Feedback
6,5

Candy Koelkasten

Website: www.candy.nl
Ervaring met een Candy koelkast?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Candy Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijs bekend van 1 Candy koelkast van 375,-. Alle Candy koelkasten tonen.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (koelkast) en het bevalt goed.
“Vervanging wijnklimaatkast”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Wijnklimaatkast is van Candy. Net na de plaatsing is gebleken dat de wijnklimaatkast niet in te stellen was en dus defect was. Monteur gekomen en die vertelde dat er nieuwe electronica voor besteld moest worden. Wachttijd van 6 weken en tot mijn verbazing stonden ze na zes weken met een hele nieuwe kast voor de deur. Deze doet het nu wel goed. De gekozen apparatuur bevalt verder prima.
“Bevalt goed”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een koelkast van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw.
“Veel herrie”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit. De koelkast (CKBBS 100) maakt echt zoveel herrie dat je serieus de TV harder moet zetten.
Koelkasten
Prijs bekend van 1 Candy koelkast van 375,-.
Candy CCTOS 502SH koelkast
Candy CCTOS 502SH
Plaatsing: Vrijstaand
Hoogte: 84 cm
Energieklasse: A+
Vriezer: ja
€ 375,- Naar winkel