Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
47 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1547 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
157 ervaringen (vandaag)
Staphorst (Overijssel)
109 ervaringen (1 week geleden)
Genemuiden (Overijssel)
24 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
18 ervaringen (2 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
168 ervaringen (3 dagen geleden)
8,6

REDDY Keukens

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
11 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Keuken met tegelachterwand
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van REDDY Keukens
Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over REDDY Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Zelf gehaald”
Door jordy op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
In mijn ogen een supper keuken winkel ik heb zelf me keuken hier gehaald en ik raad iedereen aan om dit ook te doen. De servies is goed eindelijk ook is een winkel dat als je binnen komt lopen er niet 3 man op je nek zitten. dus ik ben heel tevreden voor mooie keukens en mooie prijzen
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Afspraken niet nakomen”
Door Familie Caelers op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Helmond
Door alle goede recensies over eerlijke prijzen, goede hulpverlening en alle lovende woorden, zijn we bij Reddy keukens Helmond gaan kijken. Inderdaad de prijzen waren netjes, we werden keurig geholpen en alles wat we wilden was mogelijk. Ze namen alle tijd om alles door te nemen en met foto's en al te illustreren. Uiteindelijk daar de keuken besteld....de leverdatum stond vast: 18 april (week 16) zou de keuken geleverd worden en 19 april zou de monteur komen. De vrijdag ervoor had ik nog geen tijd door gekregen, dus ik heb zelf zaterdag aan de bel getrokken. Toen kregen we te horen dat de keuken nog niet in het magazijn stond, dus maandag niet geleverd kon worden...maar geen nood, ze leveren hem gewoon dinsdagochtend en de monteur kan dan meteen aan de slag. Dus wij de rest van de keuken afgebroken in het weekend. Maandagavond werden we gebeld dat hij slecht nieuws had. De keuken was er niet en hij wist niet wat er mis was gegaan. Hij kwam keurig de dag erna praten en bood wel 1000 keer zijn excuses aan. Hij beloofde ons gouden bergen en alles zou goed komen, de fabrikant zou intern niet hebben gereageerd op een mail. 9 mei (week 19) zou de keuken geplaatst worden. In de tussentijd nog verschillende keren zelf achterna gebeld en tot 6 mei wist hij voor 99% zeker dat de keuken geleverd zou worden, maar 's middags bleek het toch weer uitgesteld te moeten worden, want de fabrikant had leverproblemen. Het zou week 22/23 worden. Nadat ik zelf weer in week 21 belde om te informeren, gaf hij aan dat hij nu de definitieve bevestiging had ontvangen en ze gaven aan in week 25 te leveren (donderdag/vrijdag) en dan week 26 te plaatsen (dus 10 weken na de eerste geplande plaatsing). Ik kreeg twee verknipte bestandjes die de bevestiging moesten voorstellen. Het vertrouwen bij mijn man was weg, maar ik wilde ze de kans nog geven. In week 24 een gesprek aangegaan, omdat we niet konden geloven dat als een fabrikant een fout maakt, hij de klant 10 weken langer op zijn keuken laat wachten, dan wordt het een prioriteit. We wilden zien wanneer de keuken besteld was, omdat we daar onze vraagtekens over hadden. Deze informatie was namelijk vakkundig geknipt uit de 2 bestandjes, want dit stond er tussenin. We kregen het niet te zien, maar door de leverproblemen en het feit dat ze wilden gaan stoppen met deze leverancier, had hij liever dat we de keukenovereenkomst zouden ontbinden, terwijl de keuken daadwerkelijk over 2 weken zou komen. We zijn naar een andere keukenzaak gegaan en hebben daar dezelfde keuken besteld, bij dezelfde leverancier.....en leverproblemen, nee hoor! De keuken stond er na 5,5 week, terwijl dit een nieuwe bestelling was. Dus....Als je een eenvoudige keuken wilt, zul je waarschijnlijk aan het goede adres zijn....kwalitatief zijn het prima keukens. Maar als zich problemen voor doen, hou dan rekening met weinig transparantie, (bel)afspraken niet nakomen, veel zelf overal achterna moeten zitten, een fantastisch verhaal en afbellen op het laatste moment.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1547 ervaringen
9,4
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
“Goede keuken voor goede prijs”
Door Martijn op woensdag 5 okt 2016 '16 | vestiging Helmond
Wij hebben nagenoeg dezelfde ervaring als JACQUELINE VAN DEN BOSCH. Alleen wij hebben de achterwand 14 juli besteld en deze is nu helaas nog niet geplaatst! Je krijgt absoluut een deskundige, vriendelijke bediending en een goede keuken voor een goede prijs. Alleen nakomen van leverdata etc is een minpunt.. Ik hoop dat dit verbetert, dan zou ik ze zeker een super beoordeling geven.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Jacqueline van den Bosch op dinsdag 26 jul 2016 '16 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Super goed geholpen bij het maken van allerlei keuzes, en heel handig dat je gelijk een 3D plaatje ziet. Ook de prijs was goed (scheelde toch een mooi bedrag tov een vergelijkbare keuken bij een ander bedrijf). Plaatsing ging wat minder soepel helaas. Leidingmonteur vergat een paar aansluitingen, en moest daarvoor terugkomen. Later bleek nog een aansluiting zo onhandig gemaakt dat de keukenmonteur de keuken niet kon aansluiten, dus nog opnieuw een leidingmonteur moeten laten komen. Ook bleek de muur achter de oude keuken niet vlak genoeg (kwamen we pas achter toen de oude keuken eruit was). Gelukkig kon Reddy heel snel een stukadoor regelen, waardoor het plaatsen van de keuken niet heel ver verschoven hoefde te worden. Plaatsen van de keuken ging verder prima (goede monteur). Maar daarna wel nog erg lang (8 weken) moeten wachten tot de achterwanden kwamen (was afgesproken dat die later geplaatst zouden worden, om te zorgen dat het allemaal goed zou passen). Maar uiteindelijk hebben we een hele mooie keuken, en best tevreden over de totale afhandeling. Reddy (Hans) was altijd goed bereikbaar en heeft zijn uiterste best gedaan om te zorgen dat alles soepel verliep.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Emmy en Percy van de Sande. op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Helmond
De ervaring met reddy keukens in is zeer positief vanwege de super vriendelijkheid van Hans van de Wetering en ook de deskundighied van zijn team om hem heen en een zeer goede service van reddykeukens in het algemeen. m.v.g.Percy vande Sande.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Showroom”
Door Mike op maandag 21 mrt 2016 '16 | vestiging Katwijk ZH
Onze ervaringen bij Reddy keukens was goed. Prima uitleg, 3D tekening, kennis van zaken. Niet opdringerig of andere trucs. Gelijk prima prijs ook voor montage rekenen ze een normale prijs. De showroom zou iets aanlokkelijker mogen. Het was een lastige keuze maar uiteindelijk niet bij Reddy gekocht maar had zomaar kunnen zijn.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Veel service”
Door Tonny Deelen op donderdag 29 okt 2015 '15 | vestiging Helmond
Services en klantvriendelijkheid staat bij Reddy keukens hoog in het vaandel. 2 jaar na plaatsing van mijn keuken komt Hans van de Wetering en zijn team nog services verlenen. Lampjes van de afzuigkap stuk; geen probleem als je ze zelf er niet in kunt zetten vanwege oogproblemen (vrouw 72 jaar) komt Hans vd Wetering het voor mij doen. Ontzettend bedankt Hans en team van Reddy keukens
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door L. van Kuijen op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Helmond
we hebben n nieuwe keuken gekocht en zijn ontzettend goed geholpen ,hadden alle tijd voor ons. De aflevering is helemaal volgens plan gelopen en de keuken is door n vakman geplaatst. Wij zijn blij dat we voor Reddy keukens hebben gekozen. n Echte aanrader dus.
Keuken met tegelachterwand
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
7,5
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 507 ervaringen
“Tevreden”
Door c evers op zondag 26 jun 2016 '16 | vestiging Helmond
hans heeft ons zeer goed geholpen en komt zijn afspraken goed na. Wij hebben een rechte keuken gekocht en zelf voor een achterwand gezorgd. De monteur had de keuken netjes en redelijk snel gezet kortom wij zijn dik tevreden met de keuken van REDDY , dit is aan iederen aan te raden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door helmie van lith op vrijdag 13 mei 2016 '16 | vestiging Helmond
Wij hebben onlangs een mooie nieuwe keuken gekocht bij dit mooi bedrijf. Het was zelfs nog gezellig om hier te shoppen.We zijn super tevreden. Goed advies en geen onzin verhalen over korting. Ze geven altijd de laagste prijs..Zo is hun concept. Je weet meteen waar je aan toe bent. Leuke mensen met goede service. Ook de keukenmonteur is een top vakman.Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden. Hans bedankt voor de geweldige service.. Ga zo door. top.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Job op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Barendrecht
Na een ruime zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Reddy keukens Barendrecht. Verwarrend is wel dat ik begreep dat elke Reddy keukenzaak een franchise onderneming is. Daarmee is het lastig om Reddy keukens als geheel te beoordelen. Goed, ik spreek dus over Barendrecht. Juist doordat we zoveel aan vergelijk hebben gedaan kan ik met recht zeggen dat het op zijn minst de moeite is om bij deze zaak te gaan kijken. Topkwaliteit keukens en apparatuur, qua prijs scherp en transparant en daardoor interessant. De eigenaar, Christian Twiest, is erg vriendelijk, "down to earth", en deskundig, datzelfde geldt voor zijn collega Aiten. Daarnaast kan ik uit eigen ervaring zeggen dat men ook veel geduld heeft en op geen enkele manier zaken opdringt. Wij hebben uiteindelijk onze keuken bij Reddy Barendrecht gekocht en zijn daar voor wat betreft het hele proces van bestelling, tot levering erg tevreden over, datzelfde geldt voor de kwaliteit. Ook over de aftersales zijn wij in elk geval erg tevreden, ik herken me dan ook niet in hetgeen sommige andere reviewers hebben ervaren. Kortom, 5 sterren van ons!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden met alles”
Door Monique op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Helmond
Een hele mooie keuken gekocht bij Reddy keukens. Heel erg goed en fijn geholpen. Er is meteen een 3D tekening gemaakt met de door ons uitgekozen keuken.De levering is best snel gegaan en was binnen 8 weken binnen. Hij staat inmiddels en erg tevreden met alles!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Showroomervaring”
Door P. Tjen op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Helmond
Wij hebben met Reddy keukens goede ervaring opgedaan bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Dhr. v.d. Wetering kon ons met enthousiasme en deskundigheid maar zonder overdreven verkooppraatjes de verschillende keukenmogelijkheden voorschotelen, waarbij hij creatief meedacht met onze wensen en ideeën. De keuze uit materialen, apparatuur en accessoires was ruim voldoende. Diens offerte was zeker ook concurrerend met andere aanbiedingen maar uiteindelijk voor ons niet concurrerend genoeg. Dit neemt niet weg dat we diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken kunnen aanbevelen om ook eens Reddy keukens in Helmond te bezoeken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede ervaring!”
Door Creemers op zondag 22 jun 2014 '14 | vestiging Helmond
Begin dit jaar zijn wij onze zoektocht begonnen naar een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis. Wij hebben eerst de bekende grote keukenzaken bezocht. De daar gehanteerde opdringerige verkooptrucs en ondoorzichtige prijzen stemden ons niet tevreden. Bovendien konden ze ons vaak niet exact laten zien wat we zouden krijgen qua materialen en kwaliteit. Min of meer toevallig kamen we vervolgens bij REDDY keukens in Helmond terecht. Een mooie en overzichtelijke zaak waar we vriendelijk en vrijblijvend werden geholpen. We hebben een afspraak gemaakt om onze wensen uitgebreid te bespreken. Hierbij kregen we alle materialen, apparaten en details te zien zoals we die bestelden. De netto prijzen maken direct duidelijk wat je betaald. De prijs-kwaliteitverhouding is subliem! Hans, de eigenaar, en zijn collega's staan altijd voor je klaar en begeleiden het hele proces van kiezen tot en met montage en nazorg.

Wij zijn erg blij dat we onze keuken bij REDDY keukens hebben gehaald, we zijn uiterst tevreden!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Binenlopen = keuken kopen”
Door GH op woensdag 13 aug 2014 '14 | vestiging Helmond
Je bent op zoek naar een keuken en op voorhand heb je al stress: wat gaan we uitgeven? Wat als de offerte duurder is? Tot hoever gaan we afdingen? Wat als we nu moeten beslissen? Is er wel een baas achter waarmee gesproken gaat worden over de prijs? Is het echt een nu-of-nooit-aanbieding? STOP MET STRESSEN! En stap met een gerust hart binnen bij Reddy Helmond! Eigenaar Hans en anders assistente Diane nemen de tiijd voor je om gezamenlijk een keuken te ontwerpen. En na het ontwerp volgt er een prijs. Klaar. Geen gehossel, handjeklap of gemarchandeer: dit is de prijs. Dat het zo simpel kan.
Wil je een andere prijs? Dan zul je andere materialen moeten kiezen. Of een andere uitvoering. Of andere apparatuur. Maar altijd is de prijs de prijs. Hoe gemakkelijk kan het zijn... Na een paar uur met Hans door de showroom te hebben gelopen en rond de tekentafel te hebben gezeten, kwam onze gewenste keuken o paier tot leven. Onze kleur, onze materialen, onze grepen, onze kranen en apparatuur. En wat bleek? Onze prijs! De aftersales zijn ook prima. De keuken is dan weliswaar verkocht, hij moet nog geplaatst. Ook dat traject verloopt prima. De bezorgdienst van Reddy komt op tijd en met grootse omzichtigheid worden de spullen naar binnen gereden. Chapeau!

Het plaatsen gebeurt door vakmensen die hun eigen keukenmontagebedrijf hebben. Je rekent met hen ook apart de montagekosten af (die wel al in de offerte genoemd zijn). In alle rust wordt de keuken geplaatst. Stapje voor stapje, naar wens van de klant. Natuurlijk wordt er doorgewerkt, maar komt het vandaag niet af, dan wordt het morgen. Niets overhaasten. En ook dat geeft vertrouwen. En dan staat 'ie er eindelijk: de nieuwe keuken! Tevreden zo? Is er wellicht een onderdeeltje niet geleverd? Moet er nog iets bijgeteld? Hier is mijn nummer: bel me wanneer nodig. En zo begint het grote genieten! Keuken kopen? Bij Hans van Reddy Helmond binnenlopen!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zeer tevreden kopers van Reddy keukens Helmond”
Door Wendy op maandag 22 sep 2014 '14 | vestiging Helmond
Zeer vriendelijk personeel met hart voor de zaak en de klanten. Advies is goed. Zeer professioneel. Veel ervaring en kennis aanwezig. Alle variaties zijn mogelijk. Wordt met je meegedacht voor beste oplossing bij jouw keuken. De afwerking wordt in de puntjes nauwkeurig gedaan. Altijd bereidt om vragen te beantwoorden. Zeer bereidt om (bijv na montage ) nog iets aan te passen of te verbeteren. Duidelijke offerte, heldere prijs. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
8,5
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 8 ervaringen
5,7
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 70 ervaringen
“super”
Door André Ollefers op dinsdag 17 dec 2013 '13 | vestiging Helmond
de eerste indruk is de belangrijkste en die was van je moet niets maar je mag alles vragen en we helpen je daar waar mogelijk,nou dat was zeker niet teveel gezegd.Wij zijn super tevreden over de kwaliteit van de keuken en de prijs was ook goed.Klant vriendelijk zijn ze zeker in Helmond zelfs na 5 weken van zoeken en kijken bij andere keuken zaken kwamen we weer terug bij Reddy keukens en hij wist onze naam nog waar een ander hem al vergeten is als je zaak uitloopt,en totaal niet dwingend over koopcontract tekenen of iets dergelijks gewoon als je het goed vind en je bent het er mee eens maken we het rond.De levering was netjes zoals afgesproken,was alleen jammer dat er 1 kast kapot was maar dat kwam door de bezorgers die met hun hoofd al in het weekend zaten , maar is perfect opgelost en binnen ander halve week een nieuwe kast geleverd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst maar konden altijd even terug vallen op Hans voor sommige details die voor mij niet duidelijk waren,kwam door het feit dat ik nog nooit een keuken had geplaatst. Kortom een fijne zaak en hele fijne mensen die daar werken Hans en Diana
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
Vestigingen REDDY Keukens
aAlkmaar (1 ervaring), Koedijkerstraat 9A, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 210 02 01
bBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 5, Vaanpark II, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 84 86 66
cDoetinchem (0 ervaringen), Havenstraat 9-03, 7005 AG Doetinchem, tel 0314 - 39 40 74
dHelmond (14 ervaringen), Engelseweg 232, 5705 AK Helmond, tel 0492 - 33 04 35
eHeteren (0 ervaringen), Muskushouwsestraat 20, 6666 MC Heteren, tel 026 - 474 36 40
fKatwijk ZH (1 ervaring), Ambachtsweg 5, 2222 AH Katwijk ZH, tel 071 - 760 02 63
gKlazienaveen (0 ervaringen), Mizar 3, 7891 VM Klazienaveen, tel 0591 - 76 91 50
hUden (0 ervaringen), Liessentstraat 2B, 5405 AG Uden, tel 0413 - 78 21 47
iVeen (0 ervaringen), Bagijnhof 19, 4264 AZ Veen, tel 0416 - 74 54 96
jVlaardingen (0 ervaringen), Gerard Burgerlaan 14, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 820 88 27
kZaandam (0 ervaringen), Stormhoek 8, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 647 89 98
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens