Feedback
9,2

Middelkoop

Website: www.middelkoopculemborg.nl "Uitstekend" score uit 75 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.middelkoopculemborg.nl | tel: 0345-512020 | Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop
De voordelen van Middelkoop

Garantie op gedegen betrouwbaarheid: In 2013 mochten wij ons 80-jarig jubileum vieren én ontvingen wij het landelijk predicaat “Keukendetaillist van het Jaar”. Dat zijn niet alleen feestelijke feiten, maar vooral een garantie voor onze klanten en bezoekers dat men te maken heeft met een gedegen, onderscheidend en betrouwbaar bedrijf.

Hollandse normen en waarden: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ dus geen ‘gezeur’ achteraf.

Geen aanbetaling: Wij geloven in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Wij zijn er trots op dat onze klanten geen aanbetaling hoeven doen, maar gewoon betalen na afronding van de opdracht.

3500m2 koken, wonen, beleven en genieten: In de 3500m2 grote showroom staan onze keukens en badkamers compleet ingericht opgesteld, waardoor woonstijl en -sfeer direct ‘voelbaar’ is. Verschillende woonstijlen zijn zeer goed vertegenwoordigd in onze showroom waar koken, wonen en genieten voorop staat.

Alles onder één dak: Keuken, badkamer, vloer, zonwering of inbouwkasten nodig in uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, bij het plaatsen én bij het afwerken. Wij verzorgen het complete traject rondom uw aankoop, ‘ontzorgen’ noemen wij dat, want wij hebben alles onder één dak en u heeft er geen omkijken naar.

Eigen personeel voor inmeten en montage: wij nemen graag verantwoordelijkheid voor het gehele aankoopproces. Daar hoort ook het inmeten en monteren bij, zodat we altijd goed zicht houden op de uitvoering van de werkzaamheden en het hoog houden van onze naam.

Woonstijlen en leeftrends: landelijk of modern? Creatief en natuurlijk of liever functioneel en exclusief? Of spreekt "tijdloos" en "praktisch meer aan? Bij Middelkoop zijn diverse woonstijlen vertegenwoordigd en zijn leeftrends gevisualiseerd.

Ligging en bereikbaarheid: Middelkoop Culemborg is zeer centraal gelegen in Nederland - vlak aan de kruising A2/A15 – met ruime gratis parkeergelegenheid, waardoor u in alle rust inspiratie kunt opdoen in onze showroom.

Familiebedrijf sinds 1933
Ervaringen
Er zijn 75 ervaringen over Middelkoop. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren50 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Mooi eindresultaat”
Door J. Biesheuvel op maandag 11 dec 2017 '17
Wij hebben zowel een nieuwe keuken als een inrichting voor de bijkeuken en de badkamer gekocht. Het verkoopproces was plezierig, er werd goed met ons meegedacht. De plaatsing was prima. Enkele servicepunten werden wat traag opgelost, maar het eindresultaat is heel mooi.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Maria Winkel op maandag 27 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek hebben wij het ervaren als een zeer prettig bedrijf. Van het advies tot aan het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Rustig”
Door Ans van den Dop op zaterdag 11 nov 2017 '17
Rustige begeleiding. Geen druk. Peter de Vries denkt goed mee. Kan goed luisteren. Geeft goede tips.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken”
Door Edwin Sleurink op maandag 6 nov 2017 '17
Bij Middelkoop heeft u waar voor uw geld. Met name de service staat naast goed advies en produkt hoog in het vaandel. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door W.H. van Ree op vrijdag 3 nov 2017 '17
Geen goedkope zaak, maar alles wordt keurig verzorgd. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is de na-service goed geregeld. Kortom, een zaak die aan te bevelen is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer deskundig”
Door Robin op maandag 30 okt 2017 '17
Een zeer deskundige winkel en erg klantvriendelijk. Geen opdringerige verkopers maar gewoon ontspannen een keuken ontwerpen met mooie tekeningen en een goede eerlijke prijs. De montage is goed gegaan en hier werd de tijd voor genomen. Daarna hadden we de oplevering en zijn alle punten binnen een korte tijd netjes opgelost. Kortom een top zaak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door René Koot op maandag 30 okt 2017 '17
Nemen de tijd voor je zonder agressieve verkooptechnieken en bieden je ook ruim de tijd om te beslissen. Goede pre-sales en goede nazorg. Echt een aanrader. Na 3 pogingen (door verschillende huizen) nu een prachtkeuken. ook het advies om eerst de apparatuur bij de leverancier te gaan bekijken was top.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundige partij”
Door M Wit op zondag 15 okt 2017 '17
Deskundig advies waarvoor de tijd wordt genomen. De installatie is goed met aandacht voor kwaliteit. Ideaal is dat keuken, badkamer en vloer door dezelfde leverancier uitgevoerd kan worden. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door De Leng op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zowel keuken als toilet gekocht bij Middelkoop. Prima begeleiding, nette opvolging zodra zaken niet geheel volgens planning verlopen. Helaas was de aannemer niet geheel volgens onze wensen en afspraken werkte is dit zeer netjes gecorrigeerd door Middelkoop! Alle zaken die niet correct waren toen aannnemer vertrok is netjes opgelost en binnen de termijn!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door Schelkers op maandag 25 sep 2017 '17
Middelkoop heeft ons voortreffelijk geholpen met de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Zo hebben wij een keuken, twee badkamers en een toilet, vloeren en kasten bij hem besteld. Wat erg prettig is, is dat Middelkoop alles kan leveren maar ook rechtstreeks in contact kan staan met de aannemer. Hij heeft continue met ons meegedacht met name ook nog tijdens het bouwproces als een muurtje of kozijn toch anders stond dan initieel was bedoeld. Hans en zijn mensen zijn zeer klantgericht en ook ter zake kundig. Zo konden wij altijd een staaltje krijgen van de materialen en belden zijn mensen altijd snel terug of benaderden ze ons proactief. Ook het plaatsen van alles is zeer goed verlopen, wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Als alles klaar is, komt Middelkoop langs om alles gezamenlijk na te lopen. Kort om wij kunnen iedereen aanraden om bij Middelkoop langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer prettig”
Door M.Smolders op maandag 25 sep 2017 '17
We hebben zowel een nieuwe badkamer als keuken gekocht bij Middelkoop. We zijn zeer goed geholpen door de verkopers en hebben een goed advies gekregen. Wat erg prettig is bij Middelkoop is dat je direct marktconforme prijzen krijgt zonder dat je eerst het "prijzenspel" moet spelen. we zijn 3x op gesprek geweest en geen enkele keer de druk gevoeld dat we moesten beslissen. Alle afspraken zijn nagekomen en de installatie is ook zonder problemen verlopen. Middelkoop is een echte aanrader. een eventuele volgende keer hoef ik nergens anders heen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettige zaak”
Door Erik en Anneke op maandag 18 sep 2017 '17
We zijn bij Middelkoop via ons bouwbedrijf terecht gekomen voor een keuken en het sanitair. Een mooie winkel/showroom met veel aandacht voor de klant. Vooral het keukengedeelte heeft veel mogelijkheden/voorbeelden; iets minder voor het sanitair. De gesprekken die leiden tot aankoop zijn prettig. De laatste puntjes moeten nu na plaatsing nog even op de i, wat betreft de keuken, maar we gaan er vanuit dat dat goed komt.

Wat betreft sanitair zijn we helaas niet geheel tevreden over de keuze die we gezamenlijk gemaakt hebben tav het bad. We hebben zelf veel aandacht gehad voor de maat ivm de niet al te grote ruimte, maar blijkbaar niet goed begrepen welk bad het nu precies zou gaan worden ? ....een duo-bad is nooit besproken maar is het wel geworden............helaas. Prettige zaak die we ondanks het verbeterpunt voor de sanitairafdeling toch zeker wel kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Matige score”
Door D.Scherpenzeel op maandag 18 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken, wastafel, 3x toilet,douchecabine,douchewand en tegels gekocht.De keuken was men vergeten om te bestellingen is na veel heen en weer gepraat uiteindelijk 3 weken later bezorgd. Tegels voor de badkamer waren drie dozen te weinig. De douchewand boven bleek een deur te zijn,hebben ze gewisseld en toen de ophanging van een deur bij gedaan. Nadat Hak gebeld had werd er toegezegd dat de goede ophanging naar hun zou worden gebracht maar dat heeft 5 weken geduurd. De rekening van de keuken was al verstuurd voordat de keuken geplaatst was en wel naar ons oude adres. We hadden wel verwacht dat we voor al het ongemak een compensatie zouden krijgen ,maar om een excuus moet je nog vragen. Dus nee voor de service van Middelkoop scoren ze matig.we zijn tijdens de aankoop van de spullen prima geholpen, maar de persoon die ons later te woord stond was ronduit onbeleefd. Het is dat Bas de Vries ons daarna goed heeft geholpen anders hadden we alles afgeblazen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Scherpenzeel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback gebruiken om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen plaatsing verkeerde gelopen”
Door Els Ros op zaterdag 16 sep 2017 '17
Prima geholpen door verkoper ,maar met de plaatsing is wel iets mis gegaan.toen ons huis werd opgeleverd, waren ze vergeten de keuken te plaatsen.dat is dus wel erg dom.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door D.Vendeville op zaterdag 16 sep 2017 '17
We hebben een nieuwe badkamer bij Middelkoop gekocht en zijn zeer te spreken over de adviezen en begeleiding van de verkoper, hij nam ook ruimschoots de tijd voor ons. Ook de bezorging van de badkamer verliep prima, door omstandigheden kon de badkamer pas een aantal maanden later geplaatst worden, dit was geen punt voor Middelkoop we hoefden alsnog geen aanbetaling te doen.Ook bij de receptie wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij kunnen Middelkoop zeker aanraden.
Minpunt was dat er 3 pakken wandtegels te veel geleverd werden die niet teruggenomen konden worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken vloer en badkamer”
Door Dik Ravenhorst op dinsdag 5 sep 2017 '17
Prima advies bij keukens en bij vloeren, iets minder bij badkamers
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hoog niveau”
Door Theo en Wilma op vrijdag 1 sep 2017 '17
Wij hebben een uitstekende ervaring met de firma Middelkoop. De prettige en deskundige klantbegeleiding zowel bij het uitzoeken van de keuken als bij plaatsing en aftersales was van hoog niveau. Onze dank gaat ook uit naar de uitstekende installateur van firma de Bok. Wij zijn met de service en het eindresultaat bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed”
Door JW Willemsen op woensdag 16 aug 2017 '17
Zeer goed bevallen! Na informatie ben ik direct goed geholpen en samen nog wat gewijzigd in de tekening. De keuken is al geleverd en prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Monique Venus op vrijdag 21 jul 2017 '17
Prachtige keukens, goede service, ook ná plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed voor de klant”
Door W. Bunt op donderdag 13 jul 2017 '17
Goed geholpen, houden zich aan afspraken, klachten erg snel verholpen. Laten zien dat goed voor hun klanten willen zijn
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Dick en Vera Vink op donderdag 13 jul 2017 '17
Sinds kort zijn wij in het bezit van een prachtige keuken, gekocht bij Middelkoop. Wij zijn uiterst tevreden over het advies, er werd met ons meegedacht en onze wensen zijn helemaal uitgekomen. Ook het plaatsen van de keuken verliep perfect, waarvoor wij onze complimenten nogmaals willen overbrengen. In de toekomst willen wij onze badkamer totaal vervangen, waarvoor wij zeker weer naar Middelkoop zullen gaan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle vragen netjes beantwoord”
Door Jan van Aggelen op donderdag 13 jul 2017 '17
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Je krijgt deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken, al je vragen worden netjes beantwoord. Ook in het traject van plaatsing en oplevering sprake van een deskundige begeleiding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed advies”
Door Van Mourik op zondag 9 jul 2017 '17
Goed advies bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Denken mee en besteden veel tijd aan het maken van de juiste keuzes. Het ontwerpen en het maken van de tekeningen verliep erg prettig. De keuken is snel en vakkundig geplaatst, ook is er veel aandacht en zorg besteed aan het plaatsen van het werkblad.
FOTO VAN VAN MOURIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken”
Door J.van de Ven op woensdag 5 jul 2017 '17
Correct geholpen goede services en een juist advies. Zeker een aanrader voor een vervolg.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vlot”
Door Wim D. van Dommelen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Vlotte bediening en goed advies. Veel verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Totaalaankoop”
Door Familie Van Dam op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben een keuken, badkamer en een laminaatvloer bij Middelkoop gekocht. Het was, mede dankzij de zeer vriendelijke, deskundige medewerkers, een feestje om onze keuken, badkamer en vloer uit te zoeken. Ook de communicatie verliep probleemloos. Afspraken werden nagekomen. Door problemen met de aanleg van de nutsvoorzieningen in onze nieuwe woning, kon de keuken pas later geplaatst worden, was geen probleem. Wij zullen Middelkoop zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R.Jansen op dinsdag 27 jun 2017 '17
Zeer tevreden over advies, levering, plaatsing en oplevering
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Jaap Siemens op woensdag 21 jun 2017 '17
Middelkoop heeft super veel keuze en we zijn erg prettig geholpen bij het uitzoeken, bestellen en plaatsen van de keuken. We zijn heel erg blij met onze keuken en de service van Middelkoop. Men was steeds op een prettige manier bereikbaar en bereid om mee te denken. De nazorg achteraf was super. De paar restpunten zijn zonder gedoe en meerkosten verholpen.
FOTO VAN JAAP SIEMENS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Leo klerks op dinsdag 13 jun 2017 '17
Er is goed geluisterd naar de wensen die we hadden. Ook als we nieuwe ideeën of aanpassingen wilden, werd hier gehoor aan gegeven. Ook voor problemen tijdens het plaatsen werden oplossingen gezocht. We zijn bijzonder te spreken over Marco die bij ons de keuken heeft geplaatst. Hij is van het meedenken en van op oplossingen bedenken. We erg tevreden over Middelkoop keukens .
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Waardering”
Door Karin op maandag 12 jun 2017 '17
Via de makelaar uit Wijk bij Duurstede bij Middelkoop terecht gekomen. Net over het water en dus lekker dichtbij. De naam was onbekend en bij het naderen van het gebouw steeg onze verwachting. Een verzorgd gebouw met een dito entree. Eenmaal binnen zeer plezierig ontvangen en door een medewerker te woord gestaan. Een nieuwe keuken was het uitgangspunt en nu ruim 6 maanden verder ben ik de trotse eigenaar van een mooie nieuwe keuken waarin al mijn wensen verwerkt zijn. Mijn eerste contact met deze firma zijn zeer positief. Alles kan, je wordt altijd terug gebeld en ze doen wat ze beloven. Ze denken met je mee om tot een tevreden resultaat te komen. Alle schrikverhalen over plaatsen van keukens werden opzij geschoven en binnen 2 dagen stond mijn keuken strak en glimmend in mijn huis zonder een opmerking! De monteur heeft alles keurig achter gelaten en de klus in zijn eentje perfect afgerond. Ik kan nog wel even doorgaan maar deze zaak is absoluut de aanbeveling waard! Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig. Middelkoop en al de medewerkers verdienen deze waardering!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Fam Arie Donker op zaterdag 3 jun 2017 '17
We hebben onze badkamer gekocht bij Middelkoop. Mijn vrouw en ik zijn eerst samen wezen kijken zonder afspraak. We hebben ons georiënteerd, gelijk een afspraak gemaakt en de week daarop de badkamer gekocht. goede begeleiding, goed nakomen van levertijden, en alles in ene keer compleet. Zeer te spreken over zowel receptie, verkoper en bezorging. We zijn niet bij een ander bedrijf geweest, want mijn vrouw had hier een goed gevoel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles in 1 keer goed”
Door Rik Haverkamp op woensdag 31 mei 2017 '17
Goede verkoopster, super goede installateur, alles in 1 keer goed. Mooie showroom in Culemborg met voldoende keuzes en opstellingen. Een Bora afzuiger aangekocht die heel goed werkt. Het was nog even spannend of ons aanrechtblad via ons raam op de 1e verdieping naar binnen kon, maar Middelkoop heeft er alles aangedaan om dit te laten slagen. Top!
FOTO VAN RIK HAVERKAMP
Montage van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door marja Dorrestijn op woensdag 31 mei 2017 '17
We zijn heel fijn geholpen en er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Ze proberen ook zo dicht mogelijk bij je wens te blijven en je budget. Al met al zijn wij erg tevreden. De keuken is helemaal na ons zin en ook de bezorging en de plaatsing was prima .
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Oog voor detail”
Door Van Dijk op maandag 22 mei 2017 '17
Onze ervaring is dat Middelkoop netjes en met oog voor details werkt. Ze komen hun afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk. We hebben een goed advies op maat gekregen en zijn erg prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Luuk op maandag 22 mei 2017 '17
zeer prettige mensen die veel verstand hebben van hun vak. Levertermijnen worden nagekomen, ook komen ze op de afgesproken tijdstippen voor de montage. Dit was onze tweede keuken via Middelkoop en als we ooit weer een keuken kopen gaan we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volgens afspraak geleverd en geplaatst”
Door Elmer van de Fliert op zondag 14 mei 2017 '17
Prachtige keuken gekocht die conform afspraken is geleverd en geplaatst. Prima begeleiding en advies bij de aankoop. Erg tevreden over de monteur die het geheel heeft geïnstalleerd. Daarnaast prima service bij de controle van oplevering en het oppakken van de nog openstaande punten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door P van der Stam op donderdag 4 mei 2017 '17
Zeer kundig advies, perfecte installatie en alles zoals afgesproken. De producten zijn van hoge kwaliteit. Er wordt op alle fronten met je meegedacht, van ontwerp t/m installatie. Al met al een zeer goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie Wijnakker op dinsdag 2 mei 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over Middelkoop. Inmiddels is onze badkamer geplaatst. We zijn naar volle tevredenheid geholpen en het resultaat mag er zijn!!!. Het begon al in de showroom. De medewerker nam uitgebreid de tijd en lichtte ons goed voor. Na aanleiding van zijn advies is er een prachtige badkamer ontworpen. Van de badkamer is vervolgens een 3D-model gemaakt. Dit gaf vooraf een goed beeld. Na aankoop van de badkamer is de levering en montage ingepland met onze aannemer Allurebouw. De afstemming verliep vlekkeloos. De badkamer is direct tijdens de bouw gerealiseerd. Een fantastisch eindresultaat!"
