Feedback
9,3

ASWA Keukens

Website: www.aswakeukens.nl "Uitstekend" score uit 34 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.aswakeukens.nl | 4 vestigingen (Noord-Holland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
1 / 27
27 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Vertrouwd in uw keuken. Dat is Aswa Keukens. Op basis van een goed advies vertalen wij uw wensen naar een mooi, maar vooral ook functioneel keukenontwerp. Wij weten uit ervaring: in een keuken naar uw smaak zult u zich thuis voelen, in een doordachte keuken is het prettiger koken. Met de laatste trends op kookgebied, de nieuwste technieken en de beste indeling, alles afgestemd op uw lifestyle, keukengebruik en budget. Als familiebedrijf met eigen monteurs kunnen wij u zowel met ons huismerk als met A-merken altijd met een persoonlijk keukenadvies op maat bedienen.

Familiebedrijf. Aswa Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merkt u vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. En met bijna 40 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de juiste vakkennis.

Eigen monteurs. Onze eigen professionals verzorgen de montage van de keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge Aswa-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Huismerk. Met ons huismerk SilverLine hebben we een actueel modellenprogramma. We kiezen voor de mooiste materialen en kleuren afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de nieuwe lade van het merk Hettich, actuele frontkleuren, nieuwe frontafwerkingen voorzien van laserkanten, mooie houtselecties in beits en lakafwerkingen.

A-merken. We hebben diverse soorten keukens in onze collectie, variërend van landelijke keukens tot aan design keukens. In elke showroom van Aswa Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Ook op het gebied van inbouw apparatuur vindt u alle bekende A-merken als bijvoorbeeld Gaggenau, Miele en Siemens.

Keukenadvies op maat. Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. Aswa keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van uw persoonlijkheid. Kom langs in onze showroom. Of, nog beter, maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.
Ervaringen
Er zijn 34 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 32 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Schenkels op woensdag 16 apr 2014 '14 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe keuken hebben we ons in eerste instantie op Internet georiënteerd en omdat we de naam Aswa al kenden en de website ons aansprak zijn we naar de showroom in Helmond gegaan. Daar werden we geholpen door een fijne en meedenkende verkoper die ons goed adviseerde. Wat we met name prettig vonden is dat er gelijk duidelijkheid was over de prijs, er is geen geleuter en je weet waar je aan toe bent. We zijn nog wel naar een andere keukenleverancier geweest, maar daar begonnen ze met een offerte en voordat we de deur uit waren was die al euro 10.000 lager. De klantvriendelijkheid en de service bij Aswa zijn uitstekend, bij ons is de plaatsing ook super gegaan en ik heb geen enkele klacht gehad. Maar zou ik die alsnog krijgen, dan weet ik zeker dat het binnen de kortste keren wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Blij met Evert”
Door Corrie de Bruin op woensdag 26 mrt 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Via de projectontwikkelaar zijn we bij Aswa Keukens in Dordrecht wezen kijken en om te kunnen vergelijken zijn we ook bij Mandemakers geweest. We hebben voor Aswa gekozen omdat we in de showroom vakkundig en op een klantvriendelijke manier werden geadviseerd door Evert. Alle afspraken zijn nagekomen en toen na de oplevering bij het schoonmaken bleek dat er een kastje was beschadigd werd dit gelijk vervangen. Enige weken later is Evert nog persoonlijk langsgekomen om te kijken naar het eindresultaat. Hij constateerde een bolling bij de plaat van de afzuigkap, die we zelf niet eens hadden opgemerkt, en deze werd prompt vervangen. Onlangs hebben we de gratis check-up gehad, de keuken werd helemaal nagelopen om te kijken of alle deurtjes nog goed sloten en of verder alles in orde was. We zijn heel blij met de uitstekende service van Aswa en natuurlijk vooral met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Mevr. T.L., Helvoirt op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
In onze keuken, die wij ruim 15 jaar geleden bij Aswa Keukens in Helmond hadden gekocht, wilden we nieuwe apparatuur. Omdat de inbouw van de keuken toentertijd de enige verbouwing is geweest die probleemloos verliep en wij daaraan zeer goede herinneringen hadden, zijn we weer naar Aswa gegaan. We werden door dezelfde medewerker geholpen en weer tot volle tevredenheid, wij zijn wat je noemt een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Kwaliteit en service”
Door R. van Mierlo op woensdag 12 feb 2014 '14 | vestiging Helmond
Over mijn nieuwe keuken die ik bij Aswa in Helmond heb gekocht ben ik erg tevreden. In de showroom word je deskundig geholpen, de service is goed, alle afspraken worden correct nagekomen en ook de levering is vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Niets op aan te merken”
Door Remmers op donderdag 23 jan 2014 '14
Op advies van de aannemer van het nieuwbouwappartement hebben we de nieuwe keuken bij Aswa gekocht. In de showroom hebben ze een uitgebreide sortering en je wordt er goed geadviseerd. Ook toen er onlangs een probleempje met de vriezer was is dit direct verholpen. Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit, alles is dik in orde bij Aswa.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Origineel ontwerp”
Door Familie Siebes op woensdag 18 dec 2013 '13
Voor een nieuwe keuken in ons appartement hebben we meerdere showrooms bezocht, en op aanraden van onze neef, die onlangs bij Aswa keukens had gekocht en heel tevreden was, zijn we ook bij Aswa geweest. We werden er vriendelijk ontvangen en geadviseerd door Lodewijk. Hij bood uit zichzelf aan wat schetsjes te maken, en zijn voorstellen waren zo origineel, dat we besloten hebben met Aswa in zee te gaan. Over de klantvriendelijkheid en service niets dan lof, de levering en installatie verliep goed, en wij zijn helemaal tevreden. Lodewijk is persoonlijk nog komen kijken naar het eindresultaat, en dat hebben we erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Service is uitstekend”
Door Familie Leijten op donderdag 19 dec 2013 '13 | vestiging Dordrecht
De project keukenboer van onze nieuwbouwwoning vonden we wat prijzig en omdat een kennis van ons bij Aswa werkt zijn we daar terecht gekomen. We zijn erg tevreden over de service en de moeite die ze voor ons hebben gedaan. Alles is tot volle tevredenheid verlopen en we bevelen Aswa graag aan.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Alle moeite gedaan”
Door René PH op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Uden
Een correctie is hier op zijn plaats. Naar aanleiding van eerdere mijn reaktie op deze site heeft ASWA keukens contact met mij opgenomen. Het blijkt dat de offerte voor het vervangen van alle frontjes was gestuurd, omdat de originele frontjes niet meer leverbaar waren door fallissement van de fabrikant van de frontjes (worden dus niet door Siematic gemaakt). Dit was er toen niet bij verteld, anders had ik er alle begrip voor gehad. Men heeft alle moeite gedaan om mijn frontje alsnog te vervangen en heeft een leverancier gevonden die exact dezelfde frontjes kan maken. Helemaal super! Exact de goede maat en zelfs exact de juiste kleur. Geen verschil te zien. Helemaal super.

Eerdere ervaring van 29 maart 2016: Complete keuken (Siematic) gekocht. Prima geregeld. Goed ontwerp. Vlekkeloze installatie. Uitstekende monteurs. Alles in één keer geleverd. Toen, na 5 jaar, de bekleding van 1 deurtje los raakte (grote luchtbel erachter) werd dit redelijk snel (binnen enkele weken), en grátis, vervangen. Helaas gebeurde hetzelfde enkele weken later (toen de monteur het 1e deurtje kwam vervangen) ook met een 2e deurtje. De monteur zou het doorgeven en ik had erbij vermeld dat het niet gratis hoefde, als het maar opgelost werd. En was was de oplossing van ASWA? Een offerte van €2000,- om alle frontjes te vervangen, want opeens was een nieuw frontje niet meer leverbaar. Erg jammer ASWA, een gemiste kans.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanraden is zonder meer mogelijk”
Door A.B. op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Hilversum
Voor mijn nieuwe keuken heb ik me eerst via Google georiënteerd en daarna ben ik in een aantal keukenzaken wezen kijken. Uiteindelijk heb ik besloten om met Aswa in Hilversum in zee te gaan en met name wil ik de heer Ralph Hekkers bedanken voor zijn uitstekende begeleiding. Over de klantvriendelijkheid en de service ben ik zeer tevreden, de levering was zoals afgesproken en is correct verlopen. Een paar kleine toevoegingen zijn zonder problemen nageleverd. Gezien mijn ervaringen kan ik Aswa zonder meer aanraden voor de prijs/kwaliteit verhouding en voor de goede service. Wat ik ook heel prettig vond is dat er duidelijkheid is over de kosten en dat ze niet met een onzin prijs starten.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Klantvriendelijkheid staat hoog in vaandel”
Door Mevr. Verhoef op dinsdag 21 apr 2015 '15 | vestiging Hilversum
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers in de buurt wezen kijken en op aanraden van mijn zwager hebben we ook de showroom van Aswa keukens in Hilversum bezocht. We hebben voor Aswa gekozen om de ruime keuze en de goede service. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was goed. De levering is prima verlopen, en wat kleine dingetjes die nog gedaan moesten worden na de plaatsing zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Bij Aswa staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Volmondig voor Awa gekozen”
Door Maria S. op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Helmond
We hebben ons ook georiënteerd bij andere keukenleveranciers, maar volmondig voor Aswa gekozen. Met name de betrouwbaarheid en het goede meedenken waren voor ons belangrijk. Ook de uiteindelijke prijs viel ons niet tegen. De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is goed verlopen. Binnen een week werd er een deurtje kapot gemaakt door een logé, en dit is keurig door Aswa vervangen, een prima service. Over de kwaliteit van de keuken ben ik heel tevreden, alleen heb ik nog een vraag over het composiet aanrechtblad, hoe kun je dit het beste schoonhouden om de glans te behouden, ik zal hierover binnenkort even met Aswa over bellen.
Allereerst bedankt voor uw beoordeling! Wat betreft uw aanrechtblad, wellicht heeft u iets aan de volgende tips: http://www.aswakeukens.nl/over_aswa/tips___trucs/HOE_ONDERHOUD_IK_MIJN_COMPOSIETEN_WERKBLAD_.html?id=3214. MVG Kim van Lieshout REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Nette service”
Door Familie Van Leuken op maandag 29 sep 2014 '14 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe keuken hebben we ons goed georiënteerd bij meerdere keukenzaken en uiteindelijk zijn we geslaagd bij Aswa in Helmond. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we uitermate tevreden. Bij de aflevering waren een paar kleine dingetjes niet helemaal in orde, maar die zijn gelijk opgepakt en verholpen, de montage is verder zonder problemen verlopen. In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat het hele plaatje bij Aswa klopt.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kwaliteitsproducten”
Door Mevr. L. op woensdag 17 sep 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Omdat Aswa de projectleverancier was voor ons appartementencomplex 100hoog en we in de showroom in Dordrecht klantvriendelijk en adequaat geholpen werden zijn we niet verder bij andere leveranciers wezen kijken. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering is prima verlopen. Ook de kwaliteit van de nieuwe keuken laat niets te wensen over.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alle tijd voor een gedegen advies”
Door R.W. op vrijdag 31 jan 2014 '14 | vestiging Hilversum
Omdat er in de door ons bezochte modelwoning een keuken van Aswa was geplaatst zijn we via de bouwer bij de showroom in Hilversum wezen kijken. Deze showroom is erg groot zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Bovendien word je er op een vakkundige manier geadviseerd en wordt er alle tijd aan je besteed, zowel voor het ontwerp en de tekening als voor het uitzoeken van alle materialen. Na de plaatsing hadden we een klein probleempje met de Quooker waarbij Aswa ons niet kon helpen. Nadat wij dit aangekaart hadden bij de leverancier werd dit gelijk verholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Moniek Biesaart op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Helmond
We dachten dat we met ons budget niet konden slagen bij Aswa keukens. Toch gaan kijken in de mooie showroom van Helmond en daar werden we goed geadviseerd door Huib. Wat er allemaal mogelijk was met ons budget en hij had tevens goede tips: waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden (materialen en positie apparatuur). Er werd netjes gewerkt door de vakkundige monteurs en zijn erg tevreden met het mooie eind resultaat!
Mooi eindresultaat van de keuken
Mooi eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Veel vertrouwen”
Door Mevr. M.P. op dinsdag 13 mei 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Een collega van mijn partner raadde ons aan om voor onze nieuwe keuken bij Aswa te gaan kijken en het moderne aanbod dat ze daar hebben sprak ons meteen aan. Wij hadden een ervaren adviseur die niet gelijk in de verkoopmodus sprong maar goed met ons meedacht en ons op een vakkundige manier wegwijs maakte in alle mogelijkheden. Over de kwaliteit van de geleverde keuken ben ik heel tevreden, we hebben een klein probleempje met een kraan die niet helemaal optimaal functioneert, maar dat moet ik nog aankaarten bij Aswa. De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is volgens afspraak verlopen. Wat ik ook heel prettig vond is dat je bij de definitieve bestelling geen aanbetaling hoefde te doen, dat gaf gelijk veel vertrouwen in het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door L.B. op woensdag 29 jan 2014 '14
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Aswa, alles was tot in de puntjes verzorgd en is prima en geheel volgens afspraak verlopen. Het enige minpuntje vond ik het bewaarboek, dat je als bijlage bij de koopovereenkomst krijgt. Er staan allerlei verplichtingen voor de koper in en is geschreven in een stijl die echt uit de tijd is. Onze ervaring met Aswa was precies het tegenovergestelde, we hebben ze als een zeer klantvriendelijk en service gericht bedrijf leren kennen en bevelen ze van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Jochem op dinsdag 4 feb 2014 '14 | vestiging Uden
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we meerdere keukenshowrooms bezocht, en via de projectontwikkelaar zijn we bij Aswa in Uden terecht gekomen. Over Aswa kan ik kort zijn, we werden er door Vincent Nissen vakkundig geadviseerd, de service is uitstekend en ze zijn erg klantvriendelijk. Mede omdat we zo tevreden zijn heeft mijn broer inmiddels ook een keuken bij Aswa gekocht.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader”
Door Dekker op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Hilversum
Wij zijn bij de locatie in Hilversum geweest en zijn erg goed geholpen. Ze denken goed mee en geven je de tijd om na te denken. We hebben geen gekke prijzen op onze offerte gekregen, maar gewoon een normale prijs dicht in de buurt van wat wij begroot hadden voor onze keuken. Bij meerdere keukenzaken krijg je vaak een offerte met een prijs die het dubbele is van wat je begroot hebt en waar dan ineens de helft vanaf gaat onder het mom van "korting". Bij Aswa is dit dus niet het geval en krijg je meteen een behoorlijk goede prijs. Offerte wordt duidelijk uitgelegd en mag je mee naar huis nemen. Bij Aswa werken vriendelijke mensen die correct en snel handelen en ik zou Aswa zeker aanraden.

Naschrift 20 januari 2017: Plaatsing van de keuken is goed gegaan. Er moeten nog een paar dingen nageleverd worden. Dit wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Na zoveel jaren nog steeds bedankt”
Door Marianne van Schilt op zondag 30 okt 2016 '16 | vestiging Helmond
De 1e keuken voor Robbert getekend in Uden in 1993. Hij heeft iets moois gemaakt van onze hele kleine keuken. Toen al een hoogglans wit keuken zonder handgrepen. Al vele jaren kook ik voor veel gasten en heeft hij mijn keuken zo efficiënt mogelijk gemaakt. Kan weer helemaal blij worden van mijn keuken. Chapeau, kom zeker weer bij je terug als ik afscheid moet nemen van mijn zo vertrouwde keuken. Na zoveel jaren nog steeds bedankt.. Groet uit Uden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vernieuwende ideeën”
Door Familie Hanse op woensdag 12 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
Op advies va onze interieurarchitect zijn we bij Aswa Keukens in Helmond wezen kijken. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, ze denken met je mee en zijn erg betrokken bij hun product. Je merkt aan alles dat ze een goede keuken willen leveren en pas tevreden zijn als de klant ook 100 % tevreden is. Daarbij komen ze met vernieuwende ideeën om een ideale keuken voor je te maken. Er waren een paar kleine dingetjes niet helemaal goed gegaan, maar die zijn direct en goed opgelost. De klantgerichtheid is top.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door S. Venema op vrijdag 15 jan 2016 '16 | vestiging Helmond
Na veel keukenzaken bezocht te hebben uiteindelijk ook bij ASWA binnen gelopen op aanraden van anderen. In Helmond ben ik erg goed geholpen, ik wist al heel goed wat ik wilde hebben en samen met (adviezen van) de verkoper een keuken samengesteld. Ook fijn is dat de verkoper totaal niet opdringerig was (een groot verschil met de andere zaken waar ik geweest ben). Het is uiteindelijk wel wat duurder geworden dan de bedoeling was, maar de keuken is nog beter dan ik me had voorgesteld. Ook het monteren gebeurd met veel zorgvuldigheid. Bij levering miste een greeplijst die vandaag is geplaatst waarbij de monteur meteen een paar puntje die ik ben tegengekomen perfect heeft opgelost! Ik ben erg blij dat ik bij ASWA de keuken heb gekocht, want de service die ze leveren kom je nog maar zeer zelden tegen. Al helemaal voor een "starter" keuken in de lagere prijsklasse.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Familie Vlasman op vrijdag 20 dec 2013 '13 | vestiging Hilversum
In ons huurappartement stond al een keuken van Aswa, en omdat we die graag wilden uitbreiden zijn we bij Aswa gaan kijken, We werden er uitstekend geholpen en zijn erg blij met het resultaat. Bij de montage van het aanrechtblad was een stukje afgebroken en de knopjes van de afzuigkap zaten wat te hoog, maar beide zaken zijn netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Kwaliteit keukens”
Door Mevr. J.M. Raijmakers op woensdag 15 jan 2014 '14
Ik kende Aswa alleen van het langs de showroom rijden en op mijn zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik, met de door mij gemaakte opzet voor een nieuwe keuken, maar eens binnengestapt. Wat ik heel prettig vond is dat ze bij mij thuis zijn wezen kijken, zodat ik advies op maat kreeg. Over de nieuwe keuken, de service, de levering, de klantvriendelijkheid, kortom over alles ben ik zeer tevreden. Het enige minpuntje vond ik dat er in principe geen gespecificeerde offerte wordt gegeven, je krijgt een totaal bedrag. Omdat ik al bij Altis in Oss was wezen kijken wist ik dat het bedrag in orde was, maar dat had ik toch graag anders gezien.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Prachtig ontwerp”
Door Mevr. Van der Ven op donderdag 2 okt 2014 '14 | vestiging Helmond
Wij zijn bij meerdere keukenshowrooms geweest en omdat we via via alleen maar goede verhalen over Aswa hadden gehoord zijn we ook daar wezen kijken. We werden er op een prettige manier geadviseerd en met name met het ontwerp van de keuken zijn we heel blij. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof. Alle afspraken zijn correct nagekomen en de levering is goed verlopen. Op mijn klachten over een paar kleine dingetjes die niet helemaal in orde waren werd adequaat gereageerd. Al met al zijn we heel tevreden met de nieuwe keuken en kunnen we een bezoek aan Aswa zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Gonnie van den Baart op dinsdag 20 sep 2016 '16 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht bij Aswa Helmond. Bij oplevering van huis bleek dat de keuken nog niet was opgeleverd. Service van Aswa Helmond gebeld en vertelt wat we niet goed vonden. We hebben monteur Ramon de Leijer van Aswa Helmond gehad en die heeft alle fouten voor ons hersteld. Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Ramon, hij is een kwaliteitsmonteur.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Origineel ontwerp”
Door Familie Roozen op woensdag 5 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
In het voortraject zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken en op advies van onze interieurarchitect zijn we naar de showroom van Aswa keukens gegaan. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de originele ideeën voor het ontwerp van onze keuken vonden we erg prettig. De levering en de montage zijn prima verlopen en we kunnen zeer zeker aanraden om eens bij Aswa Keukens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed gevoel”
Door M.v.S. op dinsdag 18 feb 2014 '14 | vestiging Helmond
Vrienden hadden ons aangeraden om bij Aswa Keukens te gaan kijken. We zijn ook nog bij een andere keukenzaak geweest maar bij Aswa hadden we direct een goed gevoel en daar hebben we onze nieuwe keuken gekocht. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend. We hadden een klein probleempje dat direct en tot volle tevredenheid is opgelost.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“aswa kwaliteit uitstekend”
Door nico swierstra op woensdag 21 mei 2014 '14 | vestiging Hilversum
na veel omzwervingen zijn we uiteindelijk bij aswa hilversum beland. Wij werden uitstekend geadviseerd. Onze keuken was kwa indeling zeker geen standaardkeuken. Met de adviezen van Aswa zijn we tot een optimaal gebruik van de ruimte gekomen. Ook de prijs / kwaliteit vonden wij verrassend goed. Simatic is in onze ogen een A merk. Dit is zeker niet in de prijs te ontdekken. In vergelijking met b.v. Grando zijn wij goedkoper uit! De kleine probleempjes die er waren zijn snel en volledig naar onze zin opgelost. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door Mevr. H. op maandag 16 dec 2013 '13 | vestiging Helmond
Omdat onze zoon een keuken bij Aswa had gekocht en hierover erg tevreden was zijn we voor onze nieuwe keuken onder anderen ook in de showroom van Aswa in Helmond wezen kijken. We zijn er meerdere keren geweest om de zaken door te nemen en hadden elke keer het gevoel dat men alle tijd voor ons nam, er was hun niets te veel. Prettig in Helmond is dat er zoveel keuze in de showroom is, zodat je kunt zien wat je koopt. De levering is probleemloos verlopen en ook wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van Aswa.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Aankoopervaring”
Door Iwan M. op zondag 3 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waarvan Aswa de projectleverancier is. Bij Aswa in Dordrecht hebben wij fijne gesprekken gehad met Jan Hess en heeft hij met zijn klantvriendelijkheid, inzicht en advies ons over de streep weten te trekken om de keuken bij hun af te nemen. Wij zijn wel eerlijk geweest bij ons eerste gesprek dat we ook een afspraak hadden in Duitsland bij een keukenboer, en dat we daar ook eerst op wilden wachten. Helemaal geen probleem voor deze beste man, en ook nadat we dit aangegeven hadden, was er totaal geen opdringerig gedrag van hem. Hij heeft ons ook uitstekend geadviseerd en meegedacht hoe we bepaalde dingen het beste konden doen. Wij zouden Aswa zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Hoefden niet aan te betalen”
Door M&S 103 op vrijdag 6 apr 2012 '12 | vestiging Dordrecht
Wij hebben gisteravond een SieMatic keuken gekocht bij Aswa keukens in Dordrecht en nog goedkoper dan een Bruynzeel keuken, inclusief inmeten, transport en volledige montage. Hoefden ook niet aan te betalen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Goed advies”
Door Giesbers op maandag 22 sep 2014 '14 | vestiging Helmond
Omdat Aswa bekend is bij het bedrijf waar ik werk en ook familie van me bij Aswa een keuken heeft gekocht ben ik er ook naar toe gegaan. Ik werd door een zeer kundige verkoper geholpen die me heel goed adviseerde. Bij de installatie bleek er een deukje in het rooster van de afzuiging te zitten, daar heb ik een mailtje over gestuurd en dat is toen gelijk opgepakt en inmiddels in orde. Mijn nieuwe keuken ziet er goed uit en ik heb helemaal geen klachten.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“SieMatic Keuken”
Door Mevr. B. op maandag 19 mei 2014 '14 | vestiging Hilversum
Omdat ik speciaal weer een SieMatic keuken wilde en van andere bewoners van het appartementsgebouw goede verhalen over Aswa hoorde ben ik daar terechtgekomen. Over de service en de klantvriendelijkheid ben ik heel tevreden, de keuken werd op tijd geleverd en paste precies. Na de plaatsing kwam er nog een andere installateur om te kijken of alles 100% in orde was. De grote showroom vond ik een pluspunt, er staan veel opstellingen zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (6 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (15 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (7 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (2 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens