Feedback
9,5

Rob Woud Keukens

Website: robwoud.nl "Fantastisch" score uit 52 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
robwoud.nl | tel: 023-5511690 | Delftstraat 50, 2015 BM Haarlem
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
robwoud.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rob Woud Keukens
Rob Woud Keukens is al jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Wij zijn een echt familiebedrijf dat door jarenlange servicegerichtheid een prima naam heeft weten op te bouwen. Rob Woud Keukens weet zich op tal van punten te onderscheiden ten opzichte van de grote ketens keukenzaken. Bij ons is de klant op de juiste plek voor:

• Een duidelijke gespecificeerde offerte met een driedimensionaal keukenontwerp.
• Geen agressieve verkoop maar kwaliteit.
• Een offerte is tot het eind van het jaar geldig.
• Deskundig advies over zowel de keuken, de werkbladen als over de apparatuur.
• Het gehele traject van advies, ontwerp tot oplevering wordt u begeleid door uw eigen adviseur.
• Exacte montagedatum bekend bij bestelling van de keuken.
• Specialist in het vervangen van inbouwapparatuur, vaak tussen de 10 en 15 jaar oud.
• Ook zijn wij specialist in renovatie van keukenmeubelen. Fronten en werkbladen vervangen, scharnieren vernieuwen behoort tot de mogelijkheden.
• Mogelijkheid om uw hele verbouwing door ons te regelen, m.a.w. van slopen tot koken.
• Perfecte service tot jaren na levering.

Ons team is geschoold en gemotiveerd in het geven van deskundige adviezen voor uw nieuwe droomkeuken. Voor het maken van een keukenontwerp met een bijbehorende offerte maken wij een aparte afspraak aangezien hier 1 tot 1,5 uur voor ingepland moet worden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Heeft u interesse in alleen inbouwapparatuur, kom dan vrijblijvend naar onze showroom. Hier staan ruim 200 inbouwapparaten opgesteld van o.a. de merken AEG, Atag, Bosch, Miele en Zanussi en veel uit voorraad leverbaar. Uiteraard leveren wij alle gangbare merken.

Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje lekkere verse koffie. Graag tot ziens in onze showroom aan de Delfstraat 50 in Haarlem- Centrum!
Ervaringen
Er zijn 52 ervaringen over Rob Woud Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren38 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Ruime aandacht”
Door M. Bout op zondag 26 nov 2017 '17
We hebben ruim tijd, aandacht en deskundigheid ervaren.

Aannvulling ontvangen 28 november 2017: Onze mooie keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. De monteur was zeer deskundig en heeft er twee dagen over gedaan. Ook hebben wij zeer goede ervaringen met de deskundigheid van de verkoopster Cindy en de prettige en professionele sfeer waarin wij iedere keer ontvangen zijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gedreven”
Door Andre en Anita Hout op vrijdag 15 sep 2017 '17
Wij hebben genoten van de enorme gedrevenheid van Vivian. Zij heeft ons heel goed geadviseerd bij het ontwerp van onze keuken. De keuken is echt prachtig geworden en in nu we de keuken een aantal weken gebruikt hebben blijkt alles zeer goed te functioneren!! Ook de plaatsing van de keuken is heel goed verlopen. Kortom Rob Woud Keukens is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Leonie Durkstra op dinsdag 8 aug 2017 '17
Bij Rob Woud terecht gekomen door goede vrienden die erg tevreden zijn. We zijn erg goed begeleid door Vivian, ze denkt goed met je mee, erg ervaren en ze neemt uitgebreid de tijd voor je! Monteur Paul heeft de keuken goed geïnstalleerd, zeer vriendelijk en kundig! De nazorg vond ik super goed, nog even met Vivian de keuken doorgelopen en wat zaken besproken. Kortom zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Oog voor detail”
Door Els en Geert Kok op maandag 27 mrt 2017 '17
Met oog voor details en een luisterend oor heeft Leon van Leeuwen tot onze volle tevredenheid een prachtige keuken en functionele bijkeuken tot stand gebracht. Wij raden Rob Woud Keukens dan ook van harte aan Els en Geert Kok.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Deskundig”
Door Karin en Jan op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Deskundig- en goed advies. Prettige contacten met Leon, die goed met ons mee dacht. Mooi resultaat. Mooie materialen en prima apparatuur. Het enige waar we spijt van hebben is dat we geen waterkering op het aanrecht hebben gekozen. We waardeerden het dat Leon zelf de keuken kwam bekijken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Frank Backer op donderdag 2 mrt 2017 '17
Een goede keuken geinstaleerd na een terzake zijnde advies en een duidelijke offerte. De levering is geheel volgens planning op een prettige en flexibele wijze verlopen. Zeer tevreden met de leverancier en de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooi eindresultaat”
Door Mylène Bodéwes-Badoux op woensdag 15 feb 2017 '17
Het eindresultaat is echt mooi geworden! Ervaren team wat meedenkt en goede service na plaatsing. Het montagebedrijf waar zij mee werken is ook zeer professioneel. Cindy is prettig in de communicatie en dat maakt het geheel af!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Oprecht blij van keuken”
Door Peter C. Herkemij op woensdag 1 feb 2017 '17
Onze nieuwe keuken is nu 6 maanden in gebruik en we worden er oprecht elke dag blij van. Onze uitgesproken voorkeuren en ruimtelijke zorgen zijn perfect vertaald door Cindy in het uiteindelijke ontwerp. Het gevoel was en is gewoon goed. Wij waren en zijn zeer content over het geheel doorlopen traject van 'de nieuwe keuken'! PcH
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Thijs Broekhuijsen op woensdag 4 jan 2017 '17
We hebben afgelopen jaar een keuken bij Rob Woud gekocht en we zijn er super blij mee. De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst zonder dat er ernstige problemen waren. De voorbereidingen en plaatsing werden door Rob Knuwers gedaan en dat is perfect verlopen. Ook een paar veranderingen die we wilden, werden in goed overleg gedaan ( een laminaat vloer ipv. een tegelvloer bv.). Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service met vaatwasser”
Door Joyce op dinsdag 27 dec 2016 '16
Onlangs ging mijn vaatwasser stuk nadat ik een diner met 9 mensen had gehad. Ik belde de volgende dag eind van de middag naar Rob Woud keukens om te kijken wat de mogelijkheden voor een nieuwe vaatwasser waren. Telefonisch wat zaken doorgegeven, binnen een half uur had ik voorstel op de mail. Voor een geintje zei ik nog en kom je die dan morgen of overmorgen leveren en installeren. Tot mijn verbazing kreeg ik als antwoord: "als je morgen thuis bent, dan kan de vaatwasser worden geïnstalleerd". Fantastisch! Wederom een topservice van Rob Woud. Mijn volgende keuken zal daar zeker vandaan komen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk”
Door Steffen Grit op vrijdag 16 dec 2016 '16
Vriendelijke benadering, vakkundige begeleiding, te vertrouwen in de totale afhandeling. Ze leggen je zonder enige sturing opties met de voor - en nadelen, open voor en laten je dan met de goede informatie zelf de keuzen. Geen mistige onderhandelingen maar een eerlijke prijs voor een goed product. Ze doen wat ze zeggen en het resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakwerk”
Door Johnny Winter op dinsdag 13 dec 2016 '16
Na veel bezoeken bij veel verschillende keukenboeren, kwamen we bij Rob Woud Keukens met een oplossing voor het gebrek aan kastruimte. In plaats van de standaard L vorm keuken kwam Leon met het idee om de keuken iets de woonkamer in te laten lopen briljant! Alle tijd genomen om onze wensen te implementeren. En alles keurig en netjes afgehandeld incl het plaatsen! Al met al vakwerk geleverd. Ik raad iedereen aan om niet verder te zoeken en hier je keuken te bestellen!!
FOTO VAN JOHNNY WINTER
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door FvS op donderdag 24 nov 2016 '16
Voor een nieuwbouwwoning heeft Leon een prachtige keuken ontworpen, waarbij hij rekening hield met onze wensen en ons tegelijkertijd op nieuwe ideeën bracht. De keuken is op kundige wijze geplaatst door Martijn. We zijn heel tevreden met de keuken en hebben de flexibiliteit van en de heldere communicatie met de medewerkers van Rob Woud Keukens erg gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Lang geduurd”
Door Birgitta op vrijdag 11 nov 2016 '16
Na 10 maanden is de keuken klaar. De Granieten aanrechtblad bij plaatsing op 2 duidelijk zichtbare plaatsen beschadigd, dat werd binnen een week gerepareerd.
De belijsting rondom de Amerikaanse koelkast is tot 3 x toe foutief geleverd. Aangezien deze prominent in de keuken aanwezig is, was dit geen gezicht. Daarbij heeft men het erg druk om dan dit soort bijzaken af te handelen. Mannelijke medewerkers vrouwonvriendelijk en onbeschoft. Dit was nog mijn grootste ergernis, te meer daar dit gebagatelliseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen +41 bedankjes
“Rob Woud Keukens”
Door K.vd Horst op zondag 18 sep 2016 '16
Zijn prima geholpen door Vivian Woud, kwam met praktische oplossingen en dacht mee zodat wij binnen ons budget een geweldige keuken hebben gekregen. De plaatsing van de keuken werd gedaan door eigen monteur ook een vakman. Het is een prachtige keuken geworden. Wij zouden de volgende keuken weer bij Rob Woud kopen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Inbouwapparatuur”
Door gerda Aupers op woensdag 17 aug 2016 '16
Dit is de tweede keer dat ik inbouwapparatuur heb gekocht bij Rob Wout en ik ben alweer super tevreden. Ik heb gekozen voor showroommodellen, dus niet het allernieuwste, maar niet duur, heel mooi en precies wat ik wil. Vakkundig gemonteerd en de montagekosten vielen 100 % mee. Bedankt mensen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede beeld is waargemaakt”
Door A. van Dongen op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor de uitbreiding van de keuken waren we bij Rob Woud terechtgekomen door de hoge score. De reviews gaven een goed beeld en dat hebben ze waar gemaakt. Een zijde van de oude keuken is blijven staan en de rest is daarop naadloos aangesloten tot een U-profiel, zoals dat paste in de uitgebreide ruimte. De bestaande keuken was 12 jaar oud, de vaatwasmachine en koelkast zijn gebleven. We zijn geholpen door Leon, kundig, voorzichtig aftastend en waar nodig bijsturend in je wensen zonder opmerkingen zoals zouden jullie niet dit of dat willen. Ook geen opmerkingen van zouden jullie niet de vaatwasmachine of koelkast vervangen. Binnen twee uur na binnenkomst was de offerte klaar en getekend en dat wil wat zeggen. De keuken is vakkundig geplaatst door Martijn, een doordouwer die in zijn eentje de klus heeft geklaard, en er waren heel wat kastjes te plaatsen, zowel boven als onder. Mannen, bedankt, we hebben er veel plezier van.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets dan lof”
Door René & Nina Bravenboer op maandag 27 jun 2016 '16
Vanwege de goede reviews zijn wij bij Rob Woud Keukens terecht gekomen en niets dan lof voor dit bedrijf en zijn medewerkers. Wij zijn vakkundig geholpen door Leon en er wordt echt met de klant meegedacht. Dat geldt zeker ook voor Rogier van der Zwaag, die bij ons thuis alles kwam opnemen en bespreken. Voordat de keuken geplaatst kon worden moest alles worden omgegooid: electra, loodgieterswerk etc. Naast het plaatsen van de keuken wilden wij ook de keuken en huiskamer laten stuken en stopcontacten laten verplaatsen. Rogier werkt met een vast team van ZZP-ers; stuk voor stuk echt vaklui! Ons advies: overweeg je om een nieuwe keuken aan te schaffen, ga naar Rob Woud Keukens en je zult er geen spijt van krijgen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Marije op donderdag 2 jun 2016 '16
Goed advies, goede service, goed meegedacht met ons budget in achterhoofd. We konden met elke vraag of kleine verandering weer terecht (het betrof een nieuwbouwhuis). Installatie ook naar tevredenheid en binnen 1 dag afgerond. We raden Rob Woud (en Cindy als contactpersoon) zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Drie maal is scheepsrecht”
Door Barbara Bank op woensdag 1 jun 2016 '16
Voor de derde maal prima geholpen door Rob Woud keukens. Of het nu over advies, vervangen van een apparaat of het aanpassen van een bestaande keuken ging. Alle projecten werden reëel besproken, er wordt goed mee gedacht, meerdere opties en merken zijn langs gekomen en de uiteindelijke offerte was prima. Technische mogelijkheden werden gecheckt voordat er besteld werd. Ik dacht iets onmogelijks te willen en heb het perfect gekregen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte aanrader”
Door E. Koopmans op zaterdag 28 mei 2016 '16
Einde 2015 hadden wij een offerte voor een nieuwe keuken, maar wilden graag een tweede offerte. Dit was bij Rob Woud. Los van zoals later bleek een meer dan concurrerende offerte was er meteen een zeer goede klik met Leon van Leeuwen. Met zijn uitstekende deskundigheid en praktisch inzicht waar hij goed naar onze wensen luisterde kwam er een offerte voor een prachtige keuken, waar bovendien zaken die bij de eerste offerte over het hoofd waren gezien meteen werden opgelost. Toen vervolgens Rogier van der Zwaag kwam voor het opnemen van de verbouwing zelf werd het laatste item - hoe af te zuigen zonder grote kap - op een voortreffelijke wijze opgelost. Hulde. Nu zijn wij in het bezit van een geweldige keuken, precies zoals wij in onze gedachten hadden. Ook de plaatsing was conform planning en voortreffelijk geregeld. Geen achteraf discussies. Rob Woud: een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2e keer aankoop gedaan”
Door Boudewijn Robert op zondag 13 mrt 2016 '16
Dit is de tweede keer dat ik een keuken heb gekocht bij Rob Woud. Acht jaar geleden liep ik voor het eerst naar binnen op advies van mijn makelaar omdat ik onrustig werd van de keukenknallers/aanbiedingen bij de andere bekende aanbieders. Toen een hele mooie design keuken gekocht waarbij er zelfs na jaren nog service werd verleend bijv. de monteur die toevallig in de buurt was en aanbood even de kastjes weer te stellen en een kit rand te vervangen, top! Vanzelfsprekend in November 2015 terug gegaan voor een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis maar deze keer een extra uitdaging...een zeer strak budget vanwege een grote totaal renovatie. Wij zijn deze keer zeer goed geholpen door Cindy. Ze is professioneel, luistert zeer goed waardoor ze haar klant zeer goed begrijpt en dacht mee met de verbouwing verder dan enkel de keuken. Mijn goede ervaring van vorige keer was daardoor zelfs overtroffen. Uiteraard wel prijzen vergeleken met een paar concurrenten maar de duidelijkheid, service, professionaliteit en vakkundigheid gaven de doorslag. Rob Woud heeft wederom bewezen DE beste keuze te zijn en uiteindelijk was de keuken het eerste wat we kochten van een zeer zorgvuldig opgebouwd budget. Het was helaas onoverkomelijk dat er gaande de verbouwing een aantal zaken veranderde aan onze kant echter was Rob Woud/Cindy hier erg flexibel in en werden een verzoek om een latere installatie datum, een ander type afzuigkap en een door ons verkeerd doorgegeven maatvoering zonder problemen meteen opgelost. Martijn van der Drift heeft de keuken vakkundig geinstalleerd en was pas tevreden wanneer het tot in de puntjes kloppend was voor ons huis, super. Voor een professioneel en vakkundig advies, een goede prijs maar bovenal ECHTE service en flexibiliteit zou ik geen ander bedrijf weten waar je beter je keuken of apparatuur kunt kopen. Dank Rob, Cindy, Vivian, Rogier en Martijn, tot over een paar jaar!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Duidelijkheid”
Door Simone en Sandor op vrijdag 4 mrt 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Rob Woud keukens in december 2015. Voor die tijd hebben we alle keukenknaller winkels afgestruind en werden gek van de kortingshows waardoor je geen vertrouwen meer kreeg. Bij Rob Woud kregen we duidelijkheid en uitstekende service en de keuken waar we van droomde. Van A tot Z is alles zoals besproken geleverd en geinstalleerd. Wij raden Rob Woud keukens aan iedereen aan, en nee je bent echt niet duurder uit dan al die keuken knallers. Bedankt Leon voor je advies en service. Wij genieten iedere dag van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Esther van Oijen op donderdag 25 feb 2016 '16
Goede ervaring bij Rob Woud!!! Leon heeft ons vakkundig geholpen. Alles heel duidelijk en een gespecificeerde offerte. Levering en montage van de keuken volgens planning gelopen. Beschadiging aan een lade maar gelijk een nieuwe besteld. Wij kunnen Rob Woud echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door C.M. Braam op donderdag 25 feb 2016 '16
De keuken die we bij Rob Woud hebben gekocht is prachtig. We wisten vooraf al goed wat we wilden, doordat we niet lang geleden een keuken hadden gekocht voor ons oude huis. Cindy Blank begeleidde het hele traject, fijn om dezelfde contactpersoon te hebben voor alles! Zij deed dit prettig en professioneel, heeft duidelijk verstand van zaken. Zoals altijd -waar je je keuken ook aanschaft- gingen er ook dingen niet gelijk goed. Cindy pakte dit gelijk op en alles werd zo snel mogelijk geregeld. Zoals bijna iedereen weet die een keer een keuken heeft gekocht, dat gaat vaak heel anders. Ook de monteur was vakkundig, kwam zijn afspraken na en dacht met ons mee. Fijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen terwijl ik niks gekocht had”
Door Dirk Schuitemaker op maandag 11 jan 2016 '16
Dertien jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekocht [niet bij rob woud], al na een paar maanden was er gezeur met het blad, dat uit twee delen bestaat, en dat bleef niet aan elkaar zitten. de leverancier kwam dan met een tube lijm, en dan zat het weer voor en tijdje. Het lijm tijdperk heb ik ondertussen afgesloten. Ging bij Rob Woud naar binnen, leg het uit, hij snapt het, de monteur ook, en het wordt opgelost, prima geholpen, terwijl ik er niks gekocht had. Zat te fluiten op me fiets toen ik weer naar huis fietste.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Boven in de lijst”
Door Bertha Versteeg op dinsdag 29 dec 2015 '15
Diverse inbouwapparatuur en een mooie Liebherr koelkast gekocht bij Rob Woud. Advies, service en levering verdienen een plaatsje boven in de ranglijst. Het is fijn om in de showroom al het gevoel te krijgen dat het hier gaat om professionele en hulpvaardige mensen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professioneel, efficent en servicegericht”
Door Yvonne Hamers op maandag 21 dec 2015 '15
5 jaar geleden een keukenblok laten plaatsen bij een bestaande keuken. Destijds al bijzonder tevreden. Twee weken geleden moest plotseling de vaatwasser vervangen worden na kortsluiting. Rob Woud keukens was bijzonder bereidwillig om dit nog voor de feestdagen uit te voeren. Er moesten een paar kleine aanpassingen aangebracht worden welke op basis van foto's per e-mail al in kaart werden gebracht. Het bijzondere was dat Rob Woud keukens met ons zocht naar goedkope passende oplossingen zonder direct in de verkoopmodus te gaan voor aanvullende plinten etc. Bijzonder vandaag de dag. De nieuwe vaatwasser is geïnstalleerd door dezelfde monteur, die 5 jaar geleden het keukenblok heeft geïnstalleerd en wederom tot volle tevredenheid. Conclusie: Rob Woud keuken is een professioneel, efficiënt en bijzonder servicegericht bedrijf. Een score SUPER hebben zij meer dan verdiend. Rob Woud keukens kan ik aan iedereen aanbevelen want zij maken het onderscheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afzuigkap Zanussi”
Door Rob Reijgersberg op woensdag 2 dec 2015 '15
Gisteren ben ik heel attent, snel en deskundig geholpen door de heer Leon van Leeuwen, senior keukenadviseur bij dit voor ons vertrouwde adres voor keukenzaken. Wat mij via de webshop van Zanussi bij herhaling niet lukte, is gisteren goed 'op de rit' gezet. Een dezer dagen kan ik een nieuw toetsenbord voor onze afzuigkap bij Rob Woud Keukens afhalen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle lof”
Door Mevr A.W.M Teeuwen-Broers op zondag 29 nov 2015 '15
Samen met een vriendin weken op "keukenjacht" geweest bij de ene zaak kreeg je koffie ,bij een ander een kop soep. Allemaal probeerde ze mij te overtuigen ,Ik ben de beste. Snelle jongens ,niets mis mee ,toch miste ik iets. Leon luisterde ,drong niets op, maakte een plan, stopte mijn tekening in een dossier. Na een paar weken maakte ik een afspraak. Mijn wens was dat de keuken op mijn lengte aangepast kon worden. Dit was geen probleem ,daarna ging alles met een sneltrein vaart. Het uitzoeken van de kleur van kastjes tot blad,van de oven tot afzuigkap, was een feestje. Leon drong niets op maar gaf zo nodig advies. Kreeg datum en tijd van de bezorging ,ondanks alle omleidingen in de stad, op tijd. Het voelde als Sinterklaas al die pakken en dozen. Mijn keuken werd mooier en mooier door de keukenmonteur. M.Knuvers Alle lof voor het bedrijf van Rob Woud
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen beloften maar daden”
Door M.Koper/F.Paap op maandag 2 nov 2015 '15
Geen sprookjes maar realisme. Waren al een paar weken op pad bij diverse bedrijven waar we gillend wegliepen vanwege de aansmeer politiek. Korting, korting, als u vandaag bestelt. Of drie keer terugkomen zonder dat de beloofde tekening er lag. En onze wensen konden niet worden ingewilligd maar we moesten onze plannen aanpassen aan hun keukenconcept. Door een tip van onze aannemer J.Groot bij Rob Woud keukens terechtgekomen. Afspraak gemaakt. Binnen 1 1/2 uur alles besproken. Goed geluisterd naar onze wensen, goede adviezen. Onze wensen ingewilligd en goed vertaald. In plaats van een lelijke afzuigkap boven ons eiland een mooie Bora kookplaat met afzuiging in de plaat. 's Avonds offerte in de mail, geheel uitgewerkt inclusief alle specificaties en prijzen apparatuur. Zo helder als glas. Na een kleine wijziging waren we klaar en twee dagen later is de keuken besteld. Levering conform afspraken. Helaas een beschadiging van een paneel bij transport. Binnen de kortste keren een nieuwe. Ons doel een moderne kwaliteitskeuken met geluidsarme apparatuur geheel behaald. Prijs kwaliteit in orde. Extra compliment voor VIvian. Denkt goed mee, dringt niet op. Als ondernemers onder de indruk van klantgerichtheid. Geen beloften maar daden. Zeer tevreden. Beveel van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Olivier Hellingman op zondag 1 nov 2015 '15
Samen met Rob Wout Keukens hebben wij onze plannen voor onze nieuwe keuken werkelijkheid zien worden. Van de tekening tot de installatie, er werd op creatief- en praktisch gebied met ons meegedacht. Voor de door ons bedachte 'dure' materialen werden mooie haalbare alternatieven gezocht. De installatie verliep prima, een monteur met oog voor detail. Sinds mijn eigen keuken, heb ik meerdere klanten van ons bouwbedrijf doorverwezen naar Rob Wout Keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door Paul van Leersum op zondag 1 nov 2015 '15
Uitstekende nazorg, Combimagnetron is een aantal keren defect geweest, diverse bezoeken van de technische dienst van AEG gehad maar he probleem bleef. Probleem is dankzij Rob Woud keukens nu keurig opgelost, een nieuwe combimagnetron is geplaatst en de keuken is volledig kosteloos aan de nieuwe magnetron aangepast. Prima actie, dat heet dus service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“De juiste keuze”
Door fam. van bekhoven op vrijdag 30 okt 2015 '15
Een uitgebreid adviesgesprek waarbij goed met ons mee werd gedacht. Geen agressieve verkoopmethoden. Leveringsdatum van de keuken direct bekend. Levering ook op geplande datum. Prettige medewerkers, goede service, zeer klantgericht, prachtige keuken. De juiste keuze!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een zeer prettige ervaring”
Door Annemarijn op donderdag 29 okt 2015 '15
Meedenken met creatieve oplossingen, Vivian was altijd vriendelijk en had eindeloos geduld tijdens ons niet al te vlotte beslisproces ;-) en ook mbt onze jonge kinderen die elke keer mee werden gesjouwd en rondom de tafel dartelden. transparant mbt kosten, niet opdringerig en servicegericht; bv ondanks het elders laten maken van een betonblad toch even een tijdelijk blad van hen te leen etc. Bovendien een zeer vriendelijke goede en betrouwbare keukenmonteur. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou moet noemen zou dat zijn dat de keukenleverancier niet direct alle juiste onderdelen leverden waardoor we behoorlijk tijdje op wat puntjes op de i moesten wachten, maar dat lag dus aan de keukenleverancier en heeft mijn goede ervaring niet verpest. kortom, ik zou ze zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Juiste keuken en juiste prijs”
Door familie Ouwens op woensdag 8 apr 2015 '15
Uitstekende service en advies. Goed en vakkundig personeel. Geen gladde verkooppraatjes waarbij de kortingen om je oren vliegen. Kwaliteit van de geleverde keuken is zeer goed. Kortom, de juiste keuken voor de juiste prijs.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onderscheiden zich”
Door Patrick Kanik op zondag 15 mrt 2015 '15
Inmiddels de tweede keuken bij Rob Woud besteld in de laatste 15 jaar (twee verschillende huizen). Ongedwongen sfeer. Goed meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Bij eerste keuken paar kleine probleempjes gehad na twee jaar met folie die losliet van de deurtjes naast de oven. Op perfecte en kosteloze wijze geholpen. Inmiddels al weer 7 jaar aan het genieten van onze laatste keuken. Paar dagen terug stopte de combimagnetron en kort er na de oven er mee. Wederom op zeer goede wijze door Vivian geholpen en met een zeer goede "vaste klanten" korting twee nieuwe apparaten aangeschaft. Combi was op voorraad dus gelijk vervangen en oven komt komende week. Volgende keuken of apparatuur aanschaf zeker weer bij Rob Woud keukens. Ze onderscheiden zich door goede kwaliteit en zeker door klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Een echt familiebedrijf waar de mensen nog weten wat klantvriendelijkheid is. Een verademing tussen al die grote bedrijven waar je min of meer een nummertje bent.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“heel mooi voor passende prijs”
Door Willem Beuker op woensdag 11 feb 2015 '15
Via dit bedrijf keuken en badkamer laten verbouwen. Keuken ging perfect. keukenontwerper Leon had heel snel door wat ik wilde en had snel een passende offerte. Bij badkamer waren er wel wat problemen door overmacht (oa ziekte) waardoor het iets langer duurde. Uiteindelijk zijn keuken en badkamer wel heel mooi geworden voor een passende prijs.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prachtige en functionele keuken”
Door Warden van de Vrande op zondag 30 nov 2014 '14
Vivian Woud heeft van een kleine ruimte een prachtige, ruime en compleet geoutilleerde keuken weten te maken. Onze wensen zijn perfect vertaald in deze keuken. Tevens waren we zeer tevreden over de ervaren monteur die keuken in elkaar gezet heeft.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super service”
Door Arlette Kisjes-Kroon op vrijdag 7 nov 2014 '14
We hebben al eerder apparatuur bij Rob Woud Keukens in Haarlem gekocht dus toen onze oven defect ging hebben we niet verder gekeken en zijn direct naar Rob Woud gegaan aangezien wij hele prettige ervaringen met dit bedrijf hebben. En ook deze keer hebben zij ons niet teleurgesteld. Bij binnenkomst werden wij direct geholpen, zeer vriendelijk en er werd naar ons geluisterd, eens een keer niet de mening van een verkoper die je opgedrongen wordt. Deze keuze was hierdoor snel gemaakt, apparaat was op voorraad dus konden wij direct meenemen. Net als de vorige keren heeft Rob Woud Keukens weer aan alle verwachtingen voldaan en zullen wij een volgende keer zeker terug komen.

Eerdere review van 21 januari 2014: Rob Woud Keukens heeft zowel mijn koelkast als oven geleverd en geïnstalleerd. Het bedrijf verleent een fantastische service, is snel en correct, zeer goede kennis van zaken en denkt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Twee en een halve dag...”
Door Jan Willem van Hal op maandag 3 nov 2014 '14
We wilde na 16 jaar een andere, nieuwe keuken, maar waren niet van plan echt te gaan verbouwen; budget, noch. Bij Rob Wout Keukens in gesprek met Vivian geraakt. Dat resulteerde in een voorstel en een offerte. Uiteraard ook een prijs gevraagd bij een collega van hen, we zijn tenslotte Nederlanders... De suggesties van Vivian waren erg leuk en goed. Ze dacht echt mee hoe we de kosten konden beperken en toch het een super keuken te laten worden. Ze was helder over de kortingen die er te behalen waren. Meteen haar scherpste prijs kwam op tafel. Op basis van de prijs en de goede indruk hebben we gekozen voor Rob Wout Keukens. De plaatsing is ook geweldig gedaan/gegaan. In 2,5 dag was de oude keuken weg en stond de nieuwe er. Alles zonder een grote bende. De installateur Martijn heeft echt heel goed werk geleverd; strak qua planning en snel en netjes. Kortom: wij zijn erg tevreden over het hele traject en vooral met het resultaat. We kunnen weer 16 jaar door....
FOTO VAN JAN WILLEM VAN HAL
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top keuken”
Door A.H. W. op dinsdag 28 okt 2014 '14
Vivian Woud, heeft precies begrepen wat wij wilde. De keuken is klein maar alle ruimte is benut en hij lijkt nu door haar advies zelfs groter. Ook de prijs voor deze schitterende keuken viel ons mee. Alles liep goed, het inmeten was keurig op tijd en we kregen al gelijk de tijd door wanneer de monteur hem zou komen plaatsen. De monteur Martijn Knuvers (plaatst al 15 jaar keukens), kende wij van het plaatsen v.d. keuken bij onze dochter die deze ook bij Rob Woud had gekocht. Martijn is rustig en werkt heel goed en netjes, neemt geen pauze. Ruimde ook steeds alles op, de apparaten werkte allemaal en de hoeken van het aanrechtblad paste keurig. Vivian kwam persoonlijk de eind controle doen en we kregen nog een heerlijke fles wijn van haar (is een leuk gebaar). Wij raden dus iedereen deze keukenzaak aan, veel aandacht, niet duur, juiste adviezen, prima monteur, we hebben geen enkele klacht gehad.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader. Klant staat centraal, kwaliteit, prima levering keuken”
Door Dhr H. Bouwman op zaterdag 18 okt 2014 '14
Bij Rob Woud keukens had ik in eerste instantie geen reactie ontvangen op mijn mail om een offerte. Ik ben toen eerst bij andere grotere keuken leveranciers langs gegaan. Daar werd snel gedacht in beperkingen in plaats van mogelijkheden en vooral met een sterke commerciële drijfveer om maar snel een order binnen te halen. Ook offertes en tijdens afspraken kwam geen gevoel van transparant handelen naar voeren. Dat stuitte mij tegen de borst. Als nog een afspraak gemaakt bij Rob woud keukens. Hier staat de klant centraal, er wordt meegedacht met je wensen en gezamenlijk gezocht naar oplossingen. Ik wilde graag een stuk bij de keuken betrekken waar ook mijn cv ketel huisde. Daar werd een prima oplossing voor bedacht. Uiteindelijk is mijn keuken precies zo geworden, zoals ik hem had bedacht. Voordeel is dat je pas 90% hoeft te betalen uiterlijk twee dagen voordat de keuken wordt geleverd. En de keuken was op drie kleine details na ook perfect geïnstalleerd. Een dag later werd de installatie ter plaatse nog keurig door de verkoop nagelopen of het goed was opgeleverd. De twee overgebleven restpunten zullen komende maand wel zijn opgelost en daarmee is het project dan ten einde. Rob Woud keukens is een aanrader! Een klein familie bedrijf met zorg en aandacht voor hun klant met als resultaat een mooie keuken. Kwaliteit en waar voor je geld!
FOTO VAN DHR H. BOUWMAN
Nieuwe Alno greeploze keuken in Magnolia wit
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe inbouwapparatur”
Door Martine op woensdag 15 okt 2014 '14
Vijftien jaar geleden een keuken met inbouwapparatuur aangeschaft bij Rob Woud. Na een aantal jaar was er een kabeltje stuk en dat werd meteen opgestuurd, zonder rekening. Nu, na al die jaren nieuwe koelkast en combi oven aangeschaft. Werd weer prettig geholpen en de vakkundige en snelle montage gebeurde de volgende dag. Zeer tevreden dus! Ik ga nog wel even terug om wat uitleg te krijgen over de combi, want de gebruiksaanwijzing is me niet helemaal duidelijk. Zal ongetwijfeld lukken! Ga met mijn dochter, die een nieuwe keuken nodig heeft, binnenkort advies inwinnen. Martine van Esveld-Peters
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne zaak”
Door Marsha op zaterdag 16 aug 2014 '14
Wij gingen op aanraden van onze aannemer naar Rob Woud. Wat een verademing vergeleken bij andere zaken waar je moet onderhandelen over de prijs. Ook een ongedwongen sfeer. Geen druk op het tekenen van een offerte. Aanpassingen zijn geen probleem. Betaling van de keuken pas twee dagen van tevoren. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en de goede hulp van Vivian Woud.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door Van Ruiten op zaterdag 21 jun 2014 '14
Nadat mijn ouders en broer ook een keuken bij Rob Woud hadden gekocht gingen wij, na al wat andere keukenzaken ook maar eens naar Rob Woud.
Na een leuk gesprek met Leon kwam hij met een zeer verrassende indeling voor onze nieuwe keuken. Een opstelling die wij nog niet bedacht hadden. Na een tweede gesprek volgende de mooi uitgewerkte tekeningen. Het gaf een zeer reëel beeld.
Enkele maanden later werd de keuken geplaatst.
Afgelopen week is de monteur terrug geweest voor de laatste puntjes en kunnen wij genieten van een schitterende keuken.
Wij hebben de gespreken zeer prettig ervaren, Leon dacht erg goed mee over de 'nieuwbouw', het meerwerk etc etc.
De levering, plaatsing en service is ons zeer goed bevallen en wij zouden anderen adviseren hun keuken te kopen bij Rob Woud.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankoop inbouw koelkast”
Door Mw. H. Vermeer op zondag 26 jan 2014 '14
Ik heb een inbouw koelkast gekocht van het merk Zanussi, deze bleek niet meer leverbaar voor dezelfde prijs heb ik nu een AEG. Gekregen, goede oplossing. Inmiddels is de koelkast ook al geplaatst, keurige service van Paul.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super!!!!!”
Door dorien op donderdag 23 jan 2014 '14
Vorig jaar 3 keukens aangeschaft bij Rob Woud keukens voor verschillende appartementen in Amsterdam Je merkt echt dat het een familie bedrijf is. Iedereen werkt hard mee. Er werd goed met ons meegedacht en uiteindelijk zijn het drie fantastische mooie keukens geworden. Ook de afwerking en het plaatsen liep goed! Wij zijn uitermate tevreden en bevelen Rob Woud bij iedereen aan. En mochten we weer keukens nodig hebben dan weten we waar we moeten zijn. Bij Rob Woud Keukens in Haarlem.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“mooie kleine keuken”
Door Elja op maandag 13 jan 2014 '14
Ik heb een klein oud huisje in de binnenstad met niet al te veel ruimte . Desondanks is er een handige en mi mooie keuken geplaatst door Rob Woud Keukens. Uitvoerig en geduldig hebben de medewerkers mij van advies gediend. Ook bij reparaties en service waren de medewerkers prettig, zakelijk maar aardig. Daar houd ik van. Ga maar eens kijken in de mooie showroom!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend!”
Door Arienne op woensdag 8 jan 2014 '14
Wij hebben in april 2013 een keuken gekocht bij Rob Woud. Vivian heeft ons uitstekend geholpen met onze keuze. Ze is zelfs bij ons thuis geweest of onze keuze de juiste was wat de ruimte betrof. Kennis van zaken, absoluut geen gevoel gehad van opdringen van apparatuur of duurdere uitvoeringen. Erg tevreden over de plaatsing en de probleempjes die er waren zijn naar alle tevredenheid en supersnel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Ruud op vrijdag 27 dec 2013 '13
Wij hebben onlangs een keuken gekocht en laten plaatsen bij Rob Woud Keukens. Onze ervaring met Rob Woud Keukens is prima. Dat blijkt niet alleen uit de kwalitatief goede keuken, maar ook uit het meedenken vooraf, de zeer nette plaatsing én - heel belangrijk - de goede afhandeling van enige issues gaandeweg.
De prijs was alleszins redelijk, het bedrijf heeft een open en prettige sfeer, en de kennis van zaken is uitstekend. Vanzelfsprekend hebben we ook vergeleken met andere bedrijven. Opvallend is het verschil met de leden van de DMG-groep, waar je vaak het gevoel krijgt dat de verkopers een uitgebreide training in manipulatie hebben gekregen. En dat gevoel bleef 'opvallend afwezig' bij Rob Woud. Duitse bedrijven zijn bekende concurrenten, maar ook daar ervoeren we opdringerige meningen (vooral mbt. apparatuur), ze zijn niet meer veel goedkoper en liggen onhandig ver weg in geval van issues die gaandeweg optreden. Wat ons betreft is Rob Woud Keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service en produkten”
Door Harm op zondag 22 dec 2013 '13
Sinds 10 jaren gebruiken we een keuken, ontworpen en geïnstalleerd door Rob Woud. Prima kwaliteit/prijs destijds en nog steeds in goede staat. Deze week een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht. Wederom goede ervaring met de informatie voorziening, snelle service en prijs/kwaliteit vergeleken met internet. Na bezoekje 's ochtends en met de vaatwasser in voorraad, na inladen en zelf installeren stond die begin van de middag te draaien. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Rob Woud Keukens
Website: robwoud.nl
aHaarlem, Delftstraat 50, 2015 BM Haarlem, tel 023 - 551 16 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland