Feedback
9,8

George van Dijke

Website: georgevandijkemontage.nl "Fantastisch" score uit 167 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
georgevandijkemontage.nl | tel: 0186-662123 | Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Delft, Moordrecht, Oostvoorne en Dordrecht.

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.


Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.
Ervaringen
Er zijn 167 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren159 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 167 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
Nieuwe douche
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbaar & vakkundig”
Door Mark van de Pas op donderdag 13 jul 2017 '17
"Ouderwetse" degelijkheid en betrouwbaarheid verbonden aan modern vakmanschap. Dat is wat me als eerste te binnenschiet als ik mijn ervaring met Georgevandijkemontage moet beschrijven in een zin.

Het toilet en de badkamer in mijn appartement (bouwjaar 1994) waren na 22 jaar nodig toe aan een renovatie. Maar hoe vind je een betrouwbaar montage bedrijf? Ook ik ken de 'drama'-verhalen vanuit familie, vrienden en kennissen waarbij zich na een verbouwing achteraf allerlei (verborgen) gebreken openbaren (lekkages, verstoppingen, etc). Het kiezen van een montage bedrijf lijkt één grote gok. Via qasa.nl vond ik George van Dijke. Het is bekend dat sommige bedrijven betalen voor het plaatsen van goede reviews maar deze 165 enthousiaste verhalen waren overduidelijk geen nep-reviews. Dus George van Dijke benaderd voor een offerte. Hierna verliep alles zoals in de 165 enthousiaste reviews werd beschreven.

De heer van Dijke van kwam langs om de bestaande situatie te bekijken en mijn ideeën en verbouwplannen te horen. Daarbij kreeg ik al direct tips voor de keuze van technisch goede materialen, ed. De tegels heb ik gekocht bij Tegelhandel Numansdorp. Ook daar werd ik bijzonder prettig geholpen.

De uitvoering van mijn project was in handen van dhr Kalkman. Onder zijn bevlogen en vakkundige uitvoering ontstond in 4 weken een perfect afgewerkte nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Vrijwel dagelijks werd de voortgang kort besproken en soms werd ook gevraagd welke (technische) oplossingen mijn voorkeur hadden. Nergens werd even 'snel snel' wat gefixt.
Veel aandacht kreeg het tegelplan en tegelwerk. Uitgebreid werden de opties en mogelijkheden doorgenomen voor het (bij-)snijden van de tegels en hoe de voegen en 'zichtlijnen' zouden lopen over de muren en vloer.
Hierdoor werd meteen ook duidelijk dat ik ruim in de tegels zat. Daarop stelde dhr Kalkman voor om in het douche-gedeelte een extra rij 'accent' tegels aan te brengen. Perfecte tip! Zie foto. En ook in het toilet was er een aangename verrassing. Ik vind zo'n aluminium of rvs hoekstrip op het tegelwerk van het spoelreservoir ronduit lelijk. Geen nood. De tegels werden keurig in verstek geslepen zodat er 'om de hoek' getegeld kon worden, zonder een lelijke in het oog springende metalen hoekstrip. Dat zijn nou echt dingen waar ik blij van wordt.

Ik kan Georgevandijkemontage van harte aanbevelen. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Alles verliep bijzonder prettig en op rolletjes. Een echte 5 sterren ervaring.
Toilet
Toilet
extra rij 'accent tegels' achter het douche gedeelte.
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Badkamer helemaal naar wens
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Hoozemans op woensdag 14 jun 2017 '17
Ook onze badkamer was aan vernieuwing toe ! Na een bezoekje aan de achterburen waar een badkamer renovatie was gedaan, waren we snel overtuigd dat een verbouwing in goede handen was bij fa. van Dijke. Het alternatief, stad en land afrijden en zoeken naar badkamerinrichting en aannemer sprak ons niet aan.
We hebben een afspraak gemaakt met George, er is gemeten en geadviseerd en daarna zijn we bij Plieger langs geweest voor een tekening en uitzoeken van meubilair en sanitair. Ook wij hadden maanden bedenktijd vanwege de drukte. Tussentijdse wijzigingen in inrichting waren geen probleem voor Plieger en van Dijke. De renovatie zelf verliep zeer soepel en volgens planning. Alles werd keurig afgeplakt en dagelijks gestofzuigd. Raymond was alleen werkzaam, en hierdoor kon er dagelijks afstemming plaatsvinden en kon hij advies geven. Het resultaat is fantastisch ! Netjes afgewerkt en heel mooi. Wij zijn heel gelukkig met onze nieuwe badkamer. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service”
Door Annemieke Dekking op vrijdag 26 mei 2017 '17
Vijf jaar na het plaatsen van onze nieuwe badkamer hadden we een nieuwe douchekraan nodig. Door onze geweldige ervaring firma van Dijke gebeld met verzoek nieuwe kraan te plaatsen. Dit is na vijf jaar gratis en accuraat gedaan. Service is geweldig!!

Eerdere ervaring van 29 december 2013: Afgelopen maand verbouwing toilet gehad. Wij hebben evenals voor de verbouwing van onze badkamer in 1999 gebruikt gemaakt van het installatie bedrijf van George van Dijke. Een duidelijke en complete offerte gehad voor de verbouwing. De totale verbouwing is deskundig, vlot en netjes uitgevoerd. Iedere dag uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden en de planning voor de volgende dag gehad. Deskundige, vriendelijke mensen in ons huis gehad. Wij willen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen, omdat alles bespreekbaar is en alle afspraken tot in detail worden nagekomen. We zullen zeker bij een toekomstige verbouwing weer gebruik maken van de service van het installatiebedrijf George van Dijke en kunnen dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 '17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
Badkamer mooi geworden
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 '17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Renovatie naar tevredenheid”
Door Familie Kooiman op zondag 30 apr 2017 '17
In een kort tijdbestek hebben de werknemers van George van Dijke zowel onze toilet als onze badkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer prettig ervaren. 2x Rob, Jaap, Joop, Cor en de stukadoor, (hopelijk niemand vergeten) ze werken netjes en professioneel. Ze communiceren goed. Ook onze ervaringen met George waren heel fijn. Een man die open staat voor ideeën. Een dikke duim voor dit bedrijf en zijn werknemers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“We kunnen kort zijn”
Door Gerard en Michelle op vrijdag 28 apr 2017 '17
We kunnen kort zijn: het werk wat Jaap, Cor (en Rob) van de firma George van Dijke bij ons geleverd hebben was in één woord fantastisch. Een moeilijke situatie, door een onvoorzien slechte ondergrond die tevoorschijn kwam, is met flexibiliteit, veel doorzettingsvermogen en zeer goed vakmanschap omgetoverd tot een pracht badkamer. Ook toen de laatste afwerking die door onszelf gedaan zou worden in de knel kwam door een gipspootje kwam George met een prachtoplossing. Wij zijn heel heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 '17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Meer dan een 10”
Door Willemdirk van den Berg op woensdag 26 apr 2017 '17
Een tijd terug had George bij ons de badkamer verbouwd. Op een gegeven moment een kleine scheur ontdekt op de rand van de gipsplaten. Contact opgenomen. In no time was de scheur bijgewerkt en het plafond opnieuw gestukt. De samenwerking tijdens de verbouwing was al uitstekend, maar de service achteraf ook meer dan een 10.

Eerdere ervaring van 15 juni 2014: George en zijn mannen leveren absoluut kwaliteit, werken rustig, overleggen goed, denken mee en verder dan wij, anticiperen, zijn flexibel, zeer goede prijsstelling in vergelijking met anderen, goed bereikbaar voor vragen, communiceren goed bij onverwachtse zaken, onthouden ook wat afgesproken is. Kortom serieus gemeend, niet verder zoeken.. gewoon doen. U gaat er gelukkig van worden. Hadden we maar van dit soort bedrijven in Nederland.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een service”
Door A.de Kramer op dinsdag 11 apr 2017 '17
Ruim drie jaar geleden is de badkamer door George van Dijke tot mijn grote tevredenheid geplaatst.Deze week werkte de drukschakelaar van het toilet niet meer.Ondanks dat de apparatuur niet via George van Dijke was geleverd. stond zijn medewerker Rob dezelfde dag voor de deur om het euvel te repareren.Wij hebben hier een uitstekend gevoel over.Wat een service na ruim drie jaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 '17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
Badkamer volledig verbouwd
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Gabrielle Roomeijer op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Wat een fantastische mensen. Mijn ouders, op hoge leeftijd en ziek, kregen lekkage in de badkamer. Met spoed een nieuwe nodig! George van Dijke heeft het allemaal met spoed geregeld! Super mooie badkamer en keurig netjes afgewerkt. Dankjewel!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Bas Versloot op donderdag 16 mrt 2017 '17
Ik heb mijn toilet beneden en mijn badkamer boven geheel opnieuw laten zetten bij George. Wij zijn uitermate tevreden met het plaatsen hiervan. Het zijn allemaal op en top vaklui. Prima in de communicatie. Ook de verwerking eromheen gaat prima. Zeker geen " rauwdouwers". Ik hoop dat mijn badkamer over 20 jaar er nog net zo bij staat, als mijn keuken. Want deze was ook tien jaar geleden gezet Door George, en staat nog als nieuw. George bedankt voor jullie goede zorgen en deskundige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed vakwerk”
Door Schilthuizen op dinsdag 7 feb 2017 '17
Goed vakwerk geleverd, in goed overleg, en met grote nauwkeurigheid vanaf 3D tekening een nieuwe badkamer gerealiseerd . Wij bevelen George en zoon en zijn monteur ( waarvan ik niet weet of ik hierbij zijn naam mag noemen!) van harte aan.. Aanrader dus....
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Familie Frijters- van Rijsbergen op zaterdag 4 feb 2017 '17
In januari is bij ons een nieuwe badkamer en nieuw toilet geïnstalleerd. Eerst werd alles netjes afgeplakt en bescherming aangebracht. Er werd steeds keurig gewerkt, het puin en uitgebroken meubels werden afgevoerd, op het eind van de dag was de rommel steeds opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Zelfs nadat de badkamer was voltooid, was de fa. Van Dijk niet te beroerd om nog accessoires te komen bevestigen. Super! Prima service en klantvriendelijke benadering. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 '17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Feenstra op woensdag 4 jan 2017 '17
Een heel prettig oriëntatie gesprek gehad met George va Dijke. Bij Plieger vriendelijk behandeld, deskundig advies. Tijdens de uitvoering keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles netjes afgeplakt. Resultaat boven verwachting. Wij vinden George van Dijke een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Een man een man”
Door Eiso en Wil Broersma op dinsdag 20 dec 2016 '16
Een man een man, een woord een woord. Dat is Goerge van Dijke en dat heeft hij en zijn medewerkers meer dan waar gemaakt. Transparante afspraken, goed en vakkundig advies en kwaliteitswerk. Het resultaat is meer dan we hadden verwacht. De empathie van George, Jaap, Joop en Cor ten aanzien van onze wensen zijn bijzonder en hebben bijgedragen aan een droomresultaat. Bedankt jullie zijn toppers.
Droomresultaat badkamer
Droomresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klasse”
Door Martin van der Does de Bye op woensdag 23 nov 2016 '16
Al bij de voorbereiding een heel goed gevoel. Duidelijke focus op kwaliteit. Badkamer en toilet ontworpen bij Plieger. Tegels uitgezocht. De verbouwing start op de afgesproken datum. Roland werkt heel precies. Niet gehaast. Meerwerk geen verrassing. De grootste verrassing was de melding na oplevering dat er schade aan de douchebak was geconstateerd en dat reparatie al in gang was gezet. Schade? Echt niet te zien. Heeeeeel klein plekje. Klasse om alles zo netjes af te wikkelen. Warm aanbevolen dus! Dank Roland, Cor, Rob en George
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 '16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
Badkamerpaleis
Badkamerpaleis
badkamer voor de verbouwing
REACTIE VAN BETSY ROOK
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Het klopt echt”
Door Jansen op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn perfectionisten die geloven in vakwerk. Bij Van Dijke blijft iedere
schoenmaker bij zijn leest. De tegelzetter Cor heeft zijn uiterste best gedaan om onze 13x13 tegeltjes super te laten uitkomen. Daarbij ging hij echt verder dan het gewone: "Ik verdeel het zo goed mogelijk over de ruimte.". Het tussenwandje werd door hem nog een extra cm opgepikt zodat op de kop hele tegeltjes paste. Hij
overlegde voortdurend met ons. Hij had goed door dat we daarin een eigen visie hadden, die gelukkig met de zijne overeenkwam. Er had niet mooier getegeld kunnen worden! Hij kon ook zo'n mooi werk verrichten omdat Jaap, de sloper, voorbereider en monteur, alles al doordacht had voorbereid. en nadat Cor was vertrokken heeft hij gezorgd voor een perfecte afwerking. Kitten kan heel lelijk of zo mooi als Jaap het kan. Ook Jaap stelde kleine verbeteringen in het plan voor, ook als dat extra werk betekende. Kleine dingen zoals het 3 cm opschuiven van een
douchescherm kan een veel mooier resultaat geven. Ook al schudde hij soms zijn hoofd over onze, soms aparte, gekke wensen, niets was hem teveel om aan die wensen tegemoet te komen. Daarbij waren het ook gewoon fijne mensen om drie weken lang over de vloer te hebben. Ze hielden zelfs in de gaten dat ze onze binnenkatten niet lieten ontsnappen. Bij Plieger moet je zelf heel goed weten wat je wilt, er is niet echt visie of de wil om verder te denken dan het gebruikelijke. Maar bij tegelhandel Numansdorp bleef Arjan geduldig en op de achtergrond meedenken, ook bij ons vijfde bezoek. En het douchen in die drie weken? Voor €180 euro prima gedouched in een tijdelijke douche van doucherent. Alles zorgvuldig geregeld door Koos, de eigenaar. Bang voor stof? Door de perfecte afzuiging hebben we daar nauwelijks last van gehad. George hield de supervisie en zijn geduld, ook nadat we ons plan na de eerste offerte volledig omgooide. Fijn dat er niet word neergekeken op een badkamermeubel van ikea, ook die wordt met zorg geïnstalleerd. Alle afspraken werden perfect nagekomen. Kortom, dit bedrijf zegt niet alleen dat ze klantgericht zijn en gaan voor het allerbeste resultaat, ze maken het ook waar.
Fam Jansen dank voor uw mooie bericht, daar doen wij het voor . Was inderdaad afwijkende bad kamer, met nadruk een uitdaging, betreft plieger geld het zelfde . Veel succes met uw badkamer . Groet George en Rob van Dijke REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reviews zijn overtroffen”
Door P.R. de Rooij op vrijdag 4 nov 2016 '16
Als verbouwingsgroentjes met een mening via qasa een bedrijf gezocht voor het plaatsen van onze badkamer. Wij hadden onze twijfels bij alle positieve reviews, maar de reviews zijn gedurende het gehele proces bevestigd en overtroffen. Wij hebben een prachtige badkamer die goed gemonteerd is. Kortom George van Dijke levert goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 '16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
Fotocollage
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complimenten”
Door Dirk op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wat moet ik toevoegen aan alle lovende woorden op de site. Inderdaad prima vaklui die vakwerk leveren. Alles zeer zorgvuldig afgeplakt en elke dag rommel opgeruimd. Dat is tekenend voor hoe die vaklui willen werken. Complimenten. Ik zou het bedrijf zéker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
Douchehoek
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 '16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
Prachtig badkamerresultaat
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel blij met eindresultaat”
Door fam. v. Nieuwenhuijzen op donderdag 20 okt 2016 '16
Wegens een grote scheur in het waterreservoir van het toilet, waren wij genoodzaakt om dit te laten herstellen. Aangezien deze niet meer leverbaar was , besloten wij om heel het toilet te renoveren. Wij contact gezocht met George van Dijke, gezien de resultaten en ervaringen die wij hadden met de renovatie van douche en keuken in het verleden. In 1e instantie kregen wij te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden. De situatie uitgelegd, en de volgende morgen kwam er iemand om een offerte te maken. Het balletje ging toen rollen, tegels uit zoeken en na 3 a 4 weken was deze klus geklaard. Er werd snel en netjes gewerkt. Goed op elkaar ingesteld. Goed overleg met ons. Zeker een aanrader! Wij zijn dan ook heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 '16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
Geplaatste badkamer
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
Opgeknapt toilet
Opgeknapt toilet
+ Toon extra foto van Qasa
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakmannen”
Door J.Kranendonk op zaterdag 1 okt 2016 '16
Via Qasa bij George van Dijke en Zoon terecht gekomen.Direkt hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf.Bij Plieger het sanitair en bij tegenhandel Numansdorp de wand en vloertegels besteld ook daar prima geholpen. De badkamer en het toilet is helemaal naar ons zin. Al het leidingwerk keurig weggewerkt,installatiewerkzaamheden,kitranden en afwerking fantastisch! Niets is teveel,overal word een oplossing voor bedacht.Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Aad heeft goed werk geleverd o.a prachtig tegelwerk. Bedankt Aad, George, Rob, Jaap, en de stukadoor. Jullie zijn vakmannen. Daarom kunnen wij dit bedrijf iedereen aanbevelen! Groetjes Fam Kranendonk uit Barendrecht
REACTIE VAN J.KRANENDONK
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
Onze nieuwe badkamer
Onze nieuwe badkamer
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 '16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
Perfecte plaatsing
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 '16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. Kerskes te Rotterdam op donderdag 4 aug 2016 '16
In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Het begon al met binnenkomst. Alles afplakken e.d. Zoveel mogelijk stofvrij werken. Het was best wel een ingrijpende klus. Er moest van twee ruimten 1 badkamer gemaakt worden. Maar het resultaat mag er zijn. Iedereen die aan deze klus gewerkt heeft nogmaals onze dank voor het uitstekende werk dat jullie afgeleverd hebben. Joop de tegelzetter, Jaap de all-rounder, Rien de stukadoor etc. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 '16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Danny Sonneveld op donderdag 28 jul 2016 '16
Eerste ervaring op 15 februari 2015: Wij zijn lange tijd bezig geweest met ons te laten informeren en adviseren. Via internet (na goede recensies) bij George van Dijke terecht gekomen. Zeer goed geadviseerd. Nu is de verbouwing van de badkamer en het toilet net achter de rug en zijn wij erg tevreden over het resultaat. Vakkundige monteurs werken netjes en goed! Kortom een aanrader!.

Aanvulling ontvangen op 28 juli 2016: Gisterochtend mail gestuurd naar George over beginnende schimmelplekken in onze 1 jaar oude badkamer. Gistermiddag belde George dat hij het erg vervelend vind. Schilder zou contact met mij opnemen. Gisteravond belde deze al voor het maken van een afspraak. Vanmorgen is hij al langs geweest om het plafond te schilderen. Ook nog wat advies gekregen over ventileren. Wat een super snelle en goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Van Dijk op woensdag 13 jul 2016 '16
Wij hebben bij ons nieuwbouw huis gekozen om de badkamer en toiletten casco op te laten leveren, omdat wij bij de bouwer van ons huis beperkt waren in onze keuzes. We hebben toen George van Dijke gevonden via Qasa.nl. Wij hebben samen met George van Dijke en Plieger onze ideeën verwerkt in een ontwerp van de badkamer. Wij wilden graag een gietvloer die door een andere partij is aangebracht en dit was ook geen probleem. Na de oplevering van ons huis is George van Dijke alle gemaakte afspraken nagekomen en de badkamer en toiletten zijn keurig gemonteerd. Ook de combinatie met een gietvloer is zeer geslaagd. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Pieter en Mariet de Mol, Dordrecht op maandag 4 jul 2016 '16
Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Hans Rohde op maandag 27 jun 2016 '16
Via George van Dijke in contact gekomen met Plieger en tegelhandel Numansdorp, perfect geholpen en alle wensen zijn omgezet in een prachtige badkamer, probleemloze oplevering en niets anders als lof, alle afspraken zijn perfect nagekomen, ze denken mee en ondersteunen met het zoeken naar goede oplossingen tijdens de bouw. Meer dan prettige samenwerking, ga zo door mannen.....
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 '16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Toilet
Toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne service”
Door L den Hartog op vrijdag 10 jun 2016 '16
3,5 jaar geleden heeft de firma van Dijke bij ons een mooie en nette badkamer geplaatst. Helaas was nu onze draaiknop van de stop van het bad kapot gegaan. Hiervoor gebeld en gelijk werd er actie ondernomen. Na 2 dagen hadden we kosteloos een nieuwe stop ontvangen. Fijn dat het zo snel en zonder problemen was geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer secuur”
Door Fam. van Rossum op donderdag 9 jun 2016 '16
Na veel twijfels bij andere aanbieders zijn we bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via internet. Na alle reviews gelezen te hebben, hebben we een afspraak gemaakt.
Rob kwam bij ons thuis en hebben onze wensen verteld. Vanaf het eerste moment hadden we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel bij ons thuis, telefonisch en via de mail. Verder zijn de werkzaamheden netjes en vlot achter elkaar uitgevoerd. Ze werken zeer secuur, van het slopen tot de afwerking. Ieder onverwachte situatie wordt direct aangepakt en naar tevredenheid opgelost. De totaalprijs van de badkamer viel lager uit dan bij alle andere offerte die we hebben gehad en daarnaast heb je ook echte vakmensen in huis. Alles wordt ook netjes afgeplakt en geveegd als ze weggaan. Je hebt zo weinig tot geen overlast van stof en je spulletjes blijven netjes. Bij Plieger en Tegelhal Numansdorp zijn wij zeer goed geadviseerd. Ze nemen daar echt de tijd voor je met als resultaat een badkamer die naar je zin wordt. Deze zijn zeer vakkundig en netjes geïnstalleerd. Ook hebben wij een nooddouchecabine laten plaatsen via Doucherent zodat we thuis konden blijven douchen. Dit is echt een uitkomst. Het resultaat voldoet helemaal aan onze hoge verwachtingen. De badkamer is mooier dan we hadden durven dromen. George, Rob, Raymond (& andere collega's) bedankt voor onze prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische goede service”
Door dhr. en mw. Arkesteijn op woensdag 25 mei 2016 '16
Fantastische goede service. Na 8 jaar ons toilet nog zonder kosten gerepareerd. Wij raden dit bedrijf van harte aan. Zijn specialist in hun branche. Wanneer je een mail stuurt met daarin je vraag krijg je binnen een dag antwoord. Dit kun je maar van weinig bedrijven zeggen. Hartelijk bedankt top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Iedereen bedankt”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 '16
Als je geen ervaring hebt met verbouwingen van een keuken of badkamer is het bedrijf van George van Dijke echt een ongelooflijke aanrader. Wij hebben in onze woning de keuken, toilet en badkamer laten verbouwen en een oude (tweede, kleinere) badkamer laten verwijderen en laten afwerken. Van begin af aan voelt het prettig en vertrouwd om met de heren Van Dijke in gesprek te zijn. Zowel vader George als zoon Rob weten precies waar ze het over hebben als het gaat om de planning, materiaalkeuze en (on)mogelijkheden binnen een ruimte. Hun offerte is gedetailleerd en duidelijk en wordt goed doorgesproken. Het bedrijf heeft het razenddruk maar toch werd al vrij snel gestart (bij ons werd verbouwd in een nog niet bewoonde, bestaande woning). Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel telefonisch als via de speciaal aangemaakte groepsapp. Een aanrader!! Wij hebben de materialen voor zowel de keuken als de badkamer gekocht bij de partnerbedrijven van George: KeukenatHome, Plieger en de Tegelhal in Numansdorp. Dit zijn overigens ook heel fijne bedrijven om te kopen, met snelle levertijden en vriendelijke ontvangst en het meedenken is geweldig.

Tijdens de verbouwing werd er keurig gewerkt en omdat we zowel de badkamer als de keuken door hen hebben laten verbouwen (alles in één hand, ook een echte aanrader) werd er steeds goed gepland en bleef de voortgang er in. Ook complimenten omdat wij zelf tijdens de verbouwing nogal eens een idee kregen voor dit of dat, hier werd altijd goed naar geluisterd en, voor zover mogelijk, in de planning inbegrepen. Ook hield het bedrijf goed rekening met de andere vaklui die over de vloer kwamen. Het resultaat is helemaal naar ons zin en we zijn er nog elke dag blij mee!! Dus: George, Rob, Jaap, Joop (de tegelzetter:top!!!!!), andere Rob, o ja en ook MItchel (en mochten we nog iemand zijn vergeten: ook): Bedankt voor de prettig verlopen verbouwing. Eigenlijk bijna jammer dat het voorbij is en succes met de volgende klussen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 '16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 '16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
Badkamer
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ze willen echt dat je tevreden bent”
Door René op vrijdag 29 apr 2016 '16
Zoals in eerdere review beschreven hadden we wat problemen met de installatie in de keuken. Na de review op qasa nogmaals contact gehad met George en Rob. We hebben alles met elkaar besproken en ik merkte dat ze echt flink baalde dat we niet tevreden waren. Ze hebben alles gedaan om het goed te maken. Ik moet daarom op mijn eerdere review terug komen en zeggen dat dit een heel fijn bedrijf is. Mocht je ergens mee zitten laat het ze weten, want ze willen echt dat je tevreden bent. Vakmannen die ik graag mijn badkamer zou laten doen mocht dit nodig zijn.
Toilet
Toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastische ervaring”
Door Familie Majoor op maandag 11 apr 2016 '16
Onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Onze ervaring....in één woord " fantastisch"! Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal. Door verkeerde levering van het bad via Brugman liep onze verbouwing ruim 4 weken uit. Voor George en zijn mannen verliep de planning dus ook anders maar werd zonder problemen mee omgegaan en opgelost. Dat noem ik nu service!!! Dit bedrijf werkt heel secuur en netjes, van het slopen tot de afwerking. De badkamer is geheel naar onze wensen gemonteerd. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een badkamer waar we iedere dag weer met veel trots en plezier van genieten!
Nogmaals van hartelijk dank voor alle zorgen en deze geweldige badkamer!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Op een schaal van 1 tot 10 een 11”
Door Corrie en Willem op dinsdag 5 apr 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons de slaapverdieping verbouwd. Alles eruit tot alleen de buiten muren er nog stonden. Zonder te veel stof en elke dag alles netjes opgeruimd. De badkamer is groter geworden en 2 slaapkamers en en inloopkast. Alles van a tot z. George van Dijke is een bedrijf dat in oplossingen denkt. Maar mijn helden zijn toch ook Joop en Rob top vakmensen. Flexcibel secuur netjes en echt heel vriendelijk alsof je vrienden aan het werk zijn. Als ik een beoordeling van 1 tot 10 moet geven wordt het toch een 11. Bedankt namens Corrie en Willem
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukeninbouw”
Door C en M op donderdag 24 mrt 2016 '16
Onze keuken van Keukenathome is geinstalleerd Door George van Dijke, zijn mannen dan :-) m.n. Rob en zijn mannen. We zijn uitermate tevreden. Leidingwerk netjes weggewerkt en keuken zelf mooi geplaatst. Jongens grote klasse, ik zou graag werken voor dit bedrijf maar ja George doet zelf de boeken. Zoekt u een keuken inbouwer niet verder zoeken en van dijke contacten !!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tempo erin”
Door Fam. Heijman op woensdag 23 mrt 2016 '16
George van Dijke houdt het tempo er in en werkt heel netjes en secuur. De afwerking is perfect. De samenwerking met Plieger verloopt soepel. Het resultaat overtreft onze verwachting. Wij kunnen George van Dijke van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 '16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 '16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
Nieuw toilet
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Gert en Joke in't Veld op woensdag 16 mrt 2016 '16
We zijn bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via google. Na alle reviews gelezen te hebben een afspraak gemaakt. George kwam bij ons thuis en heeft ons het adres van Plieger gegeven. Daar konden we de spullen uitzoeken na een afspraak gemaakt te hebben. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhal Numansdorp. Alle leveringen gingen via George dus daar hadden we geen omkijken naar gehad. We hebben een douchecabine laten plaatsen (adres via George) zodat we thuis konden douchen (dit is echt een aanrader). Nadat we de oude badkamer zelf gesloopt hebben kwam Rob om het loodgieterswerk te doen. Alle leidingen zijn keurig weggewerkt nadat het bad en toilet geplaatst zijn kwam Joop om te tegelen. Alles ging in overleg en geheel volgens onze wensen. Nadien hebben Joop en Rob alle spullen gemonteerd waarna het grote genieten kon beginnen. We zijn zeer tevreden over de manier van werken en overleg. De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten. We kunnen iedereen de firma aanraden.
De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten
De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een service”
Door Eduard op dinsdag 15 mrt 2016 '16
George van Dijke heeft 4 jaar geleden onze badkamer tot volle tevredenheid gerenoveerd. We hebben er dagelijks zeer veel plezier van. Nu na 4 jaar was er een probleem met de thermostatische douchekraan. Ook nu nog tot volle tevredenheid opgelost. Wat een service. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed”
Door A.P. Hooij op maandag 22 feb 2016 '16
Enkele jaren geleden een badkamer geinstalleerd. In zeer goede harmonie is er een droom uitgekomen. Na elke werkdag is het allemaal weer netjes schoongemaakt. De service is uitstekend als er iets toch niet goed meer functioneert na enkele jaren. Niets is te veel. Wens jullie een goede toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Resultaat overtreft verwachtingen”
Door Richard Pols op zaterdag 20 feb 2016 '16
Rob van Dijke kwam langs voor de offerte, hij nam de tijd, vroeg wat onze wensen waren, bekeek de situatie en had meteen goede voorstellen. Het ophogen van onze badkamervloer (voor afvoerleiding van wasmachine) was nog niet helemaal duidelijk maar zou zeker goed komen. De offerte was niet de laagste, maar gezien het fijne persoonlijke contact voelde het vertrouwd. Aan het begin van de klus werden de diverse vloeren afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. De container voor het afval werd geplaatst en het slopen kon beginnen. Weinig last van stof gehad daar er een afzuigsysteem werd gebruikt. Heel even ging er iets mis met de start werkzaamheden van de stucadoor, dit werd echter door George snel hersteld. Verder zijn de werkzaamheden netjes en vlot achter elkaar uitgevoerd. Het resultaat overtreft onze verwachtingen, de badkamer is mooier dan we hadden durven dromen. Het team van George en Rob van Dijke bestaat uit vaklui en leveren een prima stuk werk. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel erg bedankt”
Door Henriette op vrijdag 19 feb 2016 '16
Graag deel ik mijn ervaring met lezers van deze site. 3 jaar geleden door een ZZP een badkamer laten maken. In zijn eentje heeft hij hier 2 weken over gedaan. Het eindresultaat leek op het eerste gezicht goed, maar al gauw kwamen er (lekkage)problemen. Al met al een hoop ellende en veel geld....Via Qasa bij de Firma van Dijke terecht gekomen. Zij hebben de oude badkamer volledig gestript en volledig naar mijn ontwerp/zin een nieuwe badkamer geplaatst. Erg tevreden over de vakkundigheid van zowel de installateur (Jaap) als de tegelzetter (Mehmet).
Van Dijke neemt de tijd om er iets moois van te maken. Daarom niet de goedkoopste maar in mijn optiek wel een hele goede!!! Hoop en verwacht dat ik er samen met mijn zoon heel lang plezier van heb. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
Inzet van de badkamer
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 '16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aan te bevelen”
Door Brord van Westing op dinsdag 19 jan 2016 '16
George en zijn team hebben bij ons een prachtig badkamertje ingericht. Alles klopte logistiek, afspraken en de mannen leverden vakwerk. Aan te bevelen dus, waarbij ook de adviseur van Plieger mag worden genoemd die no-nonsense advies gaf en goed meedacht met ons.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 '16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
Badkamer met superstrak tegelwerk
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vertrouwen waargemaakt”
Door A. Hoogvliet op zaterdag 26 dec 2015 '15
Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop. Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting. Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad. Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen. Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Meest reeel”
Door Peter van der Waals op vrijdag 25 dec 2015 '15
Na van 2 andere bedrijven een offerte gekregen te hebben was die van George van Dijke niet de laagste maar wel de meest reële. Een voordeel vond ik dat het een lokaal bedrijf betrof. Ook de positieve ervaringen van anderen speelde een rol bij de keuze. Ondanks de vertraging in de levering van diverse materialen wist George van Dijke onze douche nog voor de kerst in een paleisje te veranderen. Alles wat in de offerte vermeld stond is keurig uitgevoerd en we kwamen niet voor verrassingen te staan. Voor een volgende klus gaan we weer gebruik maken van de dienst van George van Dijke, hij is van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer en toilet”
Door Fam van der Molen op woensdag 23 dec 2015 '15
De toilet en badkamer waren aan renovatie toe. Onze zoon had een heel erg vervelende ervaring met het plaatsen van een badkamer door een bedrijf dat er een zooitje van maakte. Daarom stelden we renovatie uit. Hoe vind je nu een betrouwbaar bedrijf? Op internet vonden we de site van George van Dijke. De site sprak ons aan. Ervaringen, foto's en partners. Dat gaf al vertrouwen. George kwam langs voor de offerte. Iemand met inzicht en ervaring. Hij gaf de tip om bij Plieger te gaan kijken. Daar zijn we prima geholpen. Voordeel van directe lijn met de groothandel bleek later: Na een foutieve levering, één telefoontje van van Dijke en de volgende dag werd er een nieuw produkt gebracht. Doucherent, ook via de site gevonden. Ideaal! Wat een nette service en niet duur. Zonder douche zitten hoeft niet meer. De verbouwing. Alles werd keurig afgeplakt. Stof werd afgezogen en alles werd dagelijks dag netjes achtergelaten.
We waren erg blij met de vakmensen Jaap en Cor. Keurig werk. Het eindresultaat is super. George kwam de boel opleveren en ook hij wil dat de puntjes op de i gezet worden. Alles moet in orde zijn. Kortom, met dit bedrijf kun je in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 '15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam.Roso op zaterdag 5 dec 2015 '15
Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren.
Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakbekwaam”
Door Henk van Hattumn op woensdag 2 dec 2015 '15
Meer dan tevreden zijn wij met onze nieuwe badkamer waar we nu alweer een maand van genieten. Al bij het 1e gesprek met George en het uitbrengen van de offerte hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor George van Dijke. Dat goede gevoel werd nog sterker tijdens de klus die geklaard moest worden. Wat een professioneel team, meedenkend en vooral vertrouwd. Geen enkel probleem om je sleutel af te geven als je niet thuis was. Alles in huis werd netjes afgeplakt en elke avond werd er keurig opgeruimd. Vooral Raymond is in onze ogen een kunstenaar in het tegelwerk, maar ook de andere leden van het team zijn zeer vakkundig en meedenkend. Het resultaat: een geweldig mooie badkamer waar we heel blij mee zijn en elke keer volop van genieten. Kortom: George van Dijke is voor ons een vertrouwd en vakbekwaam adres als je je badkamer wil vernieuwen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Licht in de duisternis”
Door Fam. Staal op dinsdag 3 nov 2015 '15
Wij hikten al jarenlang tegen een nieuwe badkamer aan, mede vanwege vele lekkages. Maar we hadden geen idee waar te beginnen: moet je eerst spullen uitzoeken en dan een monteur? Een mailtje naar George van Dijke bracht licht in de duisternis! Na een afspraak met George waarin wij onze ideeën kwijt konden en George vanuit zijn jarenlange ervaringen hele goede aanvullingen en tips kon geven is het traject gestart. Via de site van George zijn wij bij alle benodigde ‘partners’ langs geweest om het plaatje compleet te krijgen. En overal troffen wij dezelfde relaxte, meedenkende, betrouwbare mensen, heel bijzonder. Als er gedurende de verbouwing onderling contact nodig bleek, waren de lijntjes kort en snel zonder dat wij hier verder mee belast werden. Het begon al met het plaatsen van een mobiele douche; nooit geweten dat dit mogelijk was en ook hier werd meegedacht over de juiste plek voor de douche.
Van het begin tot het eind hebben George Rob en zijn team mee gedacht, oplossingen bedacht als iets anders uitpakte dan van tevoren ingeschat en vooral ‘ontzorgt’. Vonden wij het zelf heel spannend toen de douchewand niet over de trap naar boven kon: de mannen verzekerden dat het altijd goed komt en het kwam goed!
Eerlijk gezegd zagen wij best op tegen zo’n periode waarin er constant mannen door je huis lopen, je badkamer verandert in een bouwput en je met je handdoekje bij de buren moet aankloppen voor een douchebeurt. Maar niets is minder waar: het is zowaar een gezellige periode geworden dankzij de uiterst professionele mannen. Voorafgaand aan de verbouwing werd het pad tussen badkamer en buitendeur volledig afgeplakt en iedere dag werd alles weer netjes gestofzuigd en opgeruimd! Wij hadden verwacht dat ons hele huis een grote stofwolk zou worden omdat de hele badkamer uitgebroken moest worden maar niets was minder waar; door een ingenieus afzuigsysteem bleef dit zeer beperkt.
Wat George van Dijk en team zo bijzonder maakt is dat alle mannen dezelfde klantgerichtheid uitstralen: meedenken en ontzorgen! Zo ook de ‘nazorg’ door George zelf en wat heeft hij de lat hoog liggen; als er nog puntjes zijn die aandacht behoeven kun je dat gewoon aangeven en wordt dit ook nog opgelost.
Dankzij George en Rob van Dijke en zijn professionele team zijn wij nu de trotse bezitters geworden van een mooie, kwalitatief perfect en efficiënte badkamer waar het hele gezin volop van geniet. Met drie zeer sportieve zonen en gemiddeld ca. 8 douchebeurten per dag een waar genot!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super”
Door Egbert Wille op woensdag 28 okt 2015 '15
Ja, echt super vakwerk! Toiletrenovatie laten uitvoeren en zeer tevreden met dat wat deze professionals opgeleverd hebben!
Er wordt op alle kleine dingen gelet, zoals bv ook het netjes afplakken van dagelijks belopen route en het steeds netjes achterlaten bij het weggaan. Kwaliteitswerk!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke pluim”
Door Joke en Walter krootjes op woensdag 28 okt 2015 '15
Nadat we vorig jaar al naar alle tevredenheid een geweldige samenwerking hadden met George van Dijke, heeft hij ons dit jaar weer super verrast. Twee weken geleden een ongelukje in onze badkamer, waarbij één van de twee waskommen sneuvelde. Direct een nieuwe waskom besteld en George maakte heel snel een gaatje vrij in zijn drukke agenda. Op maandagmorgen vroeg stond Rob van Dijke voor de deur om de waskom te vervangen. Nadat hij even bezig was, riep hij me met even met een vervelende mededeling. De nieuwe waskom was toch net iets anders als de eerdere. In overleg met Rob het werk gestopt en 2 nieuwe identieke waskommen gekocht. De week erna kwam er een andere medewerker van George (die ook Rob heet) om het karwei alsnog af te maken. Deze Rob leverde net als vorig jaar weer perfect werk af en er was niets meer van onze schade te zien. We namen afscheid van Rob, met de mededeling dat we de rekening wel tegemoet zouden zien en bedankte hem. Vandaag, 2 dagen later vinden wij de verassing in onze mailbox, De verwachtte rekening wordt afgedaan met een mailtje dat het service van de zaak is. Wie verwacht er nu nog zoiets. Als dat geen vertrouwen geeft in een bedrijf, weet ik het niet meer. Van ons een dikke pluim voor de Fa. Van Dijke en al zijn enthouiaste medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 '15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super goede service”
Door Fam Koenders op zaterdag 17 okt 2015 '15
Een paar maanden geleden een badkamer verbouwing gehad, nu kwam er een klein probleem naar boven, opgebeld en gelijk dezelfde dag probleem verholpen. Dus ook na een paar maanden super goede service waar vind je dit nog in deze tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamerrenovatie”
Door Jetty en Joop Harte op woensdag 14 okt 2015 '15
Na een keukenrenovatie door George van Dijke en Zn in 2013 was het niet moeilijk kiezen voor de renovatie van de badkamer. Hoewel we krap in de tijd zaten i.v.m. buitenlandse logé's wist George toch nog tijdig een mogelijkheid te scheppen voor deze ingrijpende klus. Rob van Dijke begon op 1/9 met de sloop waarna de badkamer een grijze betonnen ruimte was. Toen ging Rob met vakantie en liet het leukste werk, de opbouw, doen door Raymon de Haan. Belangrijk aspect was dat we overal over konden overleggen, hoe hoog het toilet moest worden, waar we de kast en de wastafel wilden hebben en nog veel andere "hoe wilt u dit en dat" onderwerpen. Het resultaat: een fraaie badkamer waar wij trots op zijn en waar de firma van Dijke, Rob en Raymon even trots op kunnen zijn. Geweldig werk, wij kunnen er van mee praten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 '15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volledig nieuwe aanleg”
Door R.Holleman op zaterdag 3 okt 2015 '15
Begin dit jaar zijn onze badkamer op de eerste verdieping en ons toilet beneden in een kleine vier weken onder handen genomen door George van Dijke Montage. Al het oude sanitair is eruit gehaald, oude tegels verwijderd en weer volledig nieuw aangelegd en geïnstalleerd. Dit alles is kwalitatief perfect uitgevoerd en naar ten volle tevredenheid. Het was zeer prettig te ervaren dat ze hun werk serieus nemen en dat er werd meegedacht over bepaalde opstellingen en verlichting. De verleende service van Plieger, Doucherent en Tegelhandel Numansdorp is ook het vermelden waard. Na oplevering kregen we wat problemen met de afvoer. Dit is uiteindelijk verholpen en zeer netjes afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 '15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een echte aanrader”
Door Marcel en Sandra op maandag 21 sep 2015 '15
Ons nieuwe huis is prachtig verbouwd door George van Dijke en zijn team. Negentien jaar geleden was onze eerste kennismaking met dit bedrijf bij de plaatsing van onze keuken. Nu we dit jaar onverwachts een ander huis hebben gekocht en de planning voor de verbouwing zeer krap was, hebben we een beroep op George gedaan in de hoop dat hij ons kon helpen. Dankzij zijn flexibiliteit en zijn zeer professionele team, is alles op tijd klaar en echt heel mooi geworden!
We zijn zeer tevreden met de nieuwe badkamer, nieuwe toiletten, keuken en bijkeuken! Wat een prestatie! Regelmatig krijgen wij complimenten over het zeer strakke tegelwerk in de badkamer en de toiletten. Het team heeft de verbouwing zeer professioneel en voortvarend aangepakt. Het hele proces van het slopen, opruimen tot aan de oplevering, is perfect verlopen. Er wordt heel netjes gewerkt. Bij onvoorziene probleempjes werd er altijd meegedacht en een oplossing gevonden. Met de geadviseerde partners, Tegelhandel Numansdorp, en Plieger Sanitair hebben we eveneens prima samengewerkt. Bedankt George, Rob, Joop, Jaap, Rob, Raymond, Ronald, Marco, Matthew voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat! Dit betrouwbare bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect resultaat”
Door C.J. Goedhart - s-Gravendeel op woensdag 16 sep 2015 '15
Een badkamer renoveren en opnieuw indelen is geen gemakkelijke opgave. George van Dijke heeft hier duidelijk ervaring mee. De adviezen zijn perfekt; dit geldt ook voor het geleverde resultaat. Hulde voor deze mannen. Mijn dank is groot.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch resultaat”
Door Willem Velthuizen op maandag 14 sep 2015 '15
De verbouwing van onze complete badkamer (4,5 x 1,8) is door (de mannen van) George van Dijke in 3,5 week tot een goed eind gebracht met een fantastisch resultaat. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt, kortom alles wat anderen over George schrijven, hebben wij ook zo ervaren. Ook de samenwerking met leveranciers verliep soepel, hoefden we niets aan te doen, ik werd helemaal ontzorgd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hulde”
Door Marjolein de Mars op donderdag 20 aug 2015 '15
Badkamer in huis uit 1930 geheel vernieuwd, alle leidingen vervangen en verplaatst, muren afgebikt en nieuwe douche, WC en bad geplaatst. Bovendien een goede oplossing verzonnen voor het opnieuw aansluiten fonteintje in aparte WC zonder de betegeling te beschadigen. Hulde
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal, Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland