Feedback
9,3

Voortman Keukens

Website: www.voortmankeukens.nl "Uitstekend" score uit 160 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.voortmankeukens.nl | 6 vestigingen (Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant & Utrecht)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Gebruikerservaringen
Er zijn 160 gebruikerservaringen over Voortman Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren118 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer goed geholpen”
Door A. van Asch op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Bunnik
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Afspraken maken over plaatsing verliep soepel. Ook als we de afspraak moesten uitstellen, geen probleem. De plaatsing is in 1,5 dag gedaan en alles ziet er super mooi uit. Dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Enorm tevreden met eindresultaat”
Door Timothy Bergsma op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Rijssen
We zijn enorm goed geholpen door Arno Arends in Rijssen. Hij dacht echt met ons mee en heeft geholpen onze droom keuken waar te maken. Hij was kritisch waar dingen die wij wouden niet handig waren en gaf praktische alternatieven. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. We hadden de keuken zonder dit deskundige advies nooit zo mooi gekregen. Absoluut een aanrader om hier je keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door gerrie jacobs op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Bunnik
Goed en netjes geholpen door de verkopers. Ik wilde zelf niet aan een eiland maar de verkopers hebben toch een eiland getekend. Uiteindelijk blij dat we gegaan zijn voor de eiland. Monteurs zijn vakmensen en een service afspraak kan snel geregeld worden. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers en eerlijke prijzen.
REACTIE VAN GERRIE JACOBS
+ Toon extra foto van gerrie jacobs
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Je krijgt rustig de tijd”
Door Wilbert Pannekoek op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Geholpen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Ook goed advies gekregen over de mogelijkheden. Roland was ook goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden. Wat opviel is dat je rustig de tijd krijgt om te beslissen of je wel of niet tot aanschaf over wil gaan, zonder dat er druk wordt uitgeoefend. Erg prettig gevoel bij deze zaak en verkoper.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
Keukenresultaat
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
Onze Novarti keuken
Onze Novarti keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg goede ervaring”
Door Holger Tans op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goede ervaring met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht. Aanrader! Installatie ging ook heel erg snel en netjes. Alles in een heel kort tijdsbestek gepland en alles verliep op rolletjes! Zeer goed en geduldig geholpen door Gerdine Dijkhuizen!!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J.Bongenaar, Apeldoorn op vrijdag 11 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
In 2010 hadden wij in onze eerste woning een nieuwe keuken laten plaatsen door Voortman Apeldoorn. Daar waren wij zeer tevreden mee. Zodanig tevreden dat we vijf jaar later, bij de koop van een nieuw huis, niet hoefden na te denken maar rechtstreeks naar Voortman terug gingen met de boodschap: "Wij willen weer dezelfde keuken, maar dan iets groter!". Toen we bij in gebruik name erachter kwamen dat een specifieke koelkast eigenlijk niet zo handig was, werd in overleg een andere geplaatst op de manier die ons beter uitkwam. Ontwerp was weer super, plaatsing vlekkeloos en we zijn weer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Groen op woensdag 9 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Fijn geholpen door Henk de Vries, er werd snel en goed meegedacht met onze wensen. Er werden alternatieven aangeboden, maar hield wel onze wensen in beeld. Goed advies over wel/niet kiezen van bepaalde kleuren, materialen of apparaten. Dacht mee over meer dan alleen de keuken, maar bijvoorbeeld ook over de verlichting. Het was de eerste keuken die wij gekocht hebben, maar ik zal zeker terug gaan. Keuken is netjes en tijdig afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekende service”
Door theo plattel op donderdag 7 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens levert een uitstekende service, na 6 jaar problemen met mijn vaatwaaser, via Voortman in contact gekomen met een specialist die de vaatwaaser heeft gerepareerd binnen 30 minuten. meer dan de helft van de kosten zijn door Voortman vergoed ondanks het feit dat de garantie al lang was verlopen. als klant van Voortman ontvang je dus een uitmuntende service en zeer goede kwaliteit. Ze denken ook goed met je mee en bieden je goede oplossingen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“uitstekend geadviseerd”
Door G.C.Mabelis op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Prima advies gekregen. De verkoper was zeer klantvriendelijk. De offerte is uitvoerig doorgesproken en toegelicht. Alle afspraken zijn tijdig nagekomen en ook de levering was conform afspraak. De levering was onbeschadigd en compleet. Het montage bedrijf heeft niet zo goed gewerkt. Er waren nogal wat onnodige klachten die door de servicegroep van Voortman tot volle tevredenheid opgelost. We raden Voortman zeker aan voor het leveren van een keuken, want ook de prijs kwaliteitverhouding is prima.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed en professionele advisering”
Door Jeroen Vermeulen op donderdag 2 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Goed en professionele advisering. Ook na levering zijn ze meer dan bereid om je goed van dienst te zijn.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hartstikke goed”
Door Klant Voortman Apeldoorn op donderdag 22 aug 2013 '13
In verband met vernieuwing van onze bestaande woning hebben we bij Voortman een nieuwe keuken gekocht. Als er mensen zijn die een nieuwe keuken nodig hebben, dan kunnen we Voortman zeker adviseren. Je wordt heel goed ontvangen en ze nemen alle mogelijke tijd voor je. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de keuken. Ook klantvriendelijkheid en service is heel goed. Er zitten wel een paar weken tussen bestellen en leveren maar dat is normaal. De keuken kon zelfs iets later geplaatst worden omdat we met de verbouwing zaten en iets later kwam voor ons beter uit. Bij de levering waren er een paar beschadigingen maar dat wordt goed opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden, het is hartstikke goed.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door Elwin Alblas op donderdag 9 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Een week geleden is onze nieuwe keuken geplaatst en ik mag wel zeggen naar alle tevredenheid. In gesprek met twee keukenleveranciers uiteindelijk gekozen voor een keuken van Voortman Keukens uit Elst (Gld), bestaande uit drie losse elementen (werkgedeelte van +/- 3 meter, een werkgedeelte van +/- 1,60 meter en een kastenwand van 4 elementen). Vanaf het eerste contact zijn we erg prettig geholpen bij het realiseren van de door ons gewenste keuken.Ook het monteren van de keuken verliep erg vlot. Een vriendelijke monteur die meedacht over enkele kleine aanpassingen te plaatse heeft de keuken binnen twee dagen geplaatst en afgemonteerd. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen nog lang te kunnen genieten van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Rhp van den hoogen op vrijdag 21 mrt 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik heb eerder geschreven over de klantonvriendelijkheid bij Voortman Keukens in Elst [toevoeging Qasa: dit was op 14 maart 2013, deze ervaring is weer weggehaald op verzoek van Rhp van den Hoogen]. Intussen echter een zeer positief gesprek gehad met de bedrijfsleider in Elst, de heer Lieuwe Schouwstra. Een echt fijne gast, we hebben alles goed door kunnen spreken, problemen zijn opgelost en het vertrouwen is weer terug. Ik denk dat we net pech hebben gehad met een verkoper die hier inmiddels niet meer werkzaam is. Nu kunnen we ons weer verheugen op de prachtige nieuwe keuken. Gelukkig maar. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Kringen in blad”
Door wh askamp op zondag 24 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Komen de afspraken niet na. Ben nu al weken bezig met mijn blad wat niet goed is. Ben al 3 x elst geweest maar hoor maar niks al weken. Service niet goed. Ze houden je aan het lijntje.

Aanvulling: De keuken is geplaatst door Voortman keukens. Na een week zagen wij kringen in het blad. Melding bij Voortman gedaan. Daarna is de leverancier van het blad langs geweest ,conclusie kringen zitten in het blad en niet door ons veroorzaakt volgens leverancier. Voortman stelt voor bijdrage van 700,00 dan krijgen we een nieuw blad. Daar gingen we niet mee akkoord. Na veel bellen en langs gaan geen reactie. Heb toen maar meldingen op Facebook en div gedaan. Toen kwam er weer een reactie, Afspraak is nu dat de leverancier weer langs komt,dat is nu ook weer weken geleden,dus moeten nog komen. Naar mijn mening moet Voortman het blad vergoeden, nogmaals de leverancier zegt dat de kringen erin zaten en niet veroorzaakt door de klant.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Een en al lof”
Door Willie op donderdag 22 aug 2013 '13
Service is uitstekend. Meestal moet de klant bellen, maar Voortman belt zelf. Gebeurt niet vaak. Zeer tevreden over kwaliteit van de keuken. De keuken bevalt prima en ik loop erin rond alsof die er al jaren staat. De levering is goed gegaan, er waren een paar dingen die er nog niet waren, maar ze hebben een serviceman die het regelt, dit was uitstekend. Zou het bedrijf zeker aanraden en ik zou ook weer teruggaan als de keuken verlopen is. Het is vooral mond op mond reclame als mensen de keuken zien, een en al lof!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kwaliteit”
Door Ietze Oostinga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Kies je voor Voortman Keukens dan weet je dat je kwaliteit krijgt. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker een van de beste. Prima geadviseerd door Roland Besselink met als resultaat een stijlvolle en strakke keuken die perfect past bij mijn interieur en smaak. Een eye-catcher in mijn appartement. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“betrouwbaar en solide”
Door Mia op dinsdag 3 sep 2013 '13
De levering van de keuken (in een bestaande woning) is goed verlopen. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed. Ik had een probleempje met een kraan dat tot volle tevredenheid is opgelost. Nu zijn er nog wat vlekken, ik heb een aantal foto’s gemaakt en moet nog even naar de showroom toe om die te laten zien, maar gezien mijn ervaring neem ik zonder meer aan dat ook dit euvel tot volle tevredenheid wordt opgelost. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en solide en hebben een prettige benadering naar de klanten toe.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Perfect”
Door Jeroen op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Perfect geholpen. Waar andere leveranciers onze tekeningen volgden, daagde Voortman ons uit en bleef Voortman zoeken naar de ideale opstelling. Dat maakt dat we tot een perfect resultaat zijn gekomen. Beter en mooier dan onze initiele plannen. Ze denken op alle vlakken mee: in opstelling, apparatuur en financien.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Maurice & Anne op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Rijssen
Na meerdere keukenzaken geweest te zijn waar wij niet tevreden waren over advies, prijs/kwaliteit en service kwamen wij via via uit bij Voortman Keukens te Rijssen. Hier werden wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Arno Arends en Ruud van Mourik. Door het vakundige, professionele en meedenkend advies hebben wij hier een keuze kunnen maken voor onze inmiddels geinstaleerde keuken. Wij zijn zeer tervreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de keuken en ook de service van alle medewerkers van Voortman Keukens waarmee wij contact hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Waar voor het geld”
Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Onwijs goed geholpen”
Door Danny Kosman op zondag 14 jun 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben bij Voortman de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht en zijn hierbij onwijs goed geholpen door Lieuwe. Na een goed adviesgesprek, waarbij er heel erg werd meegedacht over het ontwerp, is de keuken door een vakkundige monteur geplaatst. Vragen die we achteraf nog hadden, zijn ook uitstekend opgepakt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Dave Rodijk op woensdag 1 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij zijn zeer goed geholpen in Elst door Lennart Karels. Vanaf het begin werden wij serieus genomen en werd er goed mee gedacht over de indeling en materiaal. Bij het hele voortraject werden wij overal goed van op de hoogte gehouden van wat wel en wat juist niet kon. De mensen van Voortman keukens die de keuken kwamen brengen gaven ook direct een hele goede indruk. Ook Herman die de keuken kwam plaatsen is een zeer goed vakman en denkt erg goed na over wat en hoe hij het in samen werking met ons het beste kon doen. Het eindresultaat lag ver boven onze verwachting (en die lag al erg hoog)
Kortom ben je op zoek naar een goede keuken en wil je gewoon behandeld worden,neem dan de moeite om naar Voortman keukens te gaan. Een erg tevreden Fam. Rodijk uit Huissen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“geweldig”
Door G.V. op maandag 24 nov 2014 '14 | vestiging Bunnik
Geweldig geholpen! Klantvriendelijke verkopers! sfeer zit er goed in! Ontwerp was prachtig! Ook toen wij er nog overna moesten denken werden wij niet onder druk gezet! Ze werken met netto prijzen! Geen gedoe met hoge kortingen!we hadden ook een offerte opgevraagd bij mandemakers, maar het goede gevoel lag toch bij voortman, ondanks ze €900 duurder waren! Al met al een top bedrijf, een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede service”
Door fam.W Vosselman Vaassen op dinsdag 5 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman keuken te Apeldoorn. Over Voortman keukens niks dan lof, we zijn goed voorgelicht door de verkoper, ook zijn we goed op de hoogte gehouden van de vordering van de keuken, de planning en wie de keuken ging plaatsen. Het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst verdient alle lof snel secuur vriendelijke man. Al met al zijn we zeer tevreden met Voortman keukens. Mvgr fam. W Vosselman Vaassen.
Onze keuken
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Al met al erg tevreden”
Door W. Karsten op zondag 16 aug 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal jaren van wikken en wegen, dan toch de knoop doorgehakt voor de aanschaf van een nieuwe keuken. De doorslag om bij Voortman een keuken te kopen was tweeërlei: de prijs-/kwaliteit verhouding en de goede referenties. De monteur was prima op tijd op de afgesproken datum, echter zoals bij veel keukens gaat er altijd wel iets mis. De afzuigkap was zwaar beschadigd, toen deze uit de verpakking werd gehaald. Voor de rest geen noemenswaardige problemen. De afzuigkap zou een andere keer geplaatst gaan worden, echter ging dat niet helemaal volgens wens. De derde afspraak behelsde nog wat laatste opleverpunten. De servicemonteur heeft deze tot mijn volle tevredenheid aangepakt en opgelost. Al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe Voortman keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Marie Werlemann op woensdag 28 mei 2014 '14 | vestiging Rijssen
Ik heb in 2013 een keuken gekocht bij Voortman keukens Rijssen. Dit was wederom een uitstekende ervaring voor mij.(mijn vorige keuken in 1981 ook)de levering verliep goed, precies zoals afgesproken. Het personeel was zeer vriendelijk, en ruimde thuis nadien ook nog alles keurig op. Er was een verkeerde kraan geleverd, maar dit was binnen 2 dagen keurig opgelost Ik zou Voortman keukens bij iedereen aanraden omdat ze waar maken wat ze beloven. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken maar klantenservice laat te wensen”
Door Mw. van Sprang op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken aangeschaft bij Voortman in Bunnik. Prima gesprek gehad, goed geadviseerd en uiteraard een mooie keuken uitgekozen. Maar helaas nadat alles was betaald en afgerond, begonnen de problemen. Zo eerst op 30 april melding gedaan van krassen in het composiet aanrechtblad. Telefonisch contact opgenomen en via de e-mail foto's verstuurd. Een week later pas een e-mail dat de melding was doorgezet naar de keukenblad leverancier die contact zou opnemen. Tot op heden niets van gehoord. Hier weer zelf achteraan gegaan en pas 5 juni kan er iemand het keukenblad komen polijsten, omdat ze dan "in de buurt" zijn... Belachelijke reden! Daarna kregen we een lekkende afvoer bij de gootsteen, waardoor een ladekast schade heeft opgelopen. Hiervoor gebeld en dik een week moeten wachten op een monteur. De nieuwe lade zou worden besteld en er zou "vanzelf" contact met mij worden opgenomen... Hier geloof ik dus niks van, dus ook hier moet ik weer achteraan gaan. Het is jammer dat het zo'n nare nasleep heeft, terwijl je een vermogen aan een hele mooie keuken hebt uitgegeven. De klantenservice laat echt te wensen over, aangezien je zelf overal achteraan moet bellen en alles moet dubbel checken.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Helemaal naar wens”
Door Scherrenburg op donderdag 3 okt 2013 '13
Drietal keukenzaken bezocht: bij Voortman vakkundig geholpen en de verkoper dacht met me mee, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Maar ik durfde het niet aan om ook granieten aanrechtblad zelf te doen. Voor Voortman was het geen enkel probleem om een monteur langs te sturen om daarbij te helpen (tegen een schappelijke prijs). Toen ik bij de levering bemerkte dat er een onderdeel ontbrak heb ik even gebeld, het werd direct nageleverd. Uitermate tevreden met keuken en service van Voortman.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“geweldige ervaring”
Door Zwier op vrijdag 12 jul 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
wij zijn enorm goed geholpen bij Voortman in Apeldoorn. het advies is super en prijs kwaliteit is top.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling”
Door George Koppert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Henk de Vries van Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 18 december 2016: Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen.

Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.
Fantastische keuken
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Karin Spelt op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Gerdine van Dijkhuizen van Voortman Keukens in Elst heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. We zijn erg blij met haar adviezen. Ze deed suggesties, die we zelf misschien niet bedacht hadden, maar waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn. Onze keuken is daardoor veel speelser en eigentijdser geworden. Gerdine luisterde ook goed naar onze eigen wensen en respecteerde onze keuzes. Er werd snel gereageerd op mails en er was altijd ruimte voor overleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor ons als klant. We zijn ook heel tevreden over aflevering en montage en de service bij enkele kleine gebreken en beschadigingen. Wij kunnen u Voortman keukens zeker aan raden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Maatwerk”
Door M van der Linde op dinsdag 3 mrt 2015 '15 | vestiging Steenwijk
Een lastige cv ketel die weggewerkt moest worden en zelf niet helemaal een idee hoe we de ruimte optimaal konden benutten. Wensen hadden we wel. En die werden feilloos omgezet in een prachtig en praktisch ontwerp. De levering verliep naar behoren en ook de plaatsing ging vlekkeloos. De lastige cv ketel werd vakkundig weggewerkt en wat een vrij kleine ruimte is werd omgetoverd tot ruim ogende keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pluim voor de monteur”
Door Evelien op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik schrijf deze recensie voor de monteur van die onze keuken voor een deel heeft gemonteerd. Zijn naam is Peter. Helaas was er wat mis gegaan tijden de plaatsing van de keuken (door een andere monteur).Er miste onder andere een onderdeel. Hierdoor konden we een poos de keuken nog niet gebruiken. Peter heeft de keuken compleet gemaakt en aangesloten. Hij was heel vriendelijk en grappig, dacht met ons mee, gaf tips en deed er alles aan om ons tevreden te maken. Hij liet de keuken heel netjes achter. Al met al een top monteur, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Yanick Nagtegaal op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We werden geholpen door Henk de Vries. Prima gast. Vertelde duidelijk hoe alles werkte en was er niet op uit om een mega dure keuken te verkopen. Kregen lekkere broodjes met soep tussen de middag en uiteindelijk een top keuken gekocht voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door R. Lachman op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik heb vorig jaar m'n eigen eerste woning gekocht, Voorman Keukens werd daarbij aangeraden door de bouwer van mijn woning. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Voortman Keukens om een afspraak te maken wanneer ik langs mocht komen. De dag dat ik langskwam werd ik vriendelijk begroet met een kop koffie en een lekker koekje. De verkoper stond direct bij ons en liet ons het gehele assortiment zien, vervolgens hebben wij rond de tafel gezeten met de verkoper die vrij snel door had wat wij als idee hadden voor onze keuken. Hij dacht erg pró-actief mee wat wij als zeer fijn hebben ervaren, zo is er vervolgens een zeer leuke/ creatieve keuken gemaakt. Ik kreeg gelijk te zien op z'n computer hoe de keuken er uit zou zien en kreeg dit natuurlijk uitgeprint mee zodat ik al wat mensen jaloers kon maken met mijn nieuwe keuken. Bij de oplevering van mijn huis kwam er special een inspecteur van Voortman Keukens om te inspecteren of de keuken goed was gemonteerd, we kwamen achter één klein detail puntje waar ik vervolgens direct een afspraak voor had gemaakt om dit goed te krijgen. Binnen één week was dit kleine detail direct opgelost en ziet de keuken er prima uit! Ik ben een zeer tevreden klant, Voortman heeft zelfs nog via de mail contact op genomen over of ik tevreden ben met mijn keuken. De service in het algemeen was ook erg fijn ervaren. Ik heb verder 0 negatieve punten over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
Perfecte uitlijning
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geweldig bedrijf”
Door R.Kok op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onze keuken voor onze nieuwbouw woning is gekocht bij Voortman Keukens Bunnik! We hebben de keuken nu 3 maanden staan en genieten er vol op van! Wat een geweldig bedrijf! Uitstekend geadviseerd, en heel fijn was natuurlijk dat er geen druk op ons uitgeoefend werd bij het kopen van de keuken! prachtige showroom die helemaal up-to-date is! En als we het over de aftersales hebben.... geweldig! Als we weer een keuken nodig hebben, gaan we in 1 streep naar Voortman!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Matige ervaring”
Door Jo op zaterdag 4 apr 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Keuken aangeschaft eind 2014, in februari geplaatst. Mooie showroom maar onkundige verkoper. Zelf de keuken uiteindelijk getekend. Verkoper deed wel zijn best om mee te denken. Op installatiekosten wordt beknibbeld. Er was slechts 1 monteur (zzp) gestuurd om keukenblad van 2,5m te plaatsen. Ik heb dus zelf mee moeten helpen tillen. Na plaatsen 4 gebreken: keurverschil in blad, beschadigde koelkastdeur, beschadigde lade, verkeerde kleur paneel. Herstel gebreken is netjes afgehandeld, maar communicatie over deze afspraak ontbrak en voelde als een overval. Uiteindelijk nare mail ontvangen nadat ik mijn ongenoegen over de zaken communiceerde.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Geplaatste keuken”
Door Bergsma op maandag 2 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Destijds erg goed geholpen door Arno bij het samenstellen van de keuken. De keuken is inmiddels geplaatst en oogt prachtig. Ook hebben wij het advies voor de vloer opgevolgd (PVC), top! Ik kan Voortman van harte aanbevelen bij anderen!
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top gegaan”
Door Annette van der Zande op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Geweldig mooie nieuwe keuken. Niets anders dan lof voor Voortman Keukens. Zeker ook dankzij het meedenken en de adviezen van adviseur Arno Arends (en niet te vergeten de monteur!). Alle afspraken klopten en werden nagekomen. Kleine wijzigingen na het tekenen van de overeenkomst waren gewoon mogelijk. Top.
Zwart / wit keuken
Zwart / wit keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Raymond Breidenbach op dinsdag 10 nov 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben via ons bouwproject onze keuken aangeschaft. We zijn echt super tevreden en ook met name over de klantvriendelijkheid van Gerdine Dijkhuizen. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook na levering van de keuken konden wij nog terecht voor wat vragen en ook nu was het contact weer zeer prettig. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Exact zoals ontworpen”
Door André & Dini op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Rijssen
Recentelijk is onze keuken geplaatst, uitgezocht bij Voortman Keukens in Rijssen. Voor ons was het 20 jaar geleden dat we een nieuwe keuken kochten.Wij zijn erg goed geholpen door Jelle Seppenwoolde. Hij had goede ideeën en adviezen. Wij waren er snel uit. Het was best wel spannend of het allemaal wel zo zou worden als op de 3D tekeningen. En ja hoor........exact ! Wij zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“In 1 keer compleet”
Door Patrick Hanekamp op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Service top! Keuken in 1x compleet. Niet gezeurd om extra geld uit te laten geven, konden budget en wensen goed afwegen. Kookplaat was niet juist, een week later een nieuwe. Kortom een fijn bedrijf. Mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een echte aanrader voor iedereen!”
Door Fam. Vlastuin op zaterdag 15 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Een mooie, betaalbare keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Onze indruk was al gelijk goed. Klantvriendelijk personeel, naar alle wensen wordt geluisterd en meegedacht naar oplossingen. Hierdoor hebben wij nu een keuken waar wij superblij mee zijn! Een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wederom uitstekend geholpen”
Door M de Vries op woensdag 10 sep 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Een aantal weken geleden hebben we voor de tweede keer een keuken gekocht bij Voortman. Ook deze keer zijn we weer uitstekend geadviseerd. De keuken is geplaatst door een professionele vakman die zeer accuraat werkte en meedacht. Kortom, we zijn weer erg tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Perfecte behandeling”
Door Johan op maandag 24 jun 2013 '13
Voortman staat na 17 jaar intensief gebruik nog steeds voor ons klaar. SUPER!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend bevallen”
Door H. van Moerkerk op maandag 5 mei 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Voortman keukens in Elst is ons uitstekend bevallen. Correct, vakkundig en vriendelijk geholpen door Gerdine van Dijkhuizen. Ook toen de keuken weer veranderd moest worden na een foute bouwtekening wist zij dit geduldig en correct op te lossen. De keuken is netjes geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Enige kleine gebreken worden snel opgepikt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede keuken minder tevreden over service”
Door Tanja op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens een mooie en kwalitatief goede keuken gekocht, waar we nog altijd zeer tevreden over zijn. De manier waarop dit tot stand is gekomen, zijn we echter wat minder tevreden over.

Via Qasa.nl hoorden we van Voortman Keukens in Apeldoorn (goede reviews) en we besloten hen een bezoekje te brengen om ons te oriënteren. We hadden de pech dat we geholpen werden door een jongeman die nog weinig ervaring had met het verkopen van keukens. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht. Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. "Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af" antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief, zeker omdat we al aangegeven hadden dat we slechts kwamen om ons te oriënteren en niet om te kopen. We stemden toch in. Toen we na het opstellen van de offerte om een dag bedenktijd vroegen, werd erop aangedrongen om direct nog even te overleggen en toch diezelfde dag nog te beslissen. Tot ons ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon (omdat hij nauwelijks aanwezig was), pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort).

We beseffen ons dat onze ervaring grotendeels te maken heeft met de onervarenheid van de verkoper en als we een andere verkoper hadden gehad, hadden we misschien ook een betere ervaring gehad. Maar toch stond deze persoon er wel namens Voortman en zijn we van mening dat er nauwlettender een oogje in het zeil gehouden had moeten worden door zijn leidinggevende. Het contact met en de service van het overige Voortman-personeel was overigens wel prettig en professioneel.

Dit was de eerste keer dat we een keuken kochten. Dit is wat we geleerd hebben van deze ervaring:
1. je niet laten gek maken door druk van verkopers om te beslissen en gewoon de tijd nemen die je nodig hebt.
2. direct aan de bel trekken als je niet tevreden bent over de service en zo nodig vragen om een andere verkoper
3. niet kiezen voor de goedkoopste apparatuur, maar net dat beetje meer geld uitgeven voor apparatuur waar je meer plezier van kunt hebben.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede uitleg en eerlijk advies”
Door Familie R.L. te Oldenzaal op woensdag 4 sep 2013 '13
Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken. Bij Voortman Keukens zijn geen opdringerige verkopers aan het werk maar krijg je een goede uitleg en een eerlijk advies. De keuken is onlangs geplaatst en er zitten wat kleine krasjes op het gasfornuis, maar door de vakantie is het er nog niet van gekomen om dit even af te stemmen met de service afdeling zodat dit opgelost kan worden. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Gewoon vakmanschap”
Door Fam Grandia op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Complimenten van begin tot en met plaatsing. Zeer kundige en klantgerichte adviseur Henk de Vries in Apeldoorn. Ook na de handtekening. Kundige bouwers. Overlegden tijdens de opbouw. Keurig afgeleverd. Gewoon vakmanschap. Dat bleek wel toen de keuken niet helemaal conform tekening was aangeleverd. Ter plekke aangepast!! Kortom aanrader!

Eerder ervaring van 9 april 2016: Vandaag keuken gekocht. Super geholpen. Henk de Vries is een uitstekend vakman. Is 100 procent thuis in zijn wereld en daarmee een breed adviseur. Alle vertrouwen in verdere afwerking en service. Begin goed eind goed :-)
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer goede ervaring met dit bedrijf”
Door Vincent op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman Keukens Apeldoorn en zeer goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Henk de Vries. Een keuken uitzoeken is een lastige klus, maar bij voortman kun je gemakkelijk tussentijds de keuken nog aanpassen naar je eigen wensen. Verkoper denkt goed mee je mee. Ook als er problemen zijn, heeft voortman het beste met je voor. Ik had een klein probleem met factuur/ offerte, maar dit werd netjes opgelost. De kans is groot dat mijn volgende keuken wederom van voortman komt!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nog steeds tevreden”
Door G.Heijda op woensdag 8 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben voor 3 jaar geleden een keuken gekocht en het werkt nog perfect. De heer J.Seppenwoolde heeft ons super behandeld en nog steeds kunnen wij op hem rekenen. Geplaatst door een prima monteur.wij zijn zeer tevreden. Als wij bij Radar waren geweest hadden jullie een hele warme douche gehad. De keuken wordt weer vergroot met een kastje met laden. En wij zijn nog steeds tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door Johan op donderdag 7 mrt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Onze nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen, keuken van voortman keukens erin. Echt complimenten Voortman. Goedkoper dan de keuken concurrent en ook super gemonteerd. Was een zzp er. Arie. Super monteur. Aanrader. Keuken gekocht in Bunnik, nieuwe winkel van Voortman. Snap niet waar die slechte ervaringen van Daan komen, wij hebben in ieder geval een super ervaring.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door J. Meboer op dinsdag 19 apr 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken. Goede advisering, prettige en kundige installatiemonteur, je wordt op de hoogte gehouden via de mail hoever het is met de levering, zijn op tijd, houden zich aan afspraken, er was een schap verkeerd ingeschat door ons, kregen een nieuwe gratis geleverd. Prettige mensen en als resultaat een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar tevredenheid”
Door Karin Huijberts op dinsdag 19 apr 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn hierbij geweldig geholpen door Hans Snel. Hij heeft ons veel goede ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op waren gekomen. Het is een fijn gevoel dat er iemand met veel ervaring tegenover je zit. Het resultaat is erg naar tevredenheid. Ook de mannen die de keuken kwamen plaatsen waren vakkundig en vriendelijk. Al met al een goede ervaring met Voortman. Een aanrader
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“In een keer goed gegaan”
Door Noud en Marianne Vos op maandag 18 apr 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wij zijn door Jos Mesland bij Voortman Keukens prima geholpen om een mooie en functionele keuken te ontwerpen. Ik was daarna een 'beetje bang', omdat ik alles van te voren moest betalen en dan achteraf geen druk meer kon uitoefenen om zaken te herstellen. Die angst bleek ongegrond! De keuken is in één keer helemaal compleet geleverd en gemonteerd, Werkelijk geweldig. Ik lees ook mindere berichten over Voortman, maar wij kunnen Voortman gerust aanbevelen; wij zijn klachtenloos!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ervaring”
Door Angela Charnock op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Zeer goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Monteur komt niet opdagen (meer dan eens), doet 2x zo lang over montage, naleveren duurt erg lang. Feedback van Voortman: "kunnen wij niets aan doen". Erg jammer want het begon zo goed.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“keuken aankoop”
Door J. Bongers op vrijdag 4 okt 2013 '13
Alles prima geregeld met bijzonder grote dank aan Gerdine van Dijkhuizen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“super”
Door Monique op donderdag 8 dec 2011 '11
De prijs kwaliteit is prima, we werden heel goed geholpen. Verschillende keukenzaken vergeleken maar Voortman keukens kwam op nummer 1. De keuken voldoet aan al onze wensen.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door H Rodermond op vrijdag 6 nov 2015 '15 | vestiging Steenwijk
Wij zijn uitermate tevreden over de levering van onze keuken door Voortman Keukens Steenwijk. Prettige behandeling tijdens de aankoopgesprekken. Geen enkel probleem bij het plaatsen door de keuken door een kundige installateur. Telefoongesprekken verliepen op zeer prettige wijze. Alle hulde daarvoor. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Naar wens”
Door van Ingen op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Keukens. in Elst zijn wij heel goed geadviseerd door Lennart Karels. Lennart denkt heel goed mee en komt met goede ideeen zonder op te dringen. De keuken is helemaal naar wens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bouwnummer 108 Nijmegen”
Door Hernany & Carlijn op donderdag 20 jun 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Bij ons nieuwbouw woning zat een waardecheque voor de keuken met als optie om het ook kasko te laten en zelf een keuken elders te zoeken. Na een eerste afspraak bij Voortman Keukens in Elst, waren we wel gecharmeerd van de aandacht en tijd die aan ons is besteed. Je begint notabene met een keuken te laten schetsen zonder dat je enig idee heb van kleur, grote, ruimte, inrichting etc etc. Na een aantal keren op en neer mailen, naar Voortman rijden, wegstrepen onderhandelen en toevoegen, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Prijs was ook zeker goed te doen. Blijf doorvragen en de kosten voor apparatuur doorvragen. Kan veel schelen. (Klantvriendelijkheid=TOP) De oplevering van ons huis is tot 2 keer toe vertraagd en ook hier is zeer professioneel mee omgegaan en flexibel. Dit was top geregeld door Voortman keukens. Na het monteren van de keuken moesten nog wat dingetjes geregeld worden en ook dit is zeer goed opgelost met ons contact persoon van Voortman. Al met al...Wij zijn een zeer tevreden klant. TIP voor als je met een keuken aan de slag gaat. Alle wijzigingen, neven afspraken en dergelijke zwart op wit vaststellen in een mail. voorkomt veel misverstanden. Dat hebben we voor een 99% procent gedaan en heeft zeker geholpen.
Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Slechte montage”
Door J Jansen op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Na goede ervaringen gelezen te hebben hier op Qasa dachten wij dat een keuken bij Voortman wel goed moest zijn......Kwam wij even bedrogen uit zeg.....Afgelopen Oktober (2015) werd onze keuken geplaatst en toen begon de ellende. De ene na de andere fout en beschadiging kwam al snel boven drijven.....werkblad lag los op de keuken, naden waren niet afgekit (toch echt een beginnersfout), werkblad was beschadigd, keukenkraan zat scheef, afzuigkap scheef opgehangen, schroeven welke aan de onderkant van het werkblad niet volledig ingeschroefd waren, lades die niet goed sloten, vaatwasser welke lekte, zichtbare bevestigingsmateriaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. We zijn nu in Februari en het is nog niet opgelost. Iedere keer moet ik opnieuw Voortman bellen want iedere keer komt er iets anders aan het licht. Ook krijg ik met geen mogelijkheid contact met de betreffende verkoper van de keuken want wij moeten nog steeds gecrediteerd worden voor de keukenkraan welke wij niet wilde hebben, heb zwart op wit staan dat dit gaat gebeuren. Ondanks dat vrienden en familie erg positief waren over de keuken zelf heb ik iedereen ten strengste afgeraden ooit met Voortman in zee te gaan. Want Voortman had namelijk ook besloten om de keuken te laten plaatsen door een externe partij en dus niet door hun eigen mensen. Betreffende persoon had er dus duidelijk een zooitje van gemaakt. Ook de oplossingen daarna duurde mij te lang, Het duurde gewoon een maand voordat de eerste reparaties kwamen en nog wisten ze het voor elkaar te krijgen met de verkeerde materialen aan te komen voor de reparaties......het is nu dus 08 Feb en wij hebben nog steeds een keuken welke niet deugt....heb 10 jaar geleden zelf een keuken geplaatst in mijn vorige woning welke bij de Ikea vandaan kwam, deze keuken staat er nog steeds in als een huis. Volgende keuken wordt er gewoon weer eentje van de Ikea, Voortman kan wat mij betreft de boom in.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Joop Witkamp op donderdag 10 nov 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Zeer goede ervaring met de aankoop en plaatsing van de keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Nagekomen wensen werden ook adequaat behandeld. Na plaatsing van de keuken werden enkele restpunten snel en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Fam. Van Essen, Epe op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We hebben XL keuken gekocht. Een hoekkeuken. We zijn deskundig geadviseerd door de heer Besselink. Keurig geplaatst door Geurt. Service correct uitgevoerd door Peter. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Mientie en Ad van der Linden op zondag 17 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Heel prettig geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Geen druk uitgeoefend in het aankoopproces. Er werd goed meegedacht. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen. Montage door Bert van Dam was uitstekend. Snel en goed zonder rommel achter te laten. Een tegenvallende combimagnetron werd zonder problemen gewisseld. Voortman Keukens is in alle opzichten een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
Open keuken
Open keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wij zijn erg tevreden.”
Door P.Weijman op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben vorig jaar onze keuken bij Voortman gekocht in Apeldoorn. Wij zijn erg goed geholpen. We hebben goed advies gehad van de verkoper. Hij heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de opstelling van de keuken. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, advies en service. Voor een volgende keuken gaan we zeker weer naar Voortman terug.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service staat bovenaan”
Door Edze & Monique Erdman op zondag 7 sep 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Voortman Keukens in Elst. Met een frisse blik werd een nieuwe indeling van onze keuken ontworpen, met een verrassende uitkomst. Tijdens meerdere gesprekken werd ruim de tijd genomen om het ontwerp nader te bespreken en in te vullen. Er was geen enkele druk om snel te tekenen i.t.t. anderen. Zowel oude- als nieuwe keuken is door een persoon in twee weken tijd verwijderd en gemonteerd met het nodige geduld en vakmanschap. Tekortkomingen zijn tot op heden zonder enige kosten op een correcte en snelle wijze verholpen. Bij Voortman Keuken staat de service van het begin tot na de montage op een hoog level. Klasse.
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Je wordt keurig op de hoogte gehouden”
Door D. Jonker Lijbers op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Alles in 2 dagen compleet gereed volgens afspraak. Monteur erg betrokken en netjes in zijn werk. Ook voor het plaatsen , wordt je een aantal keren over het verloop van def tek, productie, aflevering , betaling etc keurig op de hoogte gehouden etc . De spatplinten komen ca 3 weken later, maar zijn wij van op de hoogte en zorgt ervoor dat ook deze met definitieve maatvoering klopt . Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Levering naar wens”
Door Jeroen en Kim op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn meerdere keren goed geholpen. Hebben uitgebreide informatie en goede technische tekeningen ontvangen (nieuwbouw). De keuken is helemaal naar wens geleverd. De verkoper kwam op eigen initiatief in tweede instantie nog met kleine verbeteringen om onze keuken nog mooier te maken. Goede service dus! En zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“bedankt”
Door Kees Zwaan op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Zestien jaar nadat we bij Voortman Apeldoorn onze prachtige landelijke blauwe Rational keuken aanschaften, zijn we nog steeds super tevreden! Om enkele kleine beschadigingen weg te werken vroegen we Voortman of ze misschien een nieuwe lakstift konden leveren (de oorspronkelijk meegeleverde stift was ingedroogd). Zonder kosten leverde Voortman wax om de beschadigingen te herstellen en gaf telefonisch uitleg over het gebruik van de wax. Ben Wessels: bedankt! Echt SUPERSERVICE!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door AGW Achtereekte op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een aangepaste keuken en kwamen terecht bij Voortman keukens. Hier zijn we heel goed geholpen en voorgelicht wat wel en niet mogelijk is. De verkoper heeft heel goed met ons meegedacht en daarom hebben we nu een keuken die ons zeer goed bevalt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede berichten”
Door Jos op woensdag 30 apr 2014 '14 | vestiging Eindhoven
Wij Hoorden alleen maar goede berichten over Voortman, uiteindelijk zijn wij daar naar toe gereden voor onze keuken. En.... inderdaad werden wij nog als klant ontvangen door Boudewijn in Eindhoven. Overigens zegt dat nog niets, eenmaal de handtekening gezet en je bent daarna de sjaak. Maar niets is minder waar, het hele traject van ontvangst tot levering was fantastisch. de begeleiding en de vakkundige montage geeft voor mij de doorslag om dit te vermelden op deze site.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Een mooie keuken en geweldige service! Wat wil je nog meer!”
Door Sara op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Al snel na de koop van ons nieuwbouw huis kwamen bij Voortman keukens in Elst terecht. We werden meteen netjes ontvangen en ze namen alle tijd voor ons. Er werd vanaf het eerste moment goed naar ons geluisterd en met handige tips hebben we samen onze droomkeuken samengesteld. Daarbij werd bij iedere keuze ook telkens gekeken of met een dergelijke keuze het budget niet overschreden werd. Wanneer een bepaalde keuze niet binnen ons budget paste, werd gezocht naar een goed alternatief. Uiteindelijk was het moment van de sleuteloverdracht daar en zou de keuken de eerste week meteen geplaatst worden. Echter, tijdens de sleuteloverdracht hoorden we dat er in onze buurt een aantal nieuwe keukens gestolen waren, dus wilden we het moment van plaatsen liever naar achter plaatsen. We namen contact op met Voortman keukens en zij waren meteen heel begripvol en de datum kon zonder problemen en bijkomende kosten verzet worden. Het plaatsen van de keuken is door een monteur gedaan die echt heel netjes werkte. En dat is te zien aan het uiteindelijke resultaat! Zelfs een klein krasje was niet te vinden. Ook alle apparatuur werd netjes aangesloten. Na de installatie bleek dat een beloofde pannenset niet geleverd was. Na contact met Voortman keukens werd deze alsnog snel geleverd! Netjes opgelost dus door Voortman keukens. Al met al heeft Voortman een geweldige keuken geleverd en daarbij ook nog eens geweldige service geleverd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top!,,,”
Door H. Van den Berg op zaterdag 18 okt 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
In 2000 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Zelfs nu, na 14 jaar, ben ik nog super tevreden over onze keuken. Ik zou niet weten wat ik zou willen veranderen aan onze keuken. Buiten de service en klantvriendelijkheid hebben ze ons ook geholpen om onze keuken zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te ontwerpen. Kortom.....bij Voortman Keukens moet u zijn voor uw keuken. Nu was onze kookplaat aan vervanging toe en kwamen we weer in contact met Voortman om een nieuwe te bestellen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed resultaat”
Door Henny IJsendoorn op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben vaak rondgekeken in de mooie showroom; eigen indrukken opdoen en vriendelijke, deskundige begeleiding van Jos Witvliet als we dat vroegen. Zijn ideeën, onze wensen en rustig beslissen zonder te pushen. Resultaat: een mooie, functionele keuken en goede nazorg bij een paar kleine puntjes. Kortom: heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend advies”
Door Kroon op woensdag 30 okt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Door een verhuizing heb ik in 3 jaar tijd twee keer een keuken bij Jos in Bunnik gekocht en heb ik Jos leren kennen als een vakkundige verkoper die erg goed met je meedenkt en uitstekend advies geeft. Beide keren is het nagenoeg dezelfde keuken geworden, en beide keren was er bij de montage hetzelfde euvel: omdat één van de 3 bestelde Miele inbouwapparaten een iets kleiner formaat heeft moest er een passtukje aan te pas komen. Dit had in de praktijk nogal wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
Moderne keuken met apart kookblok
Moderne keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Weet alles in keukenland”
Door IJsselstein op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Het begon met appeltaart en koffie, maar dat zegt nog niks;). Maar Henk de Vries weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Henk bedankt, ook de monteur bedankt voor de strakke aflevering.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
Keuken met keukeneiland
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“slordig”
Door Scholten op maandag 7 jan 2013 '13
De kwaliteit is matig, waardoor de prijs te hoog is. Klant vriendelijk alleen in de showroom en bij het verkoopgesprek. Levering ging goed plaatsing viel tegen. De klachten worden op de langebaan geschoven en klacht niet serieus genomen (ik heb er geen verstand van maar zij leveren een keuken die niet past bij de opbouw) zij weten beter. Voortman keukens doet niet wat ze beloven. Zal Voortman keukens niet aanraden.
De monteur is niet van voort man maar een zzp die snel weer weg wil. Tip voor de monteur,trek een paar dunne handschoenen aan als je met roestvrij staal bezig gaat (vingers zijn moeilijk weg te krijgen).
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“goed bedrijf”
Door Frank op vrijdag 24 mei 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
Voor onze niewbouwwoning in apeldoorn hebben we meerdere keukenbedrijven bezocht. Bij voortman uiteindelijk geslaagd. verkoper nam alle tijd, en zette ons ( in vergelijking bij andere keukenbedrijven ) niet onder druk. Na 3 showroom bezoeken hebben we daar een mooie keuken samengesteld ( 3-d programma is echt mooi ). Vorige maand is onze keuken opgeleverd. bij de montage bleek een deurtje beschadigd te zijn, maar dit was met 3 weken verholpen. Ik kan het bedrijf zeker aanraden. Fam. Lodewijk
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader”
Door Hugo Ording op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Geweldig keuken van Voortman, Elst. Uitstekende meedenker Lennart Karels en stipt afgeleverd. De plaatsing door Henk is professioneel uitgevoerd, kortom een aanrader voor mensen die een keuken willen kopen en plaatsen. Hugo.
U keuken in de hoek met tegelvloer
U keuken in de hoek met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bar”
Door Ditty op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Rijssen
We hebben een hoek keuken met bar gekocht. In een woord geweldig. Werden super goed geholpen door pieter. We begrepen elkaar gelijk. Goede service. Goede kwaliteit. Echt een eerlijk bedrijf. Kijk kies koop bij voortman! !
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“betrouwbaar en zeer goed”
Door R. Wardenier op donderdag 14 nov 2013 '13
Wij hebben een uitstekende ervaring met Voortman keukens. Gedegen advies en ontwerp. verzorgde levering alles compleet en op tijd. Daarbij een zeer vakkundige installatie. Prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling voor nieuwe keuken”
Door D.J. Vos op donderdag 26 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken gekocht bij de Voortman in Apeldoorn. Wij werden in de winkel heel vriendelijk ontvangen door Henk de Vries, die ons heel bruikbare adviezen gaf om een keuze te maken. Binnen nog diezelfde dag kregen wij een offerte met 3 d tekening toegezonden. Na nog een paar bezoeken en aanpassing van de prijs zijn wij tot overeenstemming gekomen. Begin mei is de keuken geplaatst door een vakman, alles keurig afgewerkt en alle verpakking werd meegenomen. Ondanks onze eis dat de bestaande betegeling gehandhaafd moest worden en de keuken hier op aan gepast moest worden, waar ook de monteur zijn vraagtekens bij had, is alles prima verlopen en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en ook hier valt over de prijs te praten.
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verkoper luisterde goed”
Door H.S. op vrijdag 23 aug 2013 '13
Voortman heeft een mooie showroom waar je relaxed in de winkel kunt rondkijken. We hebben Voortman al verschillende malen aangeraden en we komen zeker terug als we nog eens een keer een nieuwe keuken nodig hebben. Je wordt prima geholpen in de winkel. We hadden een goede klik met de verkoper en deze luisterde goed naar wat we wilden. De levering is goed verlopen op de afgesproken tijd. Er was één la beschadigd, maar dat is netjes opgelost. We hadden helemaal geen klachten en zijn tevreden met de kwaliteit van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (57 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (25 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cEindhoven (2 ervaringen), Dillenburgstraat 25B, Industrieterrein De Hurk, 5652 AM Eindhoven, tel 040 - 251 66 17
dElst GLD (30 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
eRijssen (20 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (4 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens