Feedback
8,3

Pelgrim Ovens

Website: www.pelgrim.nl
Ervaring met een Pelgrim oven?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 65 ervaringen over Pelgrim Ovens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 3 Pelgrim ovens van 989,- tot 1.413,-. Alle Pelgrim oven tonen.
Pelgrim ovens zijn onder meer te koop bij:
“Tevreden met deze mooie machine”
Door Kees op maandag 22 aug 2016
Het betrof hier een Pelgrim MAC 514 RVS en ja, we hebben 'm net een week, dus hebben tot nu toe de oven 1x (kortdurend, saucijzenbroodjes) en de magnetron meerdere malen gebruikt. Dus we hebben nog even te gaan, voor we 'm echt helemaal doorhebben. Tot nu toe zeker wel tevreden over de bediening (gebruiksvriendelijk+++) en de mogelijkheden. Mooie machine. Jammer dat we 'm 'iets te vroeg' gekocht hebben, want hij is nu al voor 648€ te koop !(wij betaalden nog 679€).

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2016: Inmiddels hebben we weer wat tijd gehad om de 'stoeien' met het nieuwe speeltje, en we kunnen kort zijn:de twee hoofbedieningsknoppen zijn zeer gebruiksvriendelijk en voor de rest verloopt de instelling met heel simpele tiptoetsen.
“Bevalt”
Door Elly op dinsdag 6 feb 2018
Het gaat om een oven. Wij hebben voor apparatuur van Pelgrim gekozen en dat bevalt prima.
“Heel tevreden”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Oven OVS614RVS van Pelgrim. We zijn heel tevreden over de combi/stoomoven, zij het dat dit al het tweede exemplaar is, omdat er een schade zat aan het email aan de binnenkant.
“Tevreden”
Door Ilse op dinsdag 13 mrt 2018
Wij hebben voor de oven in ons keuken het merk Pelgrim. We zijn tevreden over de werking van de apparaten.
“Tevreden”
Door R. op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben Pelgrim oven. Tot op heden zijn ze we prima tevreden.
“Naar tevredenheid”
Door Hugo op dinsdag 27 mrt 2018
Alle apparatuur is van Pelgrim inclusief oven en werken tot op heden naar alle tevredenheid. (slechts 1 maand in gebruik)
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Oven Pelgrim! Bevalt zeer goed!
“Niet super”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft oven.
“Goed”
Door John op donderdag 12 apr 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een multifunctionele oven met magnetron type MAC524RVS. De apparaten bevallen tot op heden goed.
“Prima”
Door Harry op maandag 16 apr 2018
Apparaten: combi-oven, merk Pelgrim. Voldoet prima
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Oven OVM426RVS. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Oven/magnetron combi MAC524RVS. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
“Problemen met apparaat”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Oven/magnetron pelgrim. Wat de laatste betreft hebben wij steeds problemen met de magnetron. Het apparaat blijft storingen geven. Bv. bij een magnetron opdracht stopt hij plotseling en werkt de ingestelde tijd niet af. Waardoor je vervelende verrassingen krijgt. Ook de klok gaat soms op hol.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
Pelgrim combi oven. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Prima maar mag eenvoudiger”
Door T. op maandag 30 apr 2018
Er zit een Pelgrim MAC696RVS combimagnetron in. Deze vind ik prima. De bediening zou iets eenvoudiger mogen wat mij betreft. Ik ben best handig met apparaten maar deze is met bepaalde dingen best lastig. Zelfs met het boekje erbij.
“Bevalt”
Door Frank op dinsdag 15 mei 2018
De oven apparatuur is van Pelgrim. Al het apparatuur bevalt heel goed.
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. De combi magnetron/oven vinden we minder gebruiksvriendelijk. Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Heerlijk”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
De oven is van Pelgrim je kan er heerlijk in bakken. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
“Perfect”
Door Tanis op zaterdag 16 nov 2013
We waren we achteraf niet tevreden over een deel van de inbouwapparatuur. Echter Pelgrim oven is perfect.
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014
Onze keukenzaak kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur (oven) tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
“Sloom ...”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim magnetron/ oven: MAC524RVS. De magnetronoven is sloom en uiterst ingewikkeld te bedienen. Bovendien wordt de magnetron gewoon veel minder heet dan mijn vorige (Siemens) magnetron. Hij gaat niet boven de 1000 watt. (Mijn oude stond standaard op 1200.) Iets koken/ bereiden duurt snel 5-8 minuten langer. De oven heeft wat mij betreft veel te veel (nauwelijks te begrijpen) functies. De eerste keer dat ik gasten had en iets in de oven bereidde eindigde ik de avond met zes mensen rond het ding -dat telkens afsloeg of niet hoger/ lager wilde), studerend op de gebruiksaanwijzing tot we fantasieën kregen over het maken van een speelfilm over deze spookoven.... Ik wist pas na 2 uur een simpele, half-gare lasagne op tafel te zetten. Iets soortgelijks herhaalde zich de 2e en 3e keer --toen ik dacht nu toch ECHT te weten hoe hij werkte. Nu nog heb ik problemen met de combi temperatuur en tijd instellen en doet het ding regelmatig niet wat ik wil. Ik gebruik hem dus alleen heel BASIC: temp. instellen en ouderwetse kookwekker aan. Ook voor de oven geldt dat hij SLOOM warm wordt (en eindeloos door loeit als hij klaar is). Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Oven van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Goed”
Door Don op woensdag 13 jun 2018
Allemaal Pelgrim, ook oven, bevalt allemaal goed!!