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Monique op maandag 1 mei 2017 '17
Geweldige service! Eerlijk advies en alle probleempjes keurig opgelost. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen! Het was geen gemakkelijke taak omdat een gedeelte uit de showroom werd geleverd en moest worden aangepast. Tevens waren er diverse leveranciers betrokken bij de levering van de kastenwand. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam van Laar op woensdag 26 apr 2017 '17
Peter heeft ons goed advies gegeven, meerdere ideeën aangedragen. Advies bij Middelkoop is geheel vrij blijvend wij zijn 3 keer bij Peter geweest een heel verschil met andere keukenleveranciers. Dik is bij ons ook 3 keer geweest om de keuken voor verbouwing in te meten, na de stucadoor nogmaals inmeten voor het keukenblad, Dik heeft bruikbare tips gegeven over het plaatsen van de keuken, vandaag kwam Dik nogmaals langs om de keuken op te leveren, er is 1 deurtje beschadigd is geen probleem wordt vervangen. Wij zijn zeer tevreden over Middelkoop, behulpzaam, niets moet en pas betalen als de keuken naar je zin is.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geweldig bedrijf”
Door Joris Lambregts op woensdag 26 apr 2017 '17
Geweldig bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Na een goed gesprek en mooi ontwerp besloten om de badkamer te laten verbouwen. Ook de ingehuurde aannemer was perfect om de badkamer tot in de puntjes te verzorgen. Binnen de gestelde periode opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super verlopen”
Door Harrie Timmer op maandag 24 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken, binnendeuren en vloertegels gekocht bij Middelkoop. Op alle afdelingen door de verschillende adviseurs prima en deskundig geholpen. Het afleveren en monteren is ook super verlopen. Ook dit wordt door vakmensen gedaan. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan als je opzoek bent naar een keuken om zeker eens naar Middelkoop te gaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bijzonder goed gelukt”
Door Valentijn & Linda Peters op dinsdag 18 apr 2017 '17
Wij zijn super tevreden. Van verkoop tot installatie, planning en aflevering allemaal even vriendelijk, correct en behulpzaam. Niks dan goeds. Wij zullen en hebben reeds Middelkoop iedereen aanraden. Afspraken worden nagekomen. We wachten alleen nog op nalevering van onze inductieplaat, we hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt. En het belangrijkste eigenlijk is dat de keuken bijzonder goed gelukt is.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfect”
Door H Hofstede kok op maandag 10 apr 2017 '17
We hebben onze badkamer laten vernieuwen en het ziet er perfect uit. De firma Middelkoop heeft ons prima geadviseerd Heel klantgericht geholpen het bedrijf is zeker een pluim waard prettige ervaring . Prima kwaliteit van het materiaal goede samenwerking met het personeel .zeker een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend”
Door Ch. van Rossem op dinsdag 4 apr 2017 '17
Onze ervaring is heel goed te noemen ( super of uitstekend mag ook). Doel: verbouwing eetkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Uitgebreid laten informeren, mede door Middelkoop te Culemborg. Klantvriendelijke ontvangst ;oriëntatie diverse soorten keukens en mogelijkheden. Advies , offerte keuken, apparatuur; ook van vloertegels, wandtegels ,paneeldeur, toilet en accessoires. Diverse afdelingen, van inmeter, verkopers, installateur waren perfect op elkaar afgestemd. Daarbij: de bouw van dit project door aannemers bedrijf Kees den Bok heeft er mede voor gezorgd , dat ná de verbouwing en installatie er een bijzonder en tevreden gevoel is gebleven. Alles functioneert perfect en ziet er schitterend, volgens onze eisen uit. Een aanrader; Middelkoop en Kees den Bok, als aannemer!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne keuken”
Door Renee Zomerhuis op woensdag 29 mrt 2017 '17
prachtige en hele fijne goede keuken. Geweldige service. Had klein ergenisje bij sluiting koelkast. Wordt onmiddellijk door fa. Middelkoop opgelost. Ze denken mee (o.a komen op tijdstip wat jou goed uitkomt) , komen hun afspraken na, gaat allemaal op heel vriendelijke en oplossingsgerichte wijze. Heel betrouwbaar en klantgericht. Wij zijn heel blij dat we voor de fa Middelkoop hebben gekozen. De klant tevredenheid staat bij hen bovenaan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend van a tot z”
Door F. Warnaar op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Alles aan dit bedrijf is uitstekend: het advies, de installatie, de voor- en nazorg. Men neemt de tijd om tot een goede beslissing te komen en de mensen van het bedrijf zijn zeer betrokken en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nette montage”
Door eric vos op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Zeer attent en nauwkeurig. Als klant zijn wij gezien en gehoord in onze wensen en mogelijkheden en is er goed meegedacht om deze te verwezenlijken. Keuken is netjes gemonteerd en afgeleverd door zeer kundig en beleefde monteur/timmerbedrijf
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Ruud Nitschelm op maandag 20 mrt 2017 '17
Vanaf het eerste kontakt met Middelkoop in de showroom tot en met de nacontrole, niets dan lof voor dit bedrijf. Klantgerichte verkoop, wordt meegedacht, correcte werkwijze, goede inmeting werkblad, keurige levering kasten en apparatuur. Prima installateur (Gerrit) en vandaag de eindcontrole, kortom ga naar Middelkoop voor uw keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Pluspunten”
Door Barbara van Leeuwen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Prettige verkoper die alle tijd nam voordat tot koop werd overgegaan. Pluspunten: ontwerp mag worden meegenomen en geen aanbetaling. Voorbereidende werkzaamheden (leidingen verplaatsen etc.) ook via Middelkoop geregeld. Plaatsing van de keuken is prima verlopen; het geheel ziet er degelijk en mooi uit. Ik ben zeer tevreden en raad Middelkoop van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vaklui”
Door Hans Brugman op maandag 6 mrt 2017 '17
Na vele keukenboeren afgelopen te hebben, zijn wij uiteindelijke op advies van vrienden, bij Middelkoop Culemborg terecht gekomen. Wij hebben Middelkoop ervaren als zeer behulpzaam. Na 7 sessies van Ruim 1 uur en ontwerp nummer 9. Hebben wij met veel plezier de keuken bij Middelkoop besteld. Voorwerk, plaatsing en afwerking is gedaan door Vaklui. Deze Vaklui die wij via Middelkoop konden contracteren voor deze klus. Wij zijn nu zeer tevreden Middelkoop keuken bezitters. En zullen dit zeker doorgeven aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden over advies en begeleiding”
Door Cees en Margreet de Kruyff op woensdag 25 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de begeleiding bij de koop van onze keuken en vloer. Daar wij net een nieuwe woning hebben gebouwd komt er het nodige op je af en moet er veel geregeld worden. Wij zijn in niets teleurgesteld bij jullie en we zullen Middelkoop dan ook bij iedereen aanbevelen. De oplevering van de vloer en de keuken vonden wij heel apart en waren dan ook verrast dat deze mogelijkheid er was. De apparatuur die wij gekocht hadden, was door ons zelf geregistreerd voor garantie. Wij kregen van Middelkoop nog een brief waarin wij eraan herinnerd werden dat dit gedaan moest worden. Top! Er was een klein probleempje voor de meneer die de oplevering deed, omdat hij alles moest invoeren op zijn tablet en de verbinding bij ons in huis niet ideaal was nam het wat tijd in beslag, maar uiteindelijk is het toch gelukt.
FOTO VAN CEES EN MARGREET DE KRUYFF
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede na service”
Door M. Walraven op woensdag 25 jan 2017 '17
Fijn gesprek met de aankoop. Goede adviezen gekregen. Wensen serieus overgenomen in de offerte. Goede aanbieding met inbouwapparatuur. Snelle plaatsing en goede na service. We zullen Middelkoop zeker aanbevelen aan andere mensen en hebben dit reeds gedaan.
FOTO VAN M. WALRAVEN
Keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door De Bruin Administratie & Advies BV op woensdag 25 jan 2017 '17
Middelkoop heeft ons geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van een keuken in ons kantoor. Er is bij het ontwerp goed meegedacht en er zijn ook goede suggesties aangedragen, die uiteindelijk ook in de keuken verwerkt zijn. Bij het plaatsen is niet alles in eens goed gegaan, maar alles is op verzoek direct en naar volle tevredenheid door Middelkoop aangepast en opgelost. Uiteindelijk is op dit moment alleen de kookplaat nog niet helemaal in orde, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook dat op een nette manier wordt opgelost. Kortom: wij zijn erg tevreden over Middelkoop en kunnen dit bedrijf ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Jeanine Kool op dinsdag 17 jan 2017 '17
Bij Middelkoop een keuken gekocht voor bedrijf. Adviseur voelde prima aan dat je daar andere eisen aan stelt dan voor keuken privé en ging doortastend en vlot te werk. Keurig binnen budget en alles volgens afspraak. Montage en oplevering ook vlekkeloos verlopen. Absolute aanrader. Als ik dan 1 puntje van 'kritiek' mag geven. De schriftelijke communicatie mag wat mij betreft wel wat minder formeel en iets meer van deze tijd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Schaepkens op dinsdag 17 jan 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over Middelkoop. Vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers. De service is ook goed. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Groot aanbod van keukens en goede informatie over de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima”
Door Anne-Marie Bigby op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij hebben bij Fa. Middelkoop een keuken gekocht. Van het moment van aanschaf tot oplevering bijzonder goed geholpen. De adviseur was zeer behulpzaam en meedenkend. De service is prima; er is altijd tijd voor advies en niets is teveel. Ook de installatie is prima verlopen. De keuken is prachtig geworden!Kortom niets dan lof. Klantvriendelijkheid is uitstekend, iets wat tegenwoordig niet meer vanzelf spreekt.
Wij raden dan ook de fa. Middelkoop en zijn medewerkers bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima service”
Door Edmond en Liesbeth op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij hebben bij Middelkoop een keuken aangeschaft. Er wordt veel aandacht geschonken bij het maken van de keuze voor de materialen en apparatuur voor de keuken en er wordt de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen. Dat was in ons geval ook zeker nodig. Na het leveren en monteren van de keuken wordt prima service geleverd. Top service en zeer kundige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door Annemarie Spruijt op woensdag 4 jan 2017 '17
Op alle fronten, van verkoop tot de uiteindelijke oplevering van de keuken, zeer tevreden. De medewerkers van Middelkoop communiceren helder, zijn goed bereikbaar bij vragen tussendoor, werken zeer servicegericht en monteren keurig en erg voorzichtig! Een fijn bedrijf om zaken mee te doen en wij raden het toekomstige keukenkopers zeer aan om een in de showroom te gaan kijken en een afspraak met een adviseur te maken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Chapeau”
Door J.Linschoten op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin (inmeten en kopen) tot de uiteindelijke oplevering verliep alles naar volle tevredenheid. Alles, ook het slopen en afvoeren van de oude keuken en het installeren van de nieuw keuken verliep naar wens. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door Gerarad Troost op woensdag 4 jan 2017 '17
Uitstekende ontvangst en advies in showroom door de heer van den Berg. Keuken is op tijd geleverd en door een vakman geïnstalleerd. Service door de heer Breedveld uitstekend. Kortom zeer tevreden en al meerdere malen hebben wij uw organisatie aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vierde aankoop”
Door Familie Verdonk op zondag 1 jan 2017 '17
Voor de vierde keer in 'onze wooncarrière' hebben we onze keuken bij Middelkoop gekocht. Dat zegt, denk ik, al genoeg. En wederom gebeurde het plaatsen met inbreng van Middelkoop. Meedenken, begeleiding en aftersales zijn gewoonweg goed. We kunnen iedereen Middelkoop aanraden voor de aankoop van een keuken. Overigens kunnen we Middelkoop ook aanraden voor de aankoop van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remko Bakker op donderdag 29 dec 2016 '16
Prettige ontvangst en heel veel mogelijkheden te tonen in de showrooms. Doordat er meerdere verkopers zijn is een klik met iemand goed te vinden. In ons geval in tweede instantie, wel zelf aangeven; geen probleem. Klantvriendelijkheid is hoog en goed voelbaar. Juiste adviezen gekregen over oplossingen keuken en inbouw apparatuur. Bereikbaarheid per telefoon is zeer goed, prettige mensen die je te woord staan en je wordt altijd teruggebeld. Mogelijkheid tot combinatie met nieuwe badkamer, toilet en/of vloeren.
FOTO VAN REMKO BAKKER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Reeel en plezierig”
Door Van der Hijden op donderdag 29 dec 2016 '16
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij Middelkoop. Erg vriendelijke, vakkundige en erg servicegerichte medewerkers. Als klant wordt je serieus genomen. Geen onzin aanbiedingen of acties. Gewoon een reële offerte en een plezierige onderhandeling.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Familie de Bijl op donderdag 15 dec 2016 '16
Een prima keukenzaak met ruime keuze en voldoende goed personeel dat rondloopt. Ze nemen de tijd voor je en blijven ook steeds goed communiceren over de vervolgstappen. Bijzonder tevreden waren we ook over de monteur die zeer zorgvuldig te werk ging met het plaatsen van onze nieuwe keuken. Dat duurde een paar dagen, maar het ging nauwgezet en in goed overleg. Middelkoop geeft kwaliteit naar de prijs. En dat moet eigenlijk ook gewoon zo zijn, maar het is prettig als dat dus ook zo is!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Fam. Arkema op dinsdag 13 dec 2016 '16
Even super bedrijf, zelfs als er na jaren iets aan je keuken mankeert, wordt er naar een oplossing gezocht. Wij hebben hier onze vloer, haard en keuken aangeschaft. De verkopende afdelingen luisteren goed naar je wensen. En weten duidelijk met goede oplossingen te komen als iets niet mogelijk is. Nemen de tijd voor je. Een mooie showroom met personeel die het naar hun zin hebben. Dat voel je in elk gesprek, een leuke sfeer en daardoor ook klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiteindelijk tot oplossing gekomen”
Door Anne op woensdag 2 nov 2016 '16
Onze aannemer werkt samen met Middelkoop en we moesten hier voor verschillende producten zijn. Het proces is voor ons stroef verlopen, we waren niet zo tevreden over het verkoop en offerteproces. Uiteindelijk zijn we opnieuw in gesprek geraakt met Middelkoop en tot een bevredigende oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Uitstekend”
Door Geert de Keulenaar op maandag 22 feb 2016 '16
Uitstekende ervaring gehad. Mooie keuken gekocht. Wij werden daarbij geholpen door Hans Mulder van Middelkoop. Super gedreven man met enorm veel kennis en kijk op de zaak. Mooiste was dat de keuken uiteindelijk bijna 5000 euro onder het besproken budget uitkwam. Volgens mij zal je dat in keukenland elders niet gauw overkomen. Montage was ook perfect en je betaalt bij Middelkoop pas als de keuken helemaal naar wens staat. Echte aanrader dus. En als je nou toch naar Middelkoop gaat, vraag dan zeker naar Hans Mulder.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Niet mogelijk om te bestellen”
Door Verweij op woensdag 6 mei 2015 '15
Na een half uur wisten wij welke tegels we wilden bestellen. Bij de receptie vroegen wij of iemand ons kon helpen. De mevrouw aan de balie vroeg ons waar het over ging. Wij zeiden dat we tegels wilden bestellen. Ze ging een rondje lopen, om vervolgens terug te komen met het antwoord dat er niemand beschikbaar was en dat het die dag niet meer ging lukken. Dit was zaterdagmiddag half 3. Toch vreemd. Hoeveel moeite is het om 2 soorten tegels op te schrijven op een formulier met het aantal vierkante meters erbij.
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Prima service op alle fronten”
Door L. Stein op dinsdag 20 jan 2015 '15
Na serieuze offertes van andere keukenbedrijven toch uitgekomen bij Middelkoop. Het verkoopgesprek met Hans Mulder was erg fijn. Wij werden niet gepusht in onze keuze voor Middelkoop of voor bepaalde soorten keukens of merken van de apparatuur. Alles ging in samenspraak. En we hebben het ze niet makkelijk gemaakt. Maar alles bleef ontspannen en in overleg gaan, zonder op- of aandringen. De plaatsing verliep ook prima en ook de kleine puntjes op de i daarna werden goed afgehandeld. Waar ze erg sterk in zijn is de communicatie. Alles is helder en duidelijk. Fijne medewerkers, goede service, top in communicatie en voor elk wat wils (qua keuken en prijs). Een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Kwaliteit”
Door JE op vrijdag 5 sep 2014 '14
De keuken die wij kochten was behoorlijk duur (18.000 euro) maar v.w.b. de kwaliteit niets bijzonders. De keuken staat er nu bijna een jaar maar er zit geen deurtje meer recht, en ook in de laden zit al speling zodat deze niet meer recht t.o.v. elkaar staan. Ik wil maar zeggen dat de prijs niet veel zegt over de kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Prachtig ontwerp”
Door Bouwnummer 13 op maandag 16 jul 2012 '12
Wij hebben de eerste belangrijke knoop doorgehakt en een prachtige keuken bij Middelkoop in Culemborg uitgezocht. Hans Mulder heeft hier een prachtig ontwerp gemaakt en qua prijs waren ze goedkoper dan Altis.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“garantie ook na 9 jaar”
Door Fam Dik op donderdag 23 jun 2011 '11
Na 9 jaar kregen we problemen met de deurtjes in onze keuken. Tussen de folie en hout kwam lucht te zitten. Middelkoop gebeld, in de veronderstelling dat reparatie/vervangen voor onze kosten zouden zijn. Echter, Middelkoop vond het een productiefout (9 jaar geleden!) en heeft kosteloos alle fronten, toch gauw een stuk of twintig, vervangen. Super!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Klantvriendelijkheid en goede naam”
Door Bouw nr. 76 op maandag 2 mei 2011 '11
Wij hebben de offerte voor onze keuken en badkamer ondertekend. Wel met een voorwaarde of we de mogelijkheid krijgen voor de eventuele product/ontwerp wijzigingen, mochten we tot die tijd iets leuker tegen komen. Nu weten we iig waar we naar toe zijn en hoe deze eruit zullen zien. Beide (keuken & badkamer)hebben we bij Middelkoop te Culemborg gekocht vanwege uitgebreide hulp en de tijd die ze aan het ontwerp hebben besteed. Daarnaast klantvriendelijkheid en de goede naam van Middelkoop heeft hierbij ook een grote rol gespeeld.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Prettig gesprek, afhandeling slecht”
Door sjarrel van diepenbroek op zondag 13 feb 2011 '11
Omdat wij 1150 euro korting krijgen in ons bouwproject de moeite genomen om een uur te rijden naar deze keukenstudio. Aldaar blijkt men nog niet op de hoogte te zijn van ons bouwproject, waar ze wel een overeenkomst in hebben. Na een half uur wachten krijgen wij een warm, goed gesprek. Aan het einde van het gesprek geeft de verkoper aan dat de keuken ongeveer 11700 euro gaat kosten. Na wat keuzen in opties gaat deze ineens 13200 euro kosten. Hij wil deze af ronden naar 13000 euro, daar is de korting van ons bouwproject al in verwerkt. Wij kijken hem een beetje vreemd aan en hij laat ons weer een half uur wachten, om te kijken of er nog iets van de prijs kan. Dit bood hij zelf aan maar na al dat wachten blijkt er geen cent af te kunnen. Waarom laat je ons dan zo lang wachten? Met dezelfde opties, keuken e.d. zijn wij langs geweest bij een keukenstudio in onze woonomgeving. Daar blijkt de tekening niet te kloppen en komen wij op een lager bedrag uit (zonder korting uit het bouwproject). Ook gewoon een SieMatic leverancier! Dubbel genaaid houd beter, daar zijn ze in Middelkoop goed in! Wat koppelverkoop betreft, niet doen!
Reactie of foto toevoegen +50 bedankjes
Adresgegevens Middelkoop
aCulemborg, Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345 - 51 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland