeft een duurdere geleverd gaven zij aan. Prima en mooi, maar niet onze 1e keus en niet overlegd met de klant! Ook hanteren zij andere prijzen dan andere I-kook winkels. Heb zelf na gebeld hiervoor bij andere vestiging. Het product was elders helft van de prijs.En totaal niet te spreken over de monteurs, die bizar slecht zijn in communiceren en onderling (zzp-ers) een verstoorde werkrelatie met elkaar hebben, waar de klant de dupe van is. Al met al is mijn keuken erg mooi geworden los van die 10 cm, maar de hele afhandeling daarvan heeft enorm veel tijd en energie gekost. En ik wil de 1e keukenmonteur super bedanken voor zijn werkzaamheden. Dat was pas een prima en eerlijke vent. De keuken werd helaas niet afgemaakt door hem, want hij werkte niet meer voor de het bedrijf wat was ingehuurd door I-Kook. Maar wat ik dus wil aangeven ga niet bij 1 keukenboer langs maar vergelijk overal, want voor je het weet ben jij de regisseur van heel de keuken tot het af is en dat is jammer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Fam Boer op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We hebben de keuken nu alweer een paar maanden en het bevalt prima. We zijn super aardig geholpen door olaf en ook de montage verliep perfect ! Echt een aanrader om even bij I-Kook binnen te lopen ! Kortom zijn wij er helemaal blij mee !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken niet af”
Door Debbie Hartkamp op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zodra je de keuken in z'n geheel betaald hebt, zijn ze bij I-Kook ineens niet meer zo klantvriendelijk. Mijn keuken is echt super mooi maar de levering en plaatsing zijn 1 drama. Nog steeds is mijn keuken niet helemaal af en ik ben nu 8 weken verder na plaatsing. Mijn gang staat ook nog vol met zooi die ze niet eens meer op komen halen! Ik zal dus GEEN reclame maken voor I-Kook en ook nooit meer een keuken hier aanschaffen. Heel jammer!

Reactie ontvangen van I-kook: Hallo Debbie, we hebben de afgelopen week enkele keren contact met je gehad. Gelukkig ben je ieder geval blij met de keuken die nog mooier gaat worden doordat wij een nieuwe achterwand uit één deel na gaan leveren. Je blijft ontevreden over onze monteur en de steun die je hebt ontvangen van het verkoopteam tijdens en na de plaatsing van de keuken. Het spijt ons zeer dat dit proces voor jou niet goed is verlopen. We zullen er nog beter op gaan letten! Hein van Eijkern Keukencoach namens I-KOOK Den Haag.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Inge Soer op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Veendam
We hebben goeie ervaring met i kook alles netjes uitgezocht voor ons . Keuken werd snel geleverd en ge plaatst super netjes. Als je vragen had beantwoorden ze die gelijk. Heel netjes allemaal Tevreden klant
Net geplaatste keuken
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“I-Kook”
Door Bosma op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Zijn geholpen door goede verkoper die niets heeft opgedrongen. Onze keuzes stonden centraal. Doordat er voldoende te kiezen valt is het onze keuken geworden. De keuken staat ca. 3 maanden en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Superblij met de keuken”
Door J.nooordermeer op zaterdag 16 apr 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken ,prima geholpen en niet opdringerig ,door 2vakmensen geplaatst in 1dag dus zeer tevreden en we hopen er vele jaren plezier van te hebben ,als je een nieuwe keuken denkt aan te schaffen ga dan zeker bij I-Kook kijken ,wij hebben geen spijt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Gun factor”
Door Elly & Bert Slot op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Om zoveel mogelijk kennis over keukens en apparatuur op te doen, hebben wij eerst een 25 tal winkels bezocht. I-Kook Veenendaal kwam hier als 1 van de 2 beste winkels uit. Ontvangst, informatie, adviezen en prijs-kwaliteitverhouding allemaal uitstekend. (dit terwijl wij zeer kritisch zijn) De heer Tim Groeneveld zocht alles voor ons uit. De apparatuur welke wij wilde hebben, zit niet in het I-Kook assortiment, maar een dag later belde hij al, dat zij dit merk toch ook konden leveren. Een mooie keuken op papier gezet. Bij het 2e bezoek geen enkele moeite om een aantal wijzigingen door te voeren. Dit alles op een prettige en ook professionele manier. Het model keuken wat wij in gedachten hadden, stond niet in 1 van de showrooms. Geen probleem, Sjoerd Vervloed regelde een bezichtiging van een geplaatste keuken bij een klant. Al met al een zeer prettige en leerzame ervaring bij I-Kook Veenendaal. Onze dank!