“Prima”
Door Piet op maandag 18 jun 2018
Al onze apparatuur is van Pelgrim en bevalt ons (tot nu toe) prima. Betreft oven
“Zeer goed merk”
Door Toos op dinsdag 3 jul 2018
Wij hebben de apparaten in de keuken gekozen: Oven, Pelgrim Type: MAC696RVS. We zijn er tot nu toe tevreden over maar je weet het kan stuk gaan maar we hopen van niet. Pelgrim is een zeer goed merk dat hebben wij altijd in onze keuken gehad.
“Addertje onder het gras”
Door Natasha op dinsdag 24 jul 2018
December 2015 kochten wij een Pelgrim combi oven met 5 jaar garantie. Alles netjes optijd. 3 jaar later doet het lampje het niet meer. Kijkend naar onze garantie hebben wij gebeld naar de zaak waar we de oven gekocht hadden. Je krijgt een medewerker aan de lijn, die je verteld dat je klachten, verstoringen, defect apparatuur moet melden via hun contactsite. Dat doen we. Vervolgens worden we gebeld met het verhaal dat het vervangen van het lampje inderdaad onder de garantie valt maar.............. voorrijkosten zijn €75,-. Mooi grapje dit! Een waardeloze service! Ze leveren je product optijd, maar zodra er iets niet goed is en je hebt garantie... dan is dit het addertje.
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, combi stoomoven. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur.
“Prima”
Door Coen op dinsdag 9 okt 2018
Alle apparaten waaronder de oven van het merk Pelgrim en dat bevalt prima
“Niet blij mee”
Door Hakvoort op vrijdag 26 okt 2018
Niet blij mee. Bij de keukeninstallateur gevraagd om makkelijk bedienbare oven en magnetron. De Pelgrim MAC524 is ons geadviseerd als gemakkelijk bedienbaar. Niets is minder waar. Het lukt niet een eenvoudige pizza af te bakken. De beschrijving is niet gemakkelijk en het duurt ruim een uur voordat je een half gebakken pizza op tafel hebt.
“Prima tevreden”
Door M. op woensdag 31 okt 2018
Combioven een half jaar in bezit. Werkt uitstekend. Gemakkelijke bediening. Veel ruimte. Op aanraden van witgoed monteur gekocht, geen spijt van aankoop. Veel beter dan combinatie met draaiplatteau na 2 jaar motor stuk reparatie kosten bijna 100 euro.
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. De oven heeft een functieknop, heel handig maar voor mijn vader (81) is het moeilijk om er aan te wennen. Betreft MAC624RVS PELGRIM Multifunctionele oven
“Erg tevreden”
Door Johan op dinsdag 4 dec 2018
Wij hebben de volgende Pelgrim inbouwapparatuur in onze nieuwe keuken geplaatst gekregen: Oven steamer OVS624RVS. Wij zijn erg tevreden over uitvoering en bediening en werking van deze apparatuur. Bij de oven steamer trad een probleem op. Door de klantenservice werden wij vriendelijk en daadkrachtig te woord gestaan. Het probleem konden we bij nader inzien zelf oplossen. De noodzaak van registratie om een lange garantie te waarborgen had wel wat explicieter aangegeven kunnen worden. Een separate aankoopnota is wel wenselijk. Dus: eindoordeel positief met bemerking van kleine verbeteringen.
“Goed”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de oven. Alle apparaten bevallen goed.
“Prima”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Oven: Pelgrim MAC524RVS. Alle apparaten bevallen prima.
“Bevalt”
Door Rob op maandag 7 jan 2019
Pelgrim oven. Deze apparatuur bevalt tot op heden
“Prima”
Door Harrie op vrijdag 11 jan 2019
Oven, alles is Pelgrim. Bevalt tot nog toe prima.
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 jan 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Oven met magnetronfunctie MAC524RVS. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
“Defect”
Door Heleen op zondag 27 jan 2019
Pelgrim afzuigkap: is nu al kapot
“Zeer goed”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. Met name de combi-oven is prettig in gebruik. Combi-oven: MAC624RVS.
“Prima”
Door Johan op zaterdag 16 feb 2019
Merk inbouwoven: Pelgrim. De apparaten bevallen prima en gekocht i.v.m. prijs-kwaliteitsverhouding.
“Wennen”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
We hebben Pegrim oven. Was lastig hoe het werkte. Maar later toen we wisten hoe het werkte. Prima
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de oven. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Vol tevreden”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben twee combi ovens. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid.
“Prima”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Pelgrim oven. De apparaten bevallen ons prima.
“Prima”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Oven functioneert prima. OVM426RVS OVEN HETELUCHT 60CM PEL. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder oven. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee.
“OK”
Door Marianne op woensdag 4 sep 2019
Wij hebben alle apparaten van Pelgrim. Oven: ok
“Uitstekend”
Door Peter op woensdag 24 jul 2019
Wij hebben de volgende apparatuur: Pelgrim OVS626MAT combi stoomoven 60 cm. (vergelijkbaar met OVS624MAT) De apparatuur bevalt uitstekend.
“Geweldig product”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Combi magnetron ( MAC624MAT). De combimagnetron is een geweldig product waar je met gemak 2 overschalen tegelijk in klaar kan maken. De bediening is even vogelen, maar dat is met ieder nieuw apparaat. Over het algemeen dus een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken.
“Goed”
Door John op maandag 1 jul 2019
Oven is van Pelgrim, tot zover bevalt het allemaal goed.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de oven van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Erg goed”
Door Sebastiaan op maandag 30 sep 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: OVS524RVS Combi Stoomoven nis 45 cm. Tot op heden bevallen deze apparaten erg goed.
“Erg goed”
Door Sebastiaan op maandag 30 sep 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: MAC524RVS Multifunctionele oven/magnetron 45 cm Pelgrim. Tot op heden bevallen deze apparaten erg goed.
“Prima”
Door Hay op zaterdag 28 sep 2019
Voor oven voor merk perlgrim gekozen ....bevalt prima.
“Bewuste keuze”
Door Leo op maandag 7 okt 2019
Wij hebben bewust gekozen voor Atag. Dit op grond van goede ervaringen met de vorige keuken. De volgende apparatuur hebben wij nu in de keuken: Stoomoven OVS524MAT. Voor alle apparaten geldt dat ze prime werken en voldoen aan onze verwachtingen.
“Temperatuurinstelling”
Door A.A. Heij op maandag 21 okt 2019
Wij hebben grote problemen met de oven. De magnetronfunctie is goed. We kunnen de oventemperatuur niet ingesteld krijgen op de gewenste oventijd en meestal komen de produkten er verbrand uit. De beschrijving geeft o.i. geen duidelijke info.
“Prima”
Door Liesbeth op maandag 21 okt 2019
Oven is van pelgrim. Prima apparatuur.
“Fijn apparaat”
Door Frank op dinsdag 5 nov 2019
Ik heb de oven van pelgrim. Vooralsnog werkt die fijn en prima. Op de pelgrim apparatuur verlengde garantie van 8 jaar.
“Dik tevreden”
Door Reinier op vrijdag 8 nov 2019
Wij hebben voor onderstaande apparaten gekozen: Magnetron Pelgrim MAG624MAT.
“Blijft hangen”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben weinig opmerkingen. Toch zijn ze wellicht van belang. De startknop van de combi-oven blijft vaak hangen en de combi gaat als reactie vaak in storing. Opletten is gewenst om de startknop na indrukken terug te laten springen.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Pelgrim combioven. We zijn hier heel tevreden over.
“Uitstekend”
Door Albert op maandag 25 nov 2019
We hebben gekozen voor Pelgrim. Oven bevalt uitstekend.
“Heel erg goed”
Door Cor op zondag 1 dec 2019
Ik heb gekozen voor pelgrims apparatuur. Bevalt mee heel erg goed goede oven. Was een goede keuze pelgrim.
“Erg fijn”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: OVM536RVS MULTIFUNCTIONELE OVEN 60CM. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten. De oven is erg fijn, en wordt vrijwel dagelijks gebruikt.
“Niet blij mee”
Door Johan op woensdag 4 dec 2019
ik heb de volgende apparaten in onze keuken: Pelgrim mat multifunctionele oven met magnetron functie 45 cm. Hiermee ben ik niet blij mee, de oven doet niet wat betreft de bereidingstijd . Hij neemt meer tijd en moet ook op hogere graden ingesteld worden. De aangegeven tijd voor graden en baktijd bijvoorbeeld voor ovenbrood, staat op de verpakking 180 graden en 8 minuten dan moet dat ingesteld worden op 200/ 220 graden en 12 minuten.En zo heb ik ook met meerdere gerechten geprobeerd te bakken maar hij is niet goed gaar en klaar, op de tijd wat wordt aanbevolen op de verpakking. Dat is heel jammer!!
Ovens
Prijzen bekend van 3 Pelgrim ovens van 989,- tot 1.413,-.
Pelgrim OVS524RVS oven
Pelgrim OVS524RVS
1 ervaring
Inhoud: 52 liter
Plaatsing: Inbouw
Energieklasse: A+
€ 1.413,- Naar winkel
Pelgrim MAC696RVS oven
Pelgrim MAC696RVS
2 ervaringen
Inhoud: 50 liter
Plaatsing: Inbouw
Energieklasse: -
€ 989,- Naar winkel
Pelgrim MAC524RVS oven
Pelgrim MAC524RVS
8 ervaringen
Inhoud: 48 liter
Plaatsing: Inbouw
Energieklasse: -
€ 1.097,- Naar winkel