Aanvulling ontvangen op 6 augustus 2017: Wij hebben de keuken uiteindelijk niet bij I-Kook Veenendaal gekocht. Buiten het feit dat I-kook de scherpste prijsaanbieding hadden, hebben wij toch gekozen voor een Schuller keuken. Dit omdat de korpus hoogte van de Schuller 78 cm is en de keuken van I-Kook een korpus hoogte van 71 cm heeft. Als we naar de gun factor hadden gekeken, hadden wij de keuken bij Tim Groeneveld gekocht. Het was een moeilijke beslissing, maar wij moesten toch rationeel blijven. Ruimte erg belangrijk, zeker omdat wij de bovenkastjes hebben laten vervallen. Te meer omdat Tim zeer goed en snel communiceerde en ons diverse malen zelf heeft terug gebeld met informatie en soms vragen. Bij grote gerenommeerde keukenbedrijven is dit niveau vaak om te huilen. In een aantal gevallen hebben wij helemaal niets meer gehoord, terwijl men van alles beloofde. Misschien zijn wij extreem kritisch. Maar opvallend is, dat de keuken branche net doet of ze zeer doorzichtig is, maar dit is absoluut niet het geval.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankje”
Door E.Groeneveld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Super goede ervaring met zowel de klantgerichtheid als mede de adviezen en het meedenken van het kopen van onze nieuwe keuken.We zijn super goed geholpen en geadviseerd.Geen opdringerige verkopers maar gewoon rustig zitten, tekenen, overleggen en ja bestellen,ook de levering was goed ruim op tijd en zeker niet onbelangrijk helemaal compleet en niet beschadicht,een aanrader voor de mensen die nog een keuken moete of willen kopen,bedankt Ron en Collega.
De keuken
De keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. Molendijk op vrijdag 23 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel tevreden over I-KOOK. Prijs, kwaliteit, goed advies, fijn personeel, een zaak die z'n afspraken na komt. Wij genieten intens van de nieuwe keuken. Kortom een aanrader I-KOOK Capelle aan de IJssel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Rob op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed en deskundig geholpen, nemen alle tijd. kwaliteit en prijverhouding krijgen van ons 10 punten. Ook na de levering werd er nog tijd en aandacht geschonken aan inderdaad die kleine dingen. Zij begrijpen hun vak. Groet, Rob
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Smit op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Almere
Super mooie keukens, voordelige prijzen, kundig personeel en duidelijke afspraken! Enkele kasten van onze keuken stonden ( Door een foutje van de chauffeur ) elders in het land. ( zelfde achternaam...) hierdoor kon onze keuken niet op de afgesproken datum geplaatst worden.....De installateur bood aan om op zijn vrije dag onze keuken te kom er n plaatsen....Top mannetje, top bedrijf! Heel erg tevreden, zeer zeker een aanrader en een bezoek waard!!
De monteurs hebben het graag gedaan! REACTIE VAN STEF
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden ondanks problemen”
Door J.Q.W. Hagen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Levertijd te lang, verkeerde spullen geleverd, waardoor nog langer wachten. Moest bijbetalen voor de kabel van inductieplaat naar WCD. Afzuigkap werd geleverd met kapotte lamp, daarover gereclameerd. Antwoord: lamp zit niet in de garantie!! Maar zouden toch een nieuwe lamp leveren. Tot nu toe geen lamp gezien. Communicatie bij laatste loodjes erg slecht. Monteur stond zonder afspraak met ons ineens voor de deur. Maar verder zijn we tevreden over de geplaatste keuken ondanks bovenstaande problemen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden met hoe het is gelopen”
Door Y.Bosma op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Oudehaske
wij zijn goed geinformeerd in advies en ze dachten ook wel mee voor oplossingen e.d. Ze luisteren ook goed naar wat wouden ,gaven advies omtrend plaatsen en in elkaar zetten . Wij zijn tevreden hoe alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Waardering normaa;”
Door Charles op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Dit is onze 2e keuken die we daar hebben gekocht. We worden altijd uitstekend geholpen door Olaf. Maar omdat de keuken kwalitatief tegenvalt en vooral niet voor 100% is gezet, is de waardering 'normaal'.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Fam. van Ierland op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een prachtige keuken geleverd gekregen. Ron en collega uit Soesterberg zijn zeer vriendelijke en klantgericht. Goede advies en service. Mochten je een mooie keuken zoeken en kwalitatief zeer goed dan raden wij I-kook aan in Soesterberg.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze keuze”
Door Mm op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
Een nieuwe keuken, met behoud van eigen aparatuur, is onze keuze.
bij levering klopte alles, aparatuur zo overgezet. Mooie kwaliteit keuken. Zeker een aanrader. Materiaal is van kwaliteit, de scharnieren zijn duidelijk van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed contact helaas keuken nog niet af”
Door Steemers `t Veld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
de aankoop ging naar tevredenheid, maar het plaatsen van de keuken moest binnen een dag 28-07-16 !!! en dat is te zien aan het matige resultaat , het herstel hier van laat op zich wachten, misschien is de afstand toch te groot, al was dat geen probleem bij de aankoop. het contact is goed en worden vriendelijk te woord gestaan ,helaas is de keuken nog niet af
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Plaatsen keuken apart in rekening gebracht”
Door S. Rensch op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
In de veronderstelling geweest dat het plaatsen van de keuken in de totaalprijs zat. Dit bleek niet het geval. Vraag om een specificatie leverde een handgeschreven nota op. Had hier dus heel iets anders van verwacht.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Plaatsen uitstekend”
Door Fam. Middelkoop op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken. En het plaatsen is ook uitstekend verlopen.
I-KOOK is een zaak waar je op kan vertrouwen en welke ik zeker zou aanraden in mijn directe omgeving.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel geholpen”
Door Lisette op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Wij zijn snel geholpen, hij dacht goed mee over de keuken, zeer goede service, en super klantvriendelijk (Geholpen door Sjoerd Vervloet). Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Geert Vroege op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Deze keuken was een demonstratie project! Alles liep super! Begon met uiterst vriendelijke ontvangst en deskundige begeleiding. De computer images gaven ons direct een prima idee hoe het zou worden en de werkelijkheid was zoals verwacht! Duidelijke installatie tekeningen, die onze installateurs in staat stelden foutloze leidingen aan te leggen! Dit is een bedrijf om aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelfinstallatie”
Door W van de Wal op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goed geholpen tijdens aankoop.Keuken is prima, helemaal zoals we het willen.
Levering was netjes op tijd. Hebben de installatie zelf gedaan, ivm pech tijdens verbouwing huis, dus kunnen daar niets over vertellen. Alleen missen we nog steeds een besteklade.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heb het maar zo gelaten”
Door verhoef op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Sittard
keuken incomplete geplaatst, hierdoor kon 2 maanden niet gekookt worden. kreeg 2 weken na plaatsing een offerte voor de missende glasplaat, was echter al in offerte opgenomen maar niet besteld.(dus wel betaald). vervolgens is er een klanten ervaring namens mij geplaatst door eigenaar (5 sterren), ondanks dat ik ontevreden was, na ontdekking verwijderd van de site. na 2 maanden is de ontbrekende glasplaat geleverd maar is totaal andere glasplaat dan degene die al eerder was geplaatst ,(is werkelijk te gek voor woorden dat zoiets gebeurd, en werkelijk geen gezicht). weer 2 maanden later wordt een derde glasplaat geleverd nu twee identieke maar helaas niet de beloofde. maar heb het maar zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Dikke prima”
Door Jaap Kruis op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
2de keuken in 3 jaar (ivm andere woning). No-nonsens met Fokke... Daar houden we van. Fokke denk mee en draagt oplossing aan zonder daarbij opdringerig te worden. Ik zou hem zeker bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door J.j.h. vos op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We zijn goed geholpen in sliedrecht. Op een kleinigheidje na is alles goed geregeld op een keurige nette manier. De man die de keuken kwam plaatsen, Michael, is een nette man die duidelijk verstand heeft van zaken. We hebben inmiddels al heel veel plezier van onze keuken. We kunnen i-kook sliedrecht zeker aanbevelen bij andere kopers
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Ruud & Jolanda op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
We kwamen bij I kook in Huissen terecht, waar Rob ons uitermate goed heeft geholpen, met advies en in het meedenken. Wij wilde onze keuken in 2 kleuren en dat is gelukt, onze wensen zijn ingevuld. De keuken staat als een blok en van prima kwaliteit. Wel is de Etna apparatuur wat lawaaierig, maar niet storend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles naar tevredenheid”
Door Ger Zuiderveen op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Het uitzoeken en de bestelling plus levering van de keuken verliepen feilloos in een prettig en goed contact. Problemen die er waren bij installatie zijn zo spoedig mogelijk opgelost Vragen over gebruik (koelkast, inductie en waterkraan) werden ook maanden later naar tevredenheid beantwoord
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Hielke Kootstra op zaterdag 16 mei 2015 '15 | vestiging Oudehaske
Onze ervaring is gewoon uitstekend met deze vesting. We zijn prima en vakkundig geholpen door het personeel en bij het zelf plaatsten ontbrak er helemaal niks wat voor ons een nieuwe ervaring was. Ook de bestelling was helemaal correct in orde.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede service”
Door PvBoxtel op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht waar we elke dag nogsteeds veel plezier ban beleven. Deze keuken hebben wij, uit eigen keuze, zelf geplaatst. Helaas gingen er vorige week 2 liftscharniermechanismen defect. Toen wij dit vertelde bij de vestiging van i-kook in Oud-Beijerland hebben ze onder garantie nieuwe geleverd!! Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Persoonlijk en creatief”
Door Jos op maandag 14 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij kopen nu voor ons B&B wederom ,na een prima ervaring een nieuwe keuken bij I-Kook. De benadering is persoonlijk en er wordt goed geluisterd en creatief meegedacht. De afspraken worden correct nagekomen
Keuken voor B&B
Keuken voor B&B
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (8 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bBergen op Zoom (17 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
cCapelle aan den IJssel (20 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
dDen Haag (21 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
eDen Helder (0 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
fEtten-Leur (1 ervaring), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
gHattem (8 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
hHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
iHuissen (18 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
jLeeuwarden (8 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
kOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
lOudehaske (6 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
mSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
nSliedrecht (12 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
oSoesterberg (26 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
pVeendam (22 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
qVeenendaal (8 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
rZaandam (1 ervaring), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